Canım o kullandıgın ilaç regl olmaması için verilen bi ilaç. ilacı kullanmayı bıraktıgında hemen regl oluyosun. ben tatil için kullanmıştım. bıraktıktan ertesi gün regl olmustumevet canım olmam gerekirdi, bana verdiği ilaç da primolut isminde bir ilaç internetten dün merak ettim baktım adet geciktirici diyo, bu forumda da bazı yazılar okudum. bebek tedavisinde de kullanılmış, bir topik de vardı, bu ilacı vermiş klomen kullanmış folikasit kullanmış falan dün doktoru aradım. ulaşamadım. dur bakalım ilaç bitsin olmazsam tekrar gidicem doktora, cuma günü bitiyo ilaç, cumartesi tekrar giderim
şimdi yine okudum birkaç topikte aynen de öyle, ama niye bunu verdi ki acaba doktor, düzenlemek için falan mı ki acaba, ulaşabilsem sorucam da ulaşamıyorum doktora bir türlü, tatile mi gitti noldu artık. başladım bitireyim bari ilacı verdiğine göre vardır bir bildiği değilmi?Canım o kullandıgın ilaç regl olmaması için verilen bi ilaç. ilacı kullanmayı bıraktıgında hemen regl oluyosun. ben tatil için kullanmıştım. bıraktıktan ertesi gün regl olmustum
ii düşünelim ii olsun cnm bi gelişme olursa haberdar et olur muşimdi yine okudum birkaç topikte aynen de öyle, ama niye bunu verdi ki acaba doktor, düzenlemek için falan mı ki acaba, ulaşabilsem sorucam da ulaşamıyorum doktora bir türlü, tatile mi gitti noldu artık. başladım bitireyim bari ilacı verdiğine göre vardır bir bildiği değilmi?
canım benim ilaç bitti 5 gün geçti ama hala adet olmadım ben, hiçbir adet belirtim de yok, delirecem iyice napsam ki?ii düşünelim ii olsun cnm bi gelişme olursa haberdar et olur mu
Canm eger o ilaçla da olmadıysan soğan kürünü felan da bırakıp acilen Dr a gitmelisin. Ultrasonla bakıp sorunu bulabilirler. Belki içte kanama olmus kanalın ağzını tıkamıs olabilir. Tek aklıma gelen bu. Canım hiç vakit kaybetmeden Dr dan randevu almalısıncanım benim ilaç bitti 5 gün geçti ama hala adet olmadım ben, hiçbir adet belirtim de yok, delirecem iyice napsam ki?
sana yazdıktan sonra aradım doktoru, bayram sonrasını bekle dedi. ilaç bittikten sonra 10 güne kadar olabilirmiş öyle dedi. bayram sonrasında olmazsan çarşamba günü gel dedi yani 30 eylül de dur bakalım bayramı da geçirelim, ama o kadar kötüyüm ki davul gibi şişim şu anda kasıklarım belim çok kötü ağrıyo, bu halde nasıl bayram geçireceksem bakalım burnumdan gelecek yine yaCanm eger o ilaçla da olmadıysan soğan kürünü felan da bırakıp acilen Dr a gitmelisin. Ultrasonla bakıp sorunu bulabilirler. Belki içte kanama olmus kanalın ağzını tıkamıs olabilir. Tek aklıma gelen bu. Canım hiç vakit kaybetmeden Dr dan randevu almalısın
Dr bekle demişse bi bildigi vardır cnm kafana takmamaya calıs dicem de bi işe yaramayacak biliyorumsana yazdıktan sonra aradım doktoru, bayram sonrasını bekle dedi. ilaç bittikten sonra 10 güne kadar olabilirmiş öyle dedi. bayram sonrasında olmazsan çarşamba günü gel dedi yani 30 eylül de dur bakalım bayramı da geçirelim, ama o kadar kötüyüm ki davul gibi şişim şu anda kasıklarım belim çok kötü ağrıyo, bu halde nasıl bayram geçireceksem bakalım burnumdan gelecek yine ya
aminnnn canım inşallah tez zamanda hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder, ayrıca hiç üzme kendini, daha bir hafta varmış, valla ne olursa olsun ben adet oluncaya kadar bir türlü içimdeki umudu atamıyorum. sanki o kan gelmeyince halen umut varmış gibi geliyo, o yüzden sende hiç umudunu kaybetmeDr bekle demişse bi bildigi vardır cnm kafana takmamaya calıs dicem de bi işe yaramayacak biliyorumcunku ben de yapamıyorum. Bata 1 hafta var dün gece 3de kan testi yaptılar ve 0.1 cıktı dünya basıma yıkıldı sanki O kadar kötüyüm ki suan ne diyeceğimi bilemiyorum Allah kimseyi bebek hasretiyle sınamasın. İsteyen herkese bi an önce saglıklı bebişler versin inş
bekledim ki zaten, adetim geçtikten 10 gün sonra içtim, 11 gün test yaptırdım betahcg 0,100 çıktı ondan sonra içmeye başladım canımBu adet söktürücü icin pişman olan o kadar kadın var, bekleyin az daha neden acele ediyorsunuz ki?
Burda bi konu vardı yorumlarda mi okudum hatırlamıyorum 20 günlük gecikmede birsey görünmeyince adet söktürücü kullanmıştı ve hamileydi, ama bebeğine birsey olmamış. Bisey yoktur insallahbekledim ki zaten, adetim geçtikten 10 gün sonra içtim, 11 gün test yaptırdım betahcg 0,100 çıktı ondan sonra içmeye başladım canım
inşallah öyledir. bilmiyorum, insanın kafası karışıyo ne yapacağını bilemiyou işte doktora da güvenmek istiyo birazBurda bi konu vardı yorumlarda mi okudum hatırlamıyorum 20 günlük gecikmede birsey görünmeyince adet söktürücü kullanmıştı ve hamileydi, ama bebeğine birsey olmamış. Bisey yoktur insallah
Benim de adetim 10 gün gecikdi. 3 ay önce düşük yapmıştım. ondan sonra düzenli oldum ilk kez bu ay gecikdi. Doktora gittim dün kan testinde negatif çıktı. ama bir tane büyük yumurtan var dedi. Progeston ı iğne olarak verdi. Bebek olsa bile bu iğnenin zararı yok dedi. İlk iğneyi dün oldum 10 gün içinde olmazsam 10.gün 2.iğneyi olacam yine 10 gün bekleyecem olmazsam yine gidicem doktora. Benim kafamı karaştıran sonuçta ben adet olmadan yumurtam nasıl büyüdü. Benimde kafam çok karışık. Kendim için söylemiyorum ama kanda negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen çok insan var.. Bence daha fazla bişey içme canım..inşallah öyledir. bilmiyorum, insanın kafası karışıyo ne yapacağını bilemiyou işte doktora da güvenmek istiyo biraz
Ben de kiloluyum cnm. Ama bu yönden üzme kendini sağlıklıysan sıkıntı yok. Tabi ki kilo ii bişey deil zayıflamak lazım tabi ama benim bi çok tanıdığım cok kiloluyken bile hamile kaldılar. Bu sekilde sıkma canını. Allah ol derse hersey olur. Bizim bi topik var seni oraya etiketlicem simdi bizle birlikte takipte ol olur mu hepimiz aynı amac üzerinde birleştik :) en önemlisi morelini yüksek tutman unutma tmm mı biz birbirimize destek olalımben sonunda adet oldum arkadaşlar. adet olduğuma hiç bu kadar sevinmemiştim tüm şişim indi. 4 kilo azaldı kilom inşallah bu aya diyorum ama artık umudum da kalmadı. biraz kilo vereyim bari bu birkaç ayda çok kiloluyum şu anda yine de
çok haklısın orada görüşürüz :)Ben de kiloluyum cnm. Ama bu yönden üzme kendini sağlıklıysan sıkıntı yok. Tabi ki kilo ii bişey deil zayıflamak lazım tabi ama benim bi çok tanıdığım cok kiloluyken bile hamile kaldılar. Bu sekilde sıkma canını. Allah ol derse hersey olur. Bizim bi topik var seni oraya etiketlicem simdi bizle birlikte takipte ol olur mu hepimiz aynı amac üzerinde birleştik :) en önemlisi morelini yüksek tutman unutma tmm mı biz birbirimize destek olalım
Nasıl adet oldun peki ,ben hala olmadım daben sonunda adet oldum arkadaşlar. adet olduğuma hiç bu kadar sevinmemiştim tüm şişim indi. 4 kilo azaldı kilom inşallah bu aya diyorum ama artık umudum da kalmadı. biraz kilo vereyim bari bu birkaç ayda çok kiloluyum şu anda yine de
biraz geç oldu ama canım kusura bakma yeni girdim ve gördüm. adet söktürücü primolut diye bir ilaç verdi bana doktor onu kullandım. ilaç bittikten 7 gün sonra da adet oldum. çok bitki çayı içtim ama ilaç bittikten sonra da o 7 gün içinde sabah akşam kekik içtim soğan suyu içmeye çalıştım düzenli olmasa da bilmiyorum onların mı faydası oldu bilemiyorumNasıl adet oldun peki ,ben hala olmadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?