Adete beş gün var gebelik testi negatif

tyok benim pek umudum kalmadı p yüzden regli bekliyorum tedaviye başlayacağız

Kanama kırmızı ise regl oluyorsun

Dün gece günlük ped koydum sabah baktım temizdi sabah da kahvemsi bir leke geldi adet biterken gelen leke gibi bugün 2. Günüm daha

Merhaba sizce hamilelik olasılığı var mı bu teste göre adetime 2 gün var

Eklentiler

• 20240107_111840.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 133
minik akıntı şeklinde bir pedi doldurmayacak gibi olması gerekiyor, yoğun akıntıya döndüyse adet olmuşsunuzdur

minik akıntı şeklinde bir pedi doldurmayacak gibi olması gerekiyor, yoğun akıntıya döndüyse adet olmuşsunuzdur
Yok zaten pedi doldurmadı her zamanki regl den çok farklıydı 3 gün sürmes ilk leke gibi gelip sonra pembe geldi 3 gün böyle ara ara geldi ve 3.gün bitti reglim 5 gün sürüyor benim o yüzden anlamadım

Dün gece günlük ped koydum sabah baktım temizdi sabah da kahvemsi bir leke geldi adet biterken gelen leke gibi bugün 2. Günüm daha
Birkaç ay önce bana da öyle oldu. Ki hiç hamilelik şüphem olmamasına rağmen acaba bi dedim saçma bi şekilde. Malesef bazı zamanlar böyle kısa regl dönemi oluyor, stres-üzüntü-yediklerimiz vitamin eksikliklerimiz hepsi birer sebep aslında.

Merhaba sitede yeniyim :) 1 yıllık evliyim sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz :) 28 günde regli olurum. kasım 31 de regli oldum aralık 4 te bitti. fakat aralığın 24 ünde yani 24 gün sonra yine regli oldum. 28 inde regli bitti. 1 ocakta ilişki oldu. ilişkiden 2 gün sonra sol kasıkta ani bi ağrı oldu ovulasyon testi yaptım çok net pozitif çıktı. ovulasyon pozitif çıktığında adetin 11. günüydü. bugünlerde bi tuhafım 2-3 gündür sol kasığımda ani iğne batmaları oluyor. çok sık idrara çıkıyorum. bel ağrım var ilişkinin üzerinden 2 hafta geçti kanda belli olur mu? adetime 8 gün var test yaptım siyah beyaz yaptığımda gölge şeklinde bir çizgi var

Eklentiler

• 6be83a5b-8faf-47bb-a35f-1c1d687745a0.webp
    89,1 KB · Görüntüleme: 106
Normal cekseni,Z böyle anlaşılmıyor

İyi akşamlar kızlar adetime 9 gün var 3 4 gündür aşırı göğüs ağrım ve kasık bel ağrım var dün kan verdim birşey çıkmadı bugün de süt beyaz akıntım başladı ağrılarım halen devam ediyor sizce erken gebelik filan mi oldum acaba

Bilmiyorum bakalım kısmet Doktora gittim leke geldiği zaman verdiğin için yeniyse görünmeyebilir dedi çarşamba günü gel kan ver dedi de daha gidemedim bu ptesi izinliyken gidip kan testi yaptırılan bakalım inşallah pozitif çıkar

Merhaba kızlar ovulasyon testi ile yumurtlama takip ediyorum 4ünde çatlama oldu bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bat 16sı. Sonradan pozitife dönme ihtimali var mı sizce erken mi yapmışım moralim çok bozukk başına böyle bişey gelen var mı

4 ocakta mı çatlaman oldu ? Adetin ne zaman gelicek canım

Evet canım 4 ocak çatlama oldu. Adet günüm 16 ocak olucak.
Çatlaman adetine yakın geç olmuş canım daha belli olmaz.Adet gecikmen olursa 5. ve 7. günü yapman daha sağlıklı olur geç döllenme olabilir bu durumda çatlaman geç olduğu için.Benimde adetim 17sinde gelicek bende bekliyorum heyecanla Bende bu ay 7 ocağa kadar ovülasyon testi yaptım 12 gün yapabildim tek elimdeki testler bitince devam edemedim ama pikte göremedim ilk 3 gün çizgi silikti sonra koyulaştı ama tam pik olmadı orta koyulukta 9 gün boyunca devam etti o yüzden yumurtlama ve çatlama oldu mu ne zaman oldu bilemiyorum aynı zamanda gün aşırı değerlendirdik bakalım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Canım geçen ay hayatımda yaşamadığım kadar göğüs ağrısı yaşadım regle 10 gün kala başlamıştı. Kesin gebeyim dedim regl oldum :)) bu ay da hiç ağrım sızım yok normalde olur acaba gebe miyim diye düşünüyorum. Ne yaşasak gebeliğe yoruyoruz sanırım

Ay inşallah dediğin gibidir hayırlı haberlerimizi de yazarız buraya 3 aydır deniyoruz ama çok zormuş bu süreç allah en kısa zamanda nasip eder inşallah bide yumurtalarımda polikistik görüntü varmış doktor öyle demişti bu da zorlaştırır diye çok korkuyorum

İnşallah canım haber verelim birbirimize Bizde 3 aydır deniyoruz. 2 sene 4 ay oldu evleneli ekimde korunmayı bıraktık bende hemen olur diye düşündüm ama gerçekten çok zormuş 3 aydır her ay vücudumda değişik bir şeyler oluyor geçen ay 6 gün gecikti adetim ve normalden farklı geldi 1 gün önce lekelenme oldu ertesi gün akşam normal adet olarak geldi vücudum şaştı iyice.Ben doktora gitmemiştim değerlerime filan baktırmadım bu ayda gebelik olmazsa adetimin 3. günü doktora gitmeyi düşünüyorum değerlerime bir bakılsın.Polikistik görüntü ne oluyor canım pcos mu var sende adetin düzensiz mi geliyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…