- 14 Eylül 2021
- 2.304
- 1.433
- 63
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
-
Evet yumurta büyüdü ve çatladı ve o günleri değerlendirdik hatta ayakları tavana bile çıkardık tutsun diyeYumurta çatladı mi kontrol edildi mi ?
Üzerinden 10 12 gün gecti mi?Evet yumurta büyüdü ve çatladı ve o günleri değerlendirdik hatta ayakları tavana bile çıkardık tutsun diye
Catlamanin 10 . Günü bugünÜzerinden 10 12 gün gecti mi?
O zaman henüz erken olabilirCatlamanin 10 . Günü bugün
Teşekkür ederim vakit ayırıp cevap ladiginiz içinO zaman henüz erken olabilir
Ah ne demek.Teşekkür ederim vakit ayırıp cevap ladiginiz için
Aminnn inşallahAh ne demek.insallah bi kac gün sonra cift çizgi merhaba der.
İnşallah beş gün sonra çift çizgiyi görürümErken test yapmıssınız çıkmaması cok normal . Pozitif olsa bile yalancı pozitif olabilir ve sizi yanıltabilirdi. 14. Gün en net sonuç olacaktır
Ben hamileyken kenara koymak için test yapmıştım normal test beta 120ydi ama negatif göstermiştiMerhaba kızlar bu ay femara kullandım adetime beş gün var biraz önce normal gebelik testi yaptım belki pozitif çıkar yılbaşına girerken kocama supriz yaparım diye ama negatif çıktı . Yaptığım test normal gebelik testi erken gebelik testi değil ve ben saat 18 . 30 gibi yaptım testi varsa eğer hamilelik cikmamsi normalmi acaba
Gününüz geçmiş miydi acabaBen hamileyken kenara koymak için test yapmıştım normal test beta 120ydi ama negatif göstermişti
Yok geçmemişti adetten 1 gün önceydi doktora sorduğumda bu test için adetin 1 hafta geçmesi lazım demiştiGününüz geçmiş miydi acaba
Hmm anladım içime su serptiniz çok teşekkür ederimYok geçmemişti adetten 1 gün önceydi doktora sorduğumda bu test için adetin 1 hafta geçmesi lazım demişti
Merhaba ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım yanında gebelik testi de yollamışlar bu sabah bir bakayım dedim kaset test bende ki maalesef tek çizgi olduMerhaba kızlar bu ay femara kullandım adetime beş gün var biraz önce normal gebelik testi yaptım belki pozitif çıkar yılbaşına girerken kocama supriz yaparım diye ama negatif çıktı . Yaptığım test normal gebelik testi erken gebelik testi değil ve ben saat 18 . 30 gibi yaptım testi varsa eğer hamilelik cikmamsi normalmi acaba
Adetime 6 gün varMerhaba ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım yanında gebelik testi de yollamışlar bu sabah bir bakayım dedim kaset test bende ki maalesef tek çizgi oldugörünce yazayım istedim inşallah inşallah dualarımız kabul olur yeni yıl bize bebişi getirmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?