adetim 10 gün geçti betgcg değerim 0,100 acaba yükselirmi adet söktürücü içmelimiyim

mf_d

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
801
495
33
42
hanımlar benim şu an adetimin 11 günü, dün kan testinde değerim 0,100 çıktı, 10 gün önce yaptırdığım teste de yani adetimin 2. günü yaptırdığım testte de 0,100 çıkmıştı, dün adet söktürücü içmeye başladım tahlil sonucunu görünce içtim bu gün de içtim sabah ve öğlen içtim ama içim çok huzursuz, adet söktürücüyü içmeye devam edeyim mi ?yoksa bekleyeyim mi değerim yükselir mi?, bu şekilde olan varmı ?

On gün çok uzun bir süre, geç döllenme olsa bile en azından 2-3 falan çıkardı. Kistin olabilir, doktora git mutlaka

On gün çok uzun bir süre, geç döllenme olsa bile en azından 2-3 falan çıkardı. Kistin olabilir, doktora git mutlaka
gittim canım kist falan yok içiyorum zaten ilacı da konuyu açtım ama hala da olmadım, bu gün 14 gün olmuş oldu bu ilacı içince hemen adetin başlıyomu yoksa ilaç bittikten sonra mı başlıyo acaba

Prolaktin hormonunuza baktırın....
doktor tavsiye etmeden gidip baktırabiliyomuyuz bu hormona, birde benim ikinci kere böyle oluyor, geçen ay 4 gün geçti, değerlerim yükseldi. sonradan tekrar kanamam oldu düştü, kimyasal gebelik dendi. ondan sonra da daha adet olmadım. nasıl birşe y anlamadım

Tabiki baktırabilirsiniz... Gerçi düşük veya kürtaj durumunuz hiç oldu mu? Olduysa mutlaka baktırın derim.

Siz doktorlardan istemediğiniz sürece onlar zor bakıyor çoğunlukla. Hormonal olabilir diye söyledim ben. PRL homonu yüksek olanlarda adet gecikmesi çok sık görülüyor.

geçen ay kimyasal gebelik dendi önce değerlerim yükseldi birkaç gün adetim 5 gün geçmişti. 6 gün kanamam oldu ama 1 gün oldu kanamam 7 gün kanamam kesildi. ama değerlerim de düşmüştü başka da adet olmadım. yani 4 ağustosta ve 5 ağustosta kanamam oldu, toplamda 24 saat ancak sürdü. başka da hiçbir kanamam olmadı. şimdi de adet söktürücüyü içiyorum ama adetimin 12 günü bu gün benden beyaz beyaz yoğut kesiği gibi bir akıntı geliyor. belimde de çok fazla ağrı var.

burada okuduğum bazı yazılarda hamilelik belirtileriyle ilgli olanlarda hamile kalanların çoğu adet günlerinde ve öncesinde bu tarz akıntıları olmuş. kafam bu yüzden karışıyo

Ben sizin yerinizde olsam içmezdim... Bi doktora gidin ve hormonlarınıza baktırın derim. Çünkü normal çalışan bir beden böyle davranmaz....

Bu arada kimyasal gebelik dendiğinde Bhcg değeriniz kaçtı??

Ben sizin yerinizde olsam içmezdim... Bi doktora gidin ve hormonlarınıza baktırın derim. Çünkü normal çalışan bir beden böyle davranmaz....

Bu arada kimyasal gebelik dendiğinde Bhcg değeriniz kaçtı??
adetimin 5 günü olmuştu adet olmamıştım. 5 günü yaptırdığım test 16,40 dı aynı gün akşam güstü kanamam başladı. erteki gün tekrar yaptırdım 23,90 olmuştu, doktor iki gün sonra tekrarlayalım testi dedi. ama ikinci testi yaptırdığımda kanamam kesilmişti. iki gün sonra tekrar test yaptırdığımda 24,70 olmuştu. ama kimyasal gebelik düşük yapıyosun dedi ama bunu söylediğinde benim hiç kanamma yoktu. dört gün sonra tekrar test yaptırdığımda 2,30 olmuştu yani düştüğünü söylediler. ama benim sadece 1 gün kanamam oldu. yani benim adetim en az 3 gün sürer normali 5 gündür ve 28 günde bir düzenli adet görürüm. saati bile şaşmaz yani doktora sordum hormon tahlili için adetinin ikinci günü gelmen lazım dedi. yani adet olmadım ki daha adet olmayı hiç bu kadar istememiştim

Peki adet olamıyorum, adet söktürücü veya başka bir ilaç önerir misiniz dediniz mi? Bilemed,m ki şimdi bende

cok klasik olacak belki ama soğan kürünü denedin mi? bi çok arkadasım hamile olmadıgı halde regl olamıyordu sogan kürü sayesinde oldular. belki senin sorununa da çözüm olabilir. gebelik oldugunu düşünmüyorum çünkü kan testi kolay kolay düşük cıkmaz, o kadar süre gectikten sonra en azında az da olsa fark olurdu bence. belki stresten de olabilir..

bende öyle düşünüyorum, hamilelik olsaydı geç döllenme filan gibi bir durum bile olsa on gün geçtiğinde biraz bir kıpırdanma olurdu. soğan kürünü de yapacam bu gün bir arkadaşım da söyledi. ama tam olarak bilemiyorum. nasıl yapacağımı bilmiyorum bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim

Tedavi:
Politistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı “Kuru Soğan Kürü”

Kürün Hazırlanışı:
Klorsuz iki bardak suyu kaynatın. Orta boy 1 adet kuru soğanın en dıştaki ince kabuğunu soyunuz. Daha sonra 4’e veya 6’a bölerek kaynayan suyun içine atınız. 5 dakika ağzı kapalı olmak şartıyla kaynatınız. Sonrasında ocaktan indirip ılınmasını bekleyiniz.
Ilındaktan sonra süzerek, öğle yemeğinden 10 dakika önce bir su bardağı içiniz. Akşam yemeğinden önce de aynı şekilde taze olarak hazırlayarak içiniz.
Kuru soğan kürünün uygulanması süresi 15 gündür. Kür bittikten sonra tekrar uygulanmaz.

Önemli Noktalar:
Kuru soğan kürü için kırmızı veya mor soğan kullanmayınız. Kürü taze olarak hazırlamalı ve ılık olacak şekilde tüketmelisiniz.

teşekkür ederim canım, yapayım ben bunu, yalnız şunu anlamadım. 15 günlük kür halinde yapılıyo diyor ya diyelim ki 15 gün içtik. sonra ne kadar bekleyip içecez

teşekkür ederim canım, yapayım ben bunu, yalnız şunu anlamadım. 15 günlük kür halinde yapılıyo diyor ya diyelim ki 15 gün içtik. sonra ne kadar bekleyip içecez
Hamile kalmak isteyenler de soğan suyu kürünü korkmadan deneyebilirler. Adet döneminde uygulanmasının hiçbir sakıncası olmayan soğan kürü, gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.
Soğan suyu kürü 15 gün düzenli içildikten sonra 6 ay ara verilmeli ve 15 gün daha düzenli olarak içilmelidir.

rica ederim cnm direk kopiliyorum inş yararını görürsün

inşallah canım

hala olmadım, ilacı içmeye devam ediyorum, soğan kürünü de yapıyorum ama bakalım hayırlısı, şiştim iyice, evlendiğimden bu yana adet olmayı hiç bukadar çok istememiştim
inş bi an önce olursun ya neden öle oldu acaba dr bişey dedi mi sadece stres mi? ben bekarken cok stresli olunca gecikirdi bebe aspirini içerdim hemen olurdum ertesi gün o geldi aklıma şimdi. ama sen zaten ilaç içiosun simdiye kadar olman gerekmez miydi

evet canım olmam gerekirdi, bana verdiği ilaç da primolut isminde bir ilaç internetten dün merak ettim baktım adet geciktirici diyo, bu forumda da bazı yazılar okudum. bebek tedavisinde de kullanılmış, bir topik de vardı, bu ilacı vermiş klomen kullanmış folikasit kullanmış falan dün doktoru aradım. ulaşamadım. dur bakalım ilaç bitsin olmazsam tekrar gidicem doktora, cuma günü bitiyo ilaç, cumartesi tekrar giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…