Adetim geçikti ama ?

Yerleşme kanaması 4 hafta sonra olmaz ama hamilelikte olan lekelenmelerden olabilir
İmplatasyon kanaması denilen bu kanama döllenme olduktan sonra 10gün sonra olur ancak ilk 3 ay sürebilir diye biliyordum bende kendi gebeliğimde de 4. haftada çok minik bir lekelenme yaşamıştım. :)

23 eylülden sonra röntgen çekildin mi? Onun dışındakiler önemsiz gibi geldi. Ama diş tedavilerinde artık röntgen çekilmesen sorun olur mu bilemedim.
Evet En son 21 Ekimde röntgen çekildim

İmplatasyon kanaması denilen bu kanama döllenme olduktan sonra 10gün sonra olur ancak ilk 3 ay sürebilir diye biliyordum bende kendi gebeliğimde de 4. haftada çok minik bir lekelenme yaşamıştım. :)
Ama benım lekelenmem rahım agzındakı yara yakıldıktan sonra oldu zaten bu yakma ıslemınden sonra devam eden bıseydı sadece 1-2 gun daha yogun geldı adet oldugumud usunurken doktor hayır olmamıssın dedı. yanı 21 ekımdede vajınal usg cekıldım hamıle olsam gormez mıydı?

Şüpheli ilişkiden ortalama 10 gün sonra olur
Senin yaşadığın normal lekelenme sanırım

Yerleşme kanaması değil o zaman,pedi doldurmuyo bile yerleşme lekesi

gecikme sebebi gebelik değilse,genel anestezi oluyor genelde.bende öyle olmuştu hep.bir de kaza sonucu falan stres de geciktiriyor biliyorsun.
hatta ben bi operasyon sonrası 20 gün falan gecikti.evdeki testlerde çıkmadı,doktora gittiğimde muayene sırasında regl olmuştum:)
gönlünü ferah tut bence hayırlısı olsun.sıkıntı yaptıkça regl görmen uzar.

evet yoğun olduğunu anlamamıştım ben leke gibi düşünmüştüm sanırım görebilirdi usg de benim 3 haftalık 75 bhcg değeriyle kesem görülmüştü inşallah akşama senin için hayırlı olanı öğrenirsin

İdrar testlerinde bile çıkabilir ozaman hamile kalmış iseniz, en sağlıklısı kanda baktırmak tabii

eğer bu rötgenlerden dolayı bebğe zarar gelirmi diye korkuyorsanız korkmayın Rabbimim onu korumuştur... hatta şöyle bir dini bilgi okumuştum adet gecikmesi gerçekleşene kadar yaptıklarınızdan ben sorumluyum adet gecikmesinden sonra yaptıklarınızdan siz sorumlusunuz diye...yaniii adet gecikmesinden sonra test yapılmadan bu tarz röntgen tarzı şeyler zarar verir... hatta tıpta şöyleymiş 30 -72 günde arasında yapılanlar onemliymiş....

Adet günün geçmiş, idrar testi yaparsan gorunur. Ama kan testi kesin sonuç verir. İns bebek varsa da, fimlerin bi tesiri olmamıştır. Hakkında hayırlısı olsun

Röntgenden dolayı korkuyorsanız korkmayın, tabii ki belli olmaz kader kısmet ama annem beni 4 aylıkken fark etmiş, zira kendisinin ömrü boyunca düzenli bir regl döngüsü olmamış, bir de 1 yaşında küçük bebeği olduğu için ihtimal vermiyormuş. Kaç kere ilaç içmiş, röntgene girmiş başka şeylerden dolayı. Sonuç; sapasağlam doğmuşum. İçinizi ferah tutun inşallah ne istiyorsanız o şekilde sonuçlanır.

Röntgen olmasaydı iyiydi. Bebek istiyorsunuz değil mi?

Röntgen olmasaydı iyiydi. Bebek istiyorsunuz değil mi?
Martta kurtaj olmustum zaten olması mumkun degıldı doktor rahım agzında sureklı yarayan bır kanama vardı. Yoksa bebek ıstedıgımız ıcınkorunmadık degıl saglık sorunum oldugu ıcın korunuyorduk ama ıste esımın ıs guzarlıgı

Sonra pekı ne oldu ? Allah sıze bagıslasın
İlk haftalarda içilen ilaçların bi etkisi olmuyormuş tabi röntgende durum nedir bilmiyorum ama ağız çene bölgesi olduğundan bişey olmaz diye düşünüyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…