Yumurtlama adetten itibaren 16.17 gün yani 31 Aralık 1ocak yumurtlama dönemimdi.yani ayın 14 olmam lazım hesaplarima goreYumurtlaman nezmandi ondan 14 gün sonra regl basliyor tam tarih biliyomusun
Aynen doğru 14 yada 15 olman lazımdi tabi kesin o günlerde yumurtladysanYumurtlama adetten itibaren 16.17 gün yani 31 Aralık 1ocak yumurtlama dönemimdi.yani ayın 14 olmam lazım hesaplarima gore
Anlıyorum ben çünkü yumurtlama ağrısini çok çektim.ve yoğun bir akıntı başlıyor ozamanAynen doğru 14 yada 15 olman lazımdi tabi kesin o günlerde yumurtladysan
Yok canım bilmiyorum Allah emanet gidiyorumYumurtlaman nezmandi ondan 14 gün sonra regl basliyor tam tarih biliyomusun
Geç döllenme adete yakın olan yumurtlamami oluyor.eee ozamanlar yumurtlama oluyormuymusYok canım bilmiyorum Allah emanet gidiyorumbenim oğlumda geç döllenmeydi
Valla canım öyle diyende var bebeğin tutunmasını geç olduğunu söyleyende var mesela o zman benim adetim 30 elimdi doktor 3 kasımı bat diye aldı 5 gün erkene çekti eğer bunda hamileysem abooo kaç gün öne çekecek bilmiyorum bugün 46. Gün adet olmayalıGeç döllenme adete yakın olan yumurtlamami oluyor.eee ozamanlar yumurtlama oluyormuymus
Oza.an hamileysen bu çocuk iki ayı geçmişValla canım öyle diyende var bebeğin tutunmasını geç olduğunu söyleyende var mesela o zman benim adetim 30 elimdi doktor 3 kasımı bat diye aldı 5 gün erkene çekti eğer bunda hamileysem abooo kaç gün öne çekecek bilmiyorum bugün 46. Gün adet olmayalı
1 ay sonra cinsiyetini öğrendiğimi düşünseneOza.an hamileysen bu çocuk iki ayı geçmiş
Ne sürpriz olur ama sana1 ay sonra cinsiyetini öğrendiğimi düşünsene
Walla ben yine test yaptım koca negatifNe sürpriz olur ama sanane diyosunuz şimdi kizlar hala adet olmadık.idrar testleri negatif hala hamile olma ihtimalinin varmı
Konu Mesajı 'Hamileliğini geç öğrenenler' Hamileliğini geç öğrenenlerWalla ben yine test yaptım koca negatifdahada yapmam bunedir yaw
İnanılır gibi değilKonu Mesajı 'Hamileliğini geç öğrenenler' Hamileliğini geç öğrenenler
Walla ben yine test yaptım koca negatifdahada yapmam bunedir yaw
Aslına bakarsan ben şimdi hesaplama yaptım ayın 12 ovulasyonm olmuş bugün tam 14 günüm yani bugünde olmasam acaba derim artık anlamadım gittiİnanılır gibi değil
Kız ovu ne birde bunu cikartmayin karşımaAslına bakarsan ben şimdi hesaplama yaptım ayın 12 ovulasyonm olmuş bugün tam 14 günüm yani bugünde olmasam acaba derim artık anlamadım gitti
Kız yani yumurtlamaKız ovu ne birde bunu cikartmayin karşıma
Benim silikte olsa bi çizgim var umudumu kaybetmedimNe sürpriz olur ama sanane diyosunuz şimdi kizlar hala adet olmadık.idrar testleri negatif hala hamile olma ihtimalinin varmı
Ne zaman ciktiki bu silik çizgi yenimiBenim silikte olsa bi çizgim var umudumu kaybetmedim
Anlamadım 12 Aralık'ta ovu olduysan nasıl 14 gün adetin oluyorAslına bakarsan ben şimdi hesaplama yaptım ayın 12 ovulasyonm olmuş bugün tam 14 günüm yani bugünde olmasam acaba derim artık anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?