Gelmez gelseydi dün benim o ağrıma rağmen gelmediyse senin de gelmezAnam yerim ben onun kupelerinihaydi inşallah olsun sağlıklı tombiş bı kız.bende ağrı devam ediyor malum bölgede değişik bı hareketlilik var gelicem diyo
Oooo ozman hiç kaçarin yok ben sana soyliyim genetik yatkinlikta varsa tamamdırYa bak ne dicem benim eşimin ailesinde kız kardeşi dahil 6 ikiz varhem tüp bebek hem genetik ne dersin olurmu
Rabbim tez saatte dakikada hayırlı eli ayağı tam takım sapasağlam evlat versin aysecim.vr annelik duygusunu tatmak isteyen her kedinabnasip etsin bu duyguyu.aratmasin imrendirmesin başkalarınaNolur dua edin sağlıklı ahlaklı Saliha güzel bi kızım olsun her iki meyveninde tadına bakıvereyim
Bilmem mide bulantım da var ama benim adet olcam zaman midem bulanır ya hamilelik sanmıyorum.aksam giderken biraz gebelik testi stoklayayim bari gelmezse yaparız gene bisilerGelmez gelseydi dün benim o ağrıma rağmen gelmediyse senin de gelmez
Var var gorumcemin ikizi var ikiside kızOooo ozman hiç kaçarin yok ben sana soyliyim genetik yatkinlikta varsa tamamdır
Ayşecik senin gecikmen kaç gün oldu bugünGelmez gelseydi dün benim o ağrıma rağmen gelmediyse senin de gelmez
Bendemi alsam acaba test almicam bidaha dedim ama dayanamiyommmBilmem mide bulantım da var ama benim adet olcam zaman midem bulanır ya hamilelik sanmıyorum.aksam giderken biraz gebelik testi stoklayayim bari gelmezse yaparız gene bisiler
Valla al kızBendemi alsam acaba test almicam bidaha dedim ama dayanamiyommmyani gidip almamak için zor tuttuyorm kendimi
Amin amin çok aminRabbim tez saatte dakikada hayırlı eli ayağı tam takım sapasağlam evlat versin aysecim.vr annelik duygusunu tatmak isteyen her kedinabnasip etsin bu duyguyu.aratmasin imrendirmesin başkalarınahepimizin olsun tombiş tombiş bebeleri.emeklerimizi boşa cikarmasin
Gecikmenin 16. GünüAyşecik senin gecikmen kaç gün oldu bugün
Kız daha erkenimi kaldı varsa zaten çıkar kaset test aliirm.erken gebelik testlerine güvenmiyorum benNormal testmi yapiyosun yoksa erken sonuç verenlerdenmi
Ya ne dicem ben şimdi geçen ay 16 oldumya her ay iki gün önceye geliyor.14 olmam lazimdi.simdi ben 3 gün gecikmesimi yaşıyorum yoksa bugunmu gecikmeye başlamış oldu.gelmedikce ben iyi niyet aramaya başladımGecikmenin 16. Günü
Döndün 28 günde bi ise 3 gün geciktinYa ne dicem ben şimdi geçen ay 16 oldumya her ay iki gün önceye geliyor.14 olmam lazimdi.simdi ben 3 gün gecikmesimi yaşıyorum yoksa bugunmu gecikmeye başlamış oldu.gelmedikce ben iyi niyet aramaya başladım
Kimisi geçen ay hangi tarihte olduysan onu baz alacaksın diyor.ama ben e beklenen gün olmaliDöndün 28 günde bi ise 3 gün geciktin
Yok canım ne alakası var farzetki 31 ocakta regl oldum döndüm 28 ayın 27. Sinde adet olurum 31. DeğilKimisi geçen ay hangi tarihte olduysan onu baz alacaksın diyor.ama ben e beklenen gün olmali
Evet bende öyle biliyorm düzenli bı döngüye sahipsen Ayşe'nin dediği gibi oluyorYok canım ne alakası var farzetki 31 ocakta regl oldum döndüm 28 ayın 27. Sinde adet olurum 31. Değil
Ah ah ya bi an önce kırmızılar gelsin ya da bi an önce öğrensek valla artık sabrım bitiyorEvet bende öyle biliyorm düzenli bı döngüye sahipsen Ayşe'nin dediği gibi oluyor
Ah ah ya bi an önce kırmızılar gelsin ya da bi an önce öğrensek valla artık sabrım bitiyoryumur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?