- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
-
Korunmayı bıraktığım ilk ay bi muayene olmak istedim bi sorun görmedi ama yumurtalarında polikistik görüntü var dedi pcosla bu farklıymış pcos biraz daha ağır bi tabloymuş işin içine hormon bozukluğu da giriyomuş bende öyle bişey yok çok şükür. Adet düzensizliğim yok ama döngüm uzun 30-35 arası olur hep. 3 aydır kendimi dinlemekten her gün ovulasyon testi yapmaktan çok yoruldum inşallah bu birbirimize güzel haberler veririzİnşallah canım haber verelim birbirimizeBizde 3 aydır deniyoruz. 2 sene 4 ay oldu evleneli ekimde korunmayı bıraktık bende hemen olur diye düşündüm ama gerçekten çok zormuş 3 aydır her ay vücudumda değişik bir şeyler oluyor geçen ay 6 gün gecikti adetim ve normalden farklı geldi 1 gün önce lekelenme oldu ertesi gün akşam normal adet olarak geldi vücudum şaştı iyice.Ben doktora gitmemiştim değerlerime filan baktırmadım bu ayda gebelik olmazsa adetimin 3. günü doktora gitmeyi düşünüyorum değerlerime bir bakılsın.Polikistik görüntü ne oluyor canım pcos mu var sende adetin düzensiz mi geliyor
İnşallah canım ya zaten aynı zamanlar adet tarihlerimizKorunmayı bıraktığım ilk ay bi muayene olmak istedim bi sorun görmedi ama yumurtalarında polikistik görüntü var dedi pcosla bu farklıymış pcos biraz daha ağır bi tabloymuş işin içine hormon bozukluğu da giriyomuş bende öyle bişey yok çok şükür. Adet düzensizliğim yok ama döngüm uzun 30-35 arası olur hep. 3 aydır kendimi dinlemekten her gün ovulasyon testi yapmaktan çok yoruldum inşallah bu birbirimize güzel haberler veririz
Benim adeten 1 gün önce olurdu ertesi günü hemen adet olurdum şu an tam 7 gün varCanım geçen ay hayatımda yaşamadığım kadar göğüs ağrısı yaşadım regle 10 gün kala başlamıştı. Kesin gebeyim dedim regl oldum :)) bu ay da hiç ağrım sızım yok normalde olur acaba gebe miyim diye düşünüyorum. Ne yaşasak gebeliğe yoruyoruz sanırım
İnşallah beklediğin güzel haberi alırsınBenim adeten 1 gün önce olurdu ertesi günü hemen adet olurdum şu an tam 7 gün var
Canım naptın bat tarihin 16 ocak demiştin test yaptın mı bugün :)Ay inşallah dediğin gibidir hayırlı haberlerimizi de yazarız buraya3 aydır deniyoruz ama çok zormuş bu süreç allah en kısa zamanda nasip eder inşallah bide yumurtalarımda polikistik görüntü varmış doktor öyle demişti bu da zorlaştırır diye çok korkuyorum
Yaptım canım negatif maalesef. Ama regl de olamadım gecikicem heraldeCanım naptın bat tarihin 16 ocak demiştin test yaptın mı bugün :)
Nasip canım ya hiç belli olmaz hayırlısı olsunYaptım canım negatif maalesef. Ama regl de olamadım gecikicem heralde
Az önce erken gebelik testi yaptim çıkmadı galiba yokİnşallah beklediğin güzel haberi alırsın
Bugün kahverengi bi akıntı geldi ağrım falan yok acaba adet mi başlıyacak yoksa yerleşme olabilir mi diye bi heyecanlandımNasip canım ya hiç belli olmaz hayırlısı olsun
Bende iki tane test yaptım negatif ama hala umutlancak bişeyler arıyorumAz önce erken gebelik testi yaptim çıkmadı galiba yok
Kuzum geçen ay benimde öyle olmuştu adet gecikmemin 6. günü sabah lekelenme gibi oldu ertesi gün akşama doğru adet kanaması şeklinde yoğun geldi.Bende ilkte yerleşme kanaması sanmıştım ama yerleşme kanaması beklenen adet tarihinden önce oluyormuşBugün kahverengi bi akıntı geldi ağrım falan yok acaba adet mi başlıyacak yoksa yerleşme olabilir mi diye bi heyecanlandımyarını bekliycem adet başlamazsa kan verebilirim
Bende ümitsizdim zaten ama insan bi acaba mı diyo işteKuzum geçen ay benimde öyle olmuştu adet gecikmemin 6. günü sabah lekelenme gibi oldu ertesi gün akşama doğru adet kanaması şeklinde yoğun geldi.Bende ilkte yerleşme kanaması sanmıştım ama yerleşme kanaması beklenen adet tarihinden önce oluyormuş
Nasip kuzum ya hayırlısı olsun inşallahBende ümitsizdim zaten ama insan bi acaba mı diyo iştesen regl oldun mu canım
Hakkımızda hayırlısı olsun regl olana kadar umut vardırNasip kuzum ya hayırlısı olsun inşallahBugün adet günümdü olmadım ama olucak gibi hissediyorum sağ kasığımda ağrı var
Amin canım inşallah hamileyizdirHakkımızda hayırlısı olsun regl olana kadar umut vardırsonucumuzu yazalım merak ederimm
Ben regl oldum dualarım seninleAmin canım inşallah hamileyizdirTabi ki yazarım
Sağol canım Ben bu sabah test yaptım negatif ama henüz adet olmadımBen regl oldum dualarım seninle
Diğer aya inşallahSağol canım Ben bu sabah test yaptım negatif ama henüz adet olmadım
Hayırlısı canımDiğer aya inşallah
Takipteyim cnm belki kan ver kanda çıkarHayırlısı canım4. gün bugün adet olmadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?