Adetim geçikti ama ?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Kızlar yine ben. Daha önce yazmıştım 12 Eylülde bir kaza gecirdim ,tomografi filan cekildim.(ağız ve cenemden yaralandım) Ardından tarihi net hatırlamamkla beraber 20 veya 23 eylul civarı adet gördüm. 1 Ekimde rahim agzındaki yaradan dolayı anestezi altında yakma işlemi yapıldı. Bu işlemden önce bir iki kere korunmasız birliktelik oldu
Şimdi bugün farkediyorum ki benim adetim geçikti, ayrıca tedavimden dolayı (ağız cene) her hafta röntgen cekiliyorum çene bölgesinden .
Yara yakma işleminden sonra birliktelik olmadı yasak oldugundan dolayı. Bu durumda doktoruma mesaj attım, yaptığımız işlemin adetle bir alakası yok dedi.

Aranızda bu şekilde yaradan dolayı adeti geçen, veyahut sonunda hamile cıkan oldu mu acaba ?

Ve 21 ekım gecen cuma kontrole gıttıgımde, adet olduysamda anlamadım zaten lekelenmelerım vardı ama bı ara cogaldı sonra kesıldı dedım doktoruma, bakayım dedı. Yok hayır adet olmamıssın henuz dedı vajınal usg ıle. Vallahı cok korkuyorum ben

Son düzenleme:
Kan tahlili yaptırsan çıkar mı?? Hastaneye koşşş insan çatlar meraktan

Kan tahlili yaptırın hemen. Usg, tomografi değil de röntgen sıkıntılı. İlaç vs. stres ondandir büyük ihtimalle.

Benim de gecikti üç gün. Ama her ay kan ver, hep üzül, bu stresten bıktım akışına bıraktım, ne yıpratıcı bir süreç.

Ilaç kullandiysaniz bir ihtimal ondandır. Cesaretiniz varsa kan testi yaptırın.

Akşama test yaptırmamı soyledı doktorumda . Allahım hayırlısını versın bır suru tedavi gördüm, ve hala var. dişlerimde dikişler var dişlerim yok ben naparım Allah hayırlısını versın

Son düzenleme:

Hamilelik öncesi lekelenmeler olabiliyor.Hadi hayırlısı

Üzüntü stres vs gecikme olmuştur belki.. Kendinizi uzmeyin herseyin hayırlısı..

istiyordun cute sen bebek ama tam sırası gibi olmuş tövbe tövbeeee :)
Allah herşeyin hayırlısını versin canım bize de yaz muhakkak

Akşama test yaptırmamı soyledı doktorumda . Allahım hayırlısını versın bır suru tedavi gördüm, ve hala var. dişlerimde dikişler var dişlerim yok ben naparım Allah hayırlısını versın

Akşama bi test yaptır bakalım.
Çünkü kolay hamile kalıyorsun sen...
Hayırlısı.

Kullandiginiz ilaclar varsa olabilir.
Doktor yok dese bile sizde oyle bi etki gostermis olamazmi.ilaclarin yan etkilerine bakin bi.

Ama bu sekılde hamıle kaldıysam benım dogurmama musade etmezler sanıyorum ? Dıslerım ne olur mesela, sadece goruntu degılkı damaklarım bıle agrıyor 1.5 aydır arka dıslerımle cıgnıyorum veya pure gıbı yutuyorum

Stres ya da havalardan dolayı da olabilir.
Geçmiş olsun, Allah gönlünüze göre versin

Kullandiginiz ilaclar varsa olabilir.
Doktor yok dese bile sizde oyle bi etki gostermis olamazmi.ilaclarin yan etkilerine bakin bi.
Hiç ilac kullanmadım acıkcası yara yakmada anestezı altında oldu sonrasındada hıc agrı kesıcı bıle ıcmedım

bilmeden ben de rontgen cektirdim 3 haftalikmis 2 dr ile gorustum ya hep y hic dediler zarar verdiyse 3 ay olmadan duser dediler. Rabbime sigindim...

bilmeden ben de rontgen cektirdim 3 haftalikmis 2 dr ile gorustum ya hep y hic dediler zarar verdiyse 3 ay olmadan duser dediler. Rabbime sigindim...
Sonra pekı ne oldu ? Allah sıze bagıslasın

CuteMom bir arkadasda demis ya hep ya hic kurali var ilk haftalara denk geldiği icin bebek varsa da Allahin izniyle birsey olmaz yada vücut tepki verir gider. .hakkinda hayirlisi olsun .
ay soylemeden geçemeyeceğim konunun icinde islem oncesi korunmasiz beraber olduk yazmissin ,gala korunmadinmi diye soran olmus 3 satir okuyup hemenn ....neyse

Artık hiç kötü bişey yaşamak istemiyorum.
Yara yakılmam aslında daha önce olacaktı ama agzım yuzum dagılınca doktorum yarın alalım senı zaten enf var , agzındada enf var beklemeyelım dedı. Bılsem korunmazmıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…