Adete beş gün var gebelik testi negatif

Korunmayı bıraktığım ilk ay bi muayene olmak istedim bi sorun görmedi ama yumurtalarında polikistik görüntü var dedi pcosla bu farklıymış pcos biraz daha ağır bi tabloymuş işin içine hormon bozukluğu da giriyomuş bende öyle bişey yok çok şükür. Adet düzensizliğim yok ama döngüm uzun 30-35 arası olur hep. 3 aydır kendimi dinlemekten her gün ovulasyon testi yapmaktan çok yoruldum inşallah bu birbirimize güzel haberler veririz

İnşallah canım ya zaten aynı zamanlar adet tarihlerimiz Hakkımızda hayırlısı olsun bu ay mucizelerimiz bizimle olur inşallah

Benim adeten 1 gün önce olurdu ertesi günü hemen adet olurdum şu an tam 7 gün var

Canım naptın bat tarihin 16 ocak demiştin test yaptın mı bugün :)

Bugün kahverengi bi akıntı geldi ağrım falan yok acaba adet mi başlıyacak yoksa yerleşme olabilir mi diye bi heyecanlandım yarını bekliycem adet başlamazsa kan verebilirim
Kuzum geçen ay benimde öyle olmuştu adet gecikmemin 6. günü sabah lekelenme gibi oldu ertesi gün akşama doğru adet kanaması şeklinde yoğun geldi.Bende ilkte yerleşme kanaması sanmıştım ama yerleşme kanaması beklenen adet tarihinden önce oluyormuş

Bende ümitsizdim zaten ama insan bi acaba mı diyo işte sen regl oldun mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…