- 30 Ocak 2013
- 29.504
- 44.005
- 798
İmplatasyon kanaması denilen bu kanama döllenme olduktan sonra 10gün sonra olur ancak ilk 3 ay sürebilir diye biliyordum bendeYerleşme kanaması 4 hafta sonra olmaz ama hamilelikte olan lekelenmelerden olabilir
Evet En son 21 Ekimde röntgen çekildim23 eylülden sonra röntgen çekildin mi? Onun dışındakiler önemsiz gibi geldi. Ama diş tedavilerinde artık röntgen çekilmesen sorun olur mu bilemedim.
Ama benım lekelenmem rahım agzındakı yara yakıldıktan sonra oldu zaten bu yakma ıslemınden sonra devam eden bıseydı sadece 1-2 gun daha yogun geldı adet oldugumud usunurken doktor hayır olmamıssın dedı. yanı 21 ekımdede vajınal usg cekıldım hamıle olsam gormez mıydı?İmplatasyon kanaması denilen bu kanama döllenme olduktan sonra 10gün sonra olur ancak ilk 3 ay sürebilir diye biliyordum bendekendi gebeliğimde de 4. haftada çok minik bir lekelenme yaşamıştım. :)
İmplatasyon kanaması denilen bu kanama döllenme olduktan sonra 10gün sonra olur ancak ilk 3 ay sürebilir diye biliyordum bendekendi gebeliğimde de 4. haftada çok minik bir lekelenme yaşamıştım. :)
Ama benım lekelenmem rahım agzındakı yara yakıldıktan sonra oldu zaten bu yakma ıslemınden sonra devam eden bıseydı sadece 1-2 gun daha yogun geldı adet oldugumud usunurken doktor hayır olmamıssın dedı. yanı 21 ekımdede vajınal usg cekıldım hamıle olsam gormez mıydı?
Yok zaten benım aklıma hıc yerlesme kanaması gelmemıstı dogrusuYerleşme kanaması değil o zaman,pedi doldurmuyo bile yerleşme lekesi
evet yoğun olduğunu anlamamıştım ben leke gibi düşünmüştümAma benım lekelenmem rahım agzındakı yara yakıldıktan sonra oldu zaten bu yakma ıslemınden sonra devam eden bıseydı sadece 1-2 gun daha yogun geldı adet oldugumud usunurken doktor hayır olmamıssın dedı. yanı 21 ekımdede vajınal usg cekıldım hamıle olsam gormez mıydı?
Akşam 7-8 gıbı yapmıs olurumNe zaman test yapacaksınız ? Valla çok merak ettim sonucu
Martta kurtaj olmustum zaten olması mumkun degıldı doktor rahım agzında sureklı yarayan bır kanama vardı. Yoksa bebek ıstedıgımız ıcınkorunmadık degıl saglık sorunum oldugu ıcın korunuyorduk ama ıste esımın ıs guzarlıgıRöntgen olmasaydı iyiydi. Bebek istiyorsunuz değil mi?
İlk haftalarda içilen ilaçların bi etkisi olmuyormuş tabi röntgende durum nedir bilmiyorum ama ağız çene bölgesi olduğundan bişey olmaz diye düşünüyorumSonra pekı ne oldu ? Allah sıze bagıslasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?