- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
-
tyok benim pek umudum kalmadı p yüzden regli bekliyorum tedaviye başlayacağız
Kanama kırmızı ise regl oluyorsunKızlar merhaba. 7 Aylık evliyim. Korunmuyorum. 8 Aralıkta regl oldum. Bir sonraki regl tarihim 29 Aralık olacaktı 6 gün gecikti (bu gecikmenin ilk ve 2. Günümde kasıklarımda ağrı oldu ) ve 6.gün kahvemsi bir leke geldi sonra regl gibi kanama oldu. Bu gecikme süresinde benim midemde kuru bulantı oluşmaya başladı akıntı da eskisine göre bir tık arttı. Şimdi regl gibi kanamanın 2. Günündeyim sizce üstüne görme vs durumum var mı bilen varsa ? Bilgilendirebilir mi
Merhabalar benimde 6 gün var beta verdim çıkmadı. Henüz erken mi beklemelimiydim bilemedim. Moralim bozuldu dokunsalar ağlayacak gibiyimAdetime 6 gün var
minik akıntı şeklinde bir pedi doldurmayacak gibi olması gerekiyor, yoğun akıntıya döndüyse adet olmuşsunuzdurKızlar merhaba. 7 Aylık evliyim. Korunmuyorum. 8 Aralıkta regl oldum. Bir sonraki regl tarihim 29 Aralık olacaktı 6 gün gecikti (bu gecikmenin ilk ve 2. Günümde kasıklarımda ağrı oldu ) ve 6.gün kahvemsi bir leke geldi sonra regl gibi kanama oldu. Bu gecikme süresinde benim midemde kuru bulantı oluşmaya başladı akıntı da eskisine göre bir tık arttı. Şimdi regl gibi kanamanın 2. Günündeyim sizce üstüne görme vs durumum var mı bilen varsa ? Bilgilendirebilir mi
çok dağılmış çizgi test geçerli olmuyor böyle durumlarda, var gibi görünüyor ama bence yeniden tekrarlayın daha az idrara batırınMerhaba sizce hamilelik olasılığı var mı bu teste göre adetime 2 gün var
Yok zaten pedi doldurmadı her zamanki regl den çok farklıydı 3 gün sürmes ilk leke gibi gelip sonra pembe geldi 3 gün böyle ara ara geldi ve 3.gün bitti reglim 5 gün sürüyor benim o yüzden anlamadımminik akıntı şeklinde bir pedi doldurmayacak gibi olması gerekiyor, yoğun akıntıya döndüyse adet olmuşsunuzdur
Birkaç ay önce bana da öyle oldu. Ki hiç hamilelik şüphem olmamasına rağmen acaba bi dedim saçma bi şekilde. Malesef bazı zamanlar böyle kısa regl dönemi oluyor, stres-üzüntü-yediklerimiz vitamin eksikliklerimiz hepsi birer sebep aslında.Dün gece günlük ped koydum sabah baktım temizdi sabah da kahvemsi bir leke geldi adet biterken gelen leke gibi bugün 2. Günüm daha
Normal cekseni,Z böyle anlaşılmıyorMerhaba sitede yeniyim :) 1 yıllık evliyim sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz :) 28 günde regli olurum. kasım 31 de regli oldum aralık 4 te bitti. fakat aralığın 24 ünde yani 24 gün sonra yine regli oldum. 28 inde regli bitti. 1 ocakta ilişki oldu. ilişkiden 2 gün sonra sol kasıkta ani bi ağrı oldu ovulasyon testi yaptım çok net pozitif çıktı. ovulasyon pozitif çıktığında adetin 11. günüydü. bugünlerde bi tuhafım 2-3 gündür sol kasığımda ani iğne batmaları oluyor. çok sık idrara çıkıyorum. bel ağrım var ilişkinin üzerinden 2 hafta geçti kanda belli olur mu? adetime 8 gün var test yaptım siyah beyaz yaptığımda gölge şeklinde bir çizgi var
Çıplak gözle bakıldığında ikinci çizgi gözükmüyor diye onu koymadım sadece siyah beyaz yapınca çizgi gördüm o yüzden siyah beyaz olanı koydumNormal cekseni,Z böyle anlaşılmıyor
4 ocakta mı çatlaman oldu ? Adetin ne zaman gelicek canımMerhaba kızlar ovulasyon testi ile yumurtlama takip ediyorum 4ünde çatlama oldu bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bat 16sı. Sonradan pozitife dönme ihtimali var mı sizce erken mi yapmışım moralim çok bozukk başına böyle bişey gelen var mı
Evet canım 4 ocak çatlama oldu. Adet günüm 16 ocak olucak.4 ocakta mı çatlaman oldu ? Adetin ne zaman gelicek canım
Çatlaman adetine yakın geç olmuş canım daha belli olmaz.Adet gecikmen olursa 5. ve 7. günü yapman daha sağlıklı olur geç döllenme olabilir bu durumda çatlaman geç olduğu için.Benimde adetim 17sinde gelicek bende bekliyorum heyecanlaEvet canım 4 ocak çatlama oldu. Adet günüm 16 ocak olucak.
Canım geçen ay hayatımda yaşamadığım kadar göğüs ağrısı yaşadım regle 10 gün kala başlamıştı. Kesin gebeyim dedim regl oldum :)) bu ay da hiç ağrım sızım yok normalde olur acaba gebe miyim diye düşünüyorum. Ne yaşasak gebeliğe yoruyoruz sanırımİyi akşamlar kızlar adetime 9 gün var 3 4 gündür aşırı göğüs ağrım ve kasık bel ağrım var dün kan verdim birşey çıkmadı bugün de süt beyaz akıntım başladı ağrılarım halen devam ediyor sizce erken gebelik filan mi oldum acaba
Ay inşallah dediğin gibidir hayırlı haberlerimizi de yazarız burayaÇatlaman adetine yakın geç olmuş canım daha belli olmaz.Adet gecikmen olursa 5. ve 7. günü yapman daha sağlıklı olur geç döllenme olabilir bu durumda çatlaman geç olduğu için.Benimde adetim 17sinde gelicek bende bekliyorum heyecanlaBende bu ay 7 ocağa kadar ovülasyon testi yaptım 12 gün yapabildim tek elimdeki testler bitince devam edemedim ama pikte göremedim ilk 3 gün çizgi silikti sonra koyulaştı ama tam pik olmadı orta koyulukta 9 gün boyunca devam etti o yüzden yumurtlama ve çatlama oldu mu ne zaman oldu bilemiyorum aynı zamanda gün aşırı değerlendirdik bakalım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
İnşallah canım haber verelim birbirimizeAy inşallah dediğin gibidir hayırlı haberlerimizi de yazarız buraya3 aydır deniyoruz ama çok zormuş bu süreç allah en kısa zamanda nasip eder inşallah bide yumurtalarımda polikistik görüntü varmış doktor öyle demişti bu da zorlaştırır diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?