- 14 Eylül 2021
- 2.304
- 1.433
- 63
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
-
erken yapmışsın adet olacagin gün yapAdetime 6 gün var
Ah inşallah vardır bekliyorum bakalım şimdiSen de
erken yapmışsın adet olacagin gün yap
Erken gebelik testi mi yaptinAy kızlar benim adete 6 gün kaldı 24 ü yumurtlama testi pikti o günü değerlendirdik bugün gebelik testi yaptım negatif çok canım sıkıldı üzülmeyeyim belli etmeyeyim diyorum olmuyor eşim bişey mi oldu diye soruyor gizli gizli ağlayıp geliyorum 4 yıl oldu 3 tüp bebek 1 aşılama denedik olamayınca olmuyor mu acaba zorlamamak mı gerek diyorum ama her ay bi umutla bekliyorum Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hayır erken gebelik testi değildi
Canınızı sıkmayın lütfen ben 4 yıl olmadı kaç defa çatlatma iğnesi oldum en son çok iyi bir doktor bulduk ilm denemedi çatlatma iğnesi bile vurulmadim ilaç ile hamile kaldım o ay spor yürüyüş yaptım çok dikkat ettik takviyeler flan çok şükür oldu. Şimdi 2.si için ovulasyon testi deniyorum bakalım olursa sizde muhakkak bırakmayın normal bitkisel şeylere yönelin süt hormonuna troidinize baktırın onlar çocuk olmasına engel maalesef duamdasin canimAy kızlar benim adete 6 gün kaldı 24 ü yumurtlama testi pikti o günü değerlendirdik bugün gebelik testi yaptım negatif çok canım sıkıldı üzülmeyeyim belli etmeyeyim diyorum olmuyor eşim bişey mi oldu diye soruyor gizli gizli ağlayıp geliyorum 4 yıl oldu 3 tüp bebek 1 aşılama denedik olamayınca olmuyor mu acaba zorlamamak mı gerek diyorum ama her ay bi umutla bekliyorum Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Allah razı olsun canım inan bu süreçte denemedğimiz şey kalmadı neler neler kullandık. Sende ikinci yavruna tez zamanda kavuşursun inşallahCanınızı sıkmayın lütfen ben 4 yıl olmadı kaç defa çatlatma iğnesi oldum en son çok iyi bir doktor bulduk ilm denemedi çatlatma iğnesi bile vurulmadim ilaç ile hamile kaldım o ay spor yürüyüş yaptım çok dikkat ettik takviyeler flan çok şükür oldu. Şimdi 2.si için ovulasyon testi deniyorum bakalım olursa sizde muhakkak bırakmayın normal bitkisel şeylere yönelin süt hormonuna troidinize baktırın onlar çocuk olmasına engel maalesef duamdasin canim
Vala benimde 7 yil suprail vardi 3 aydir gebelik planliyoruz hersey yolunda ovulasyon Testi yapmama ragmen olmadi insanin hevesi kiriliyo olmayinca olmuyor sanirim10. Günde normal gebelik testi nde çıkması zor bende cumayı bekliyor um bekleyin sizde inşallah güzel haberler aliriz
Vala benimde 7 yil suprail vardi 3 aydir gebelik planliyoruz hersey yolunda ovulasyon Testi yapmama ragmen olmadi insanin hevesi kiriliyo olmayinca
Ah inşallah sevincimizi paylaşırız burada10. Günde normal gebelik testi nde çıkması zor bende cumayı bekliyor um bekleyin sizde inşallah güzel haberler aliriz
Amin inşaallah canım isteyen herkese nasip etsin inşallah RabbimAllah razı olsun canım inan bu süreçte denemedğimiz şey kalmadı neler neler kullandık. Sende ikinci yavruna tez zamanda kavuşursun inşallah
Kendine hiç stres yapma vucüt ancak adapte oluyor zaten canımVala benimde 7 yil suprail vardi 3 aydir gebelik planliyoruz hersey yolunda ovulasyon Testi yapmama ragmen olmadi insanin hevesi kiriliyo olmayinca olmuyor sanirim
Stres yapmiyorum ama insanin morali bozuluyo acikcasi gebelik beklerken regl olmak kotu bir durum bir yandanda rabbimden hayirlisini istiyorum o dogru zamani biliyor nasip eylesin tum evlat isteyelereKendine hiç stres yapma vucüt ancak adapte oluyor zaten canım
Amiin inşallah tez zamandaStres yapmiyorum ama insanin morali bozuluyo acikcasi gebelik beklerken regl olmak kotu bir durum bir yandanda rabbimden hayirlisini istiyorum o dogru zamani biliyor nasip eylesin tum evlat isteyelere
Merhaba testi tekrarladınız mı ben tekrar yapmadım pek ümidim kalmadığı içinMerhaba kızlar bu ay femara kullandım adetime beş gün var biraz önce normal gebelik testi yaptım belki pozitif çıkar yılbaşına girerken kocama supriz yaparım diye ama negatif çıktı . Yaptığım test normal gebelik testi erken gebelik testi değil ve ben saat 18 . 30 gibi yaptım testi varsa eğer hamilelik cikmamsi normalmi acaba
Sabah yaptım negatif ve gün içinde adet oldum nasip değilmişMerhaba testi tekrarladınız mı ben tekrar yapmadım pek ümidim kalmadığı için
Bir sonraki aya inşallahSabah yaptım negatif ve gün içinde adet oldum nasip değilmiş
Yerleşme kanaması adet gibi değildir bir kaç damla pembe damladir ve bazen rahim de kalan kan kahverengi akıntı olarak gelir ben de öyle olmuştu doktor bana içerde kalan kan demişti bu da normal akıntı gibidir sürekli bı kanma değilKızlar merhaba. 7 Aylık evliyim. Korunmuyorum. 8 Aralıkta regl oldum. Bir sonraki regl tarihim 29 Aralık olacaktı 6 gün gecikti (bu gecikmenin ilk ve 2. Günümde kasıklarımda ağrı oldu ) ve 6.gün kahvemsi bir leke geldi sonra regl gibi kanama oldu. Bu gecikme süresinde benim midemde kuru bulantı oluşmaya başladı akıntı da eskisine göre bir tık arttı. Şimdi regl gibi kanamanın 2. Günündeyim sizce üstüne görme vs durumum var mı bilen varsa ? Bilgilendirebilir mi
İnşallah siz yaptınız mi test ?Bir sonraki aya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?