Adetim geçikti ama ?

Gözden kacırmış olamaz mıyız?

Rontgeni disler icin cektilerse vucuda koruyucu bir kiyafet giydiriyorlar. O sekilde hamileliklerimde rontgen cekildi bana. Aksi takdirde, ilk ay icinde bir sorun olursa duser diye biliyorum.

Ha bu arada benim adet 1 hafta gecikti. Hic sebep yokken. Belki normal bi gecikmedir.

Sonra pekı ne oldu ? Allah sıze bagıslasın
daha 3 ay dolmadi 8. haftadayim her dr a gittigimde soruyorum rahatlatiyor beni. biraz arastirirsan sen de gorursun zaten adet gecikmesi oncesi bu tarz seyler de cok dusuk oran. %4~ 6 arasi ama zaten bu her gebelik icin gecerli.
hirosima atom bombasinda bile anomali ile dogan bebklerde elde edilen degerler anlamli degil genelde dusukle sonuclanmis. eger adet gecikmesi oncesi yapildiysa islem drlarin cogu sonlandirmaya karsilar. bunun yaninda abd gibi ulkelerde hastanelerde bizim gibi uyarilar yolmus yazilanin yalancisiyim yasayan varsa aydinlatsin. cok da onemsemiyorlarmis.
radyologlarda bile ki hamilelik belli oluncayriliyor genelde isten neredeyse dusuk bile yok. ya ben bayagi bir arastirdim. drlar bu konuda biraz daha rahatlar. ama 6. haftada organ olusumu basliyor iste o noktada isler degisiyor...
saglikla Hayirla en guzelini nasip etsin Yaradan.

Ah amın
ınsallah hayırlı haberler alırsın sende hep
Insallah bende. ben bu konuyu hıc ıblmıyorum acıkcası en son cuma gunu rontgen cekıldım ustelık koruyucu kıyafet olmadan ıslem sırasında yaptılar

İlişkiden 12 gün sonra gebelik oluşuyor diye biliyorum (emin değilim). Sizin bu rontgenler 12 günden sonra mi oldu?

Ya en kısa zamanda test yapın. Sizi seviyorum, açıkçası hamileyseniz de mutlu olurdum ama ne bileyim bi değişik oldu böyle sanki. Hem sizin sağlığınız, hem bebek varsa onun sağlığı. Allah hayırlısı neyse onu versin. Ama şöyle de bir durum var, mevsim değişikliğinden 1-2 hafta gecikmeler olabiliyor, belki de öyle bir şeydir ?

uzun zaman sonra kk bana senı sevıyorum dıyen bırı Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Normalde hıc gecıkmem , ılacta kullanmadım neyım var bılmıyorum . Bu aksam ortaya cıkar artık bakalı

varsayalım gebesin röntgen çekildiğinde 4 haftalık gebe olduğunu düşünelim bir şey olmaz diyorum.benimde başıma geldi.röntgen çekmemiz lazım dedi dr bebek düşünüyoruz dedim.son adet tarihimi sordu yeni adetine bir hafta var daha dedi bir şey olmaz dedi ve çekildim.

uzun zaman sonra kk bana senı sevıyorum dıyen bırı Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Normalde hıc gecıkmem , ılacta kullanmadım neyım var bılmıyorum . Bu aksam ortaya cıkar artık bakalı
Ay neden akşam bak bizde meraktayiz ama:)))

Hamile olma ihtimalin yüksek bana göre. Gecikme durumunu normalde yaşamıyormuşsun. Bahsettiğin tarihlere göre lekelenme olduğu zaman 4 haftaya denk geliyor yerleşme kanaması olmuş olabilir akşam mutlaka testte çıkacaktır. Üye olmadan önce de takip ederdim seni umarım güzel haberdir merakla bekliyorum :)

benim de 3 gün gecikti:)
arada gecıkmeler yasıyorum ama gecen ay adetım bır acayıpti
test yapmadım her ay hayal kırıklıgı

allah gönlüne göre versin ne istiyorsan oyle olsun :)

23 eylülden sonra röntgen çekildin mi? Onun dışındakiler önemsiz gibi geldi. Ama diş tedavilerinde artık röntgen çekilmesen sorun olur mu bilemedim.

Yerleşme kanaması 4 hafta sonra olmaz ama hamilelikte olan lekelenmelerden olabilir

benim de 3 gün gecikti:)
arada gecıkmeler yasıyorum ama gecen ay adetım bır acayıpti
test yapmadım her ay hayal kırıklıgı

allah gönlüne göre versin ne istiyorsan oyle olsun :)
ayy hadi inşallah hayırlı haberdir

Hamile kalabileceginizden korkmayın da röntgenin çok büyük zararları var hamilelikte inşallah erken farkedilir birşeyler

hayırlısı cute
bir doktordan duymuştum
eğer röntgen, ilaçlar felan zararı dokunmuşsa bebeğe zaten düşeceğini söylemişti
Hamileysen bile zararı olmamıştır diye düşünüyorum inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…