- 12 Kasım 2015
- 989
- 1.886
- 113
Gözden kacırmış olamaz mıyız?CuteMom bir arkadasda demis ya hep ya hic kurali var ilk haftalara denk geldiği icin bebek varsa da Allahin izniyle birsey olmaz yada vücut tepki verir gider. .hakkinda hayirlisi olsun .
ay soylemeden geçemeyeceğim konunun icinde islem oncesi korunmasiz beraber olduk yazmissin ,gala korunmadinmi diye soran olmus 3 satir okuyup hemenn ....neyse
daha 3 ay dolmadi 8. haftadayim her dr a gittigimde soruyorum rahatlatiyor beni. biraz arastirirsan sen de gorursun zaten adet gecikmesi oncesi bu tarz seyler de cok dusuk oran. %4~ 6 arasi ama zaten bu her gebelik icin gecerli.Sonra pekı ne oldu ? Allah sıze bagıslasın
Ah amındaha 3 ay dolmadi 8. haftadayim her dr a gittigimde soruyorum rahatlatiyor beni. biraz arastirirsan sen de gorursun zaten adet gecikmesi oncesi bu tarz seyler de cok dusuk oran. %4~ 6 arasi ama zaten bu her gebelik icin gecerli.
hirosima atom bombasinda bile anomali ile dogan bebklerde elde edilen degerler anlamli degil genelde dusukle sonuclanmis. eger adet gecikmesi oncesi yapildiysa islem drlarin cogu sonlandirmaya karsilar. bunun yaninda abd gibi ulkelerde hastanelerde bizim gibi uyarilar yolmus yazilanin yalancisiyim yasayan varsa aydinlatsin. cok da onemsemiyorlarmis.
radyologlarda bile ki hamilelik belli oluncayriliyor genelde isten neredeyse dusuk bile yok. ya ben bayagi bir arastirdim. drlar bu konuda biraz daha rahatlar. ama 6. haftada organ olusumu basliyor iste o noktada isler degisiyor...
saglikla Hayirla en guzelini nasip etsin Yaradan.
Evet en son 5 gun once rontgen cekıldımİlişkiden 12 gün sonra gebelik oluşuyor diye biliyorum (emin değilim). Sizin bu rontgenler 12 günden sonra mi oldu?
uzun zaman sonra kk bana senı sevıyorum dıyen bırıYa en kısa zamanda test yapın. Sizi seviyorum, açıkçası hamileyseniz de mutlu olurdum ama ne bileyim bi değişik oldu böyle sanki. Hem sizin sağlığınız, hem bebek varsa onun sağlığı. Allah hayırlısı neyse onu versin. Ama şöyle de bir durum var, mevsim değişikliğinden 1-2 hafta gecikmeler olabiliyor, belki de öyle bir şeydir ?
Ay neden akşam bak bizde meraktayiz ama:)))uzun zaman sonra kk bana senı sevıyorum dıyen bırıÇok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Normalde hıc gecıkmem , ılacta kullanmadım neyım var bılmıyorum . Bu aksam ortaya cıkar artık bakalı
benim de 3 gün gecikti:)Kızlar yine ben. Daha önce yazmıştım 12 Eylülde bir kaza gecirdim ,tomografi filan cekildim.(ağız ve cenemden yaralandım) Ardından tarihi net hatırlamamkla beraber 20 veya 23 eylul civarı adet gördüm. 1 Ekimde rahim agzındaki yaradan dolayı anestezi altında yakma işlemi yapıldı. Bu işlemden önce bir iki kere korunmasız birliktelik oldu
Şimdi bugün farkediyorum ki benim adetim geçikti, ayrıca tedavimden dolayı (ağız cene) her hafta röntgen cekiliyorum çene bölgesinden .
Yara yakma işleminden sonra birliktelik olmadı yasak oldugundan dolayı. Bu durumda doktoruma mesaj attım, yaptığımız işlemin adetle bir alakası yok dedi.
Aranızda bu şekilde yaradan dolayı adeti geçen, veyahut sonunda hamile cıkan oldu mu acaba ?
Ve 21 ekım gecen cuma kontrole gıttıgımde, adet olduysamda anlamadım zaten lekelenmelerım vardı ama bı ara cogaldı sonra kesıldı dedım doktoruma, bakayım dedı. Yok hayır adet olmamıssın henuz dedı vajınal usg ıle. Vallahı cok korkuyorum ben
ayy hadi inşallah hayırlı haberdirbenim de 3 gün gecikti:)
arada gecıkmeler yasıyorum ama gecen ay adetım bır acayıpti
test yapmadım her ay hayal kırıklıgı
allah gönlüne göre versin ne istiyorsan oyle olsun :)
pek sanmıyorum cnm ama bakalım :) saolasınayy hadi inşallah hayırlı haberdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?