Adetime 3 gün kala idrar tetsi yapyım silik çizgi çıktı.hamilemyiim sizce

Serebna kaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2021
168
27
48
36
Adetüme 3 gün var .idrar testinde silik çizgi çıktı.sadece belim agırıyor.bildiğimiz adet sancıları acaba hamilemiyim yardımcı olurmusunuz.idrarda silik çizgi çıkıp da kan testinde negatif olan var mı

Eğer silik çizgi 5 dk içinde çıktıysa evet hamilesiniz resmi varmı atarmısınız

Benim de 2 gün gecikmeyle silik çıkmıştı siz adetiniz geçmeden silik de olsa görmüşsünüz bence gebelik vardır. Test resmi olsa daha kolay olur yorum yapmamız. Bu arada yarın yada adetiniz gecikince testi tekrarlarsanız yine silik çift cizgi olsa bile büyük ihtimalle hamilesiniz. Ardından kan vererek sonucu kesinlestirirsiniz

Merhaba canım önceki testlerin hep negatif mi çıkmıştı

SİLİK ÇİZGİDE olsa hamılelık vardır görüntü atın bakalım benımde adetıme 3 gun var test yapmak ıstıyorum bende nediracaba belırtılerınız

Merhaba canım önceki testlerin hep negatif mi çıkmıştı
Mrb Evet en ufak bir gölge bile yoktu her ay yapıyordum neredeyse gecikme olmadan bile ama hep tek çizgiydi gecikmem olduğunda da silikti testleri yineledim 5. Gün-de koyulasti. Sağlık ocağında kan verdim değerim 480 çıkmıştı 5 haftalik hamileydim. Şimdi 21 haftaligiz oğlum olacak İnşallah.

Maşallah canım gecikmeden 1 gün sonra mi silik görmeye basladin

Bnmde testlerim hep negatif bugün adet günüm henüz olmadım ama aşırı yoğun beyaz akıntım var bir umut bekliyorum

SİLİK ÇİZGİDE olsa hamılelık vardır görüntü atın bakalım benımde adetıme 3 gun var test yapmak ıstıyorum bende nediracaba belırtılerınız
Ben soyliyim belirtileri ovulasyon gününde birliktelikten sonra adet günüme kadar kasik agrım oldu, adetim yaklaştıkça adet olacağım sanıyordum bu ay da olmadı diyordum ve göğüslerim büyümüştü dokunmaya bile gelmiyordu onun dışında ne mide bulantim oldu ne başka bisey. Şu ana kadar ne midem bulandı ne istifar ettim hamileliğim güzel geçiyor Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah.

Benimde akintim oluyordu zaten hep olurdu bunu belirti olarak saymadım ben halen daha akintım yogun olur. Ama bu da bildiğim kadarıyla bir belirti
Bnmde akıntım olurdu ama. Şu an aşırı beyaz bezen hafif sarımsı oluyor ama baya koyu. Bende akıntıyi belirti saymazdm gun geçtikce artmaya başlayınca bnde şüphe ettim ama testler negatif çıkınca üzüldüm açıkçası

Gecikme öncesi test mı yaptınız? Erken gebelik testi miydi? Kimi kadında geç belli oluyor benim erken gebelik testi gecikme sonrasında bile silikti. Kasetse zaten onda daha geç çıkıyor.

Gecikme öncesi test mı yaptınız? Erken gebelik testi miydi? Kimi kadında geç belli oluyor benim erken gebelik testi gecikme sonrasında bile silikti. Kasetse zaten onda daha geç çıkıyor.
Benim geniz gecikmem yok bugün adet günüm. Sen yumurtlama gününü biliyo muydun. Benim 15.gun yumurtlama oldu

Ay bi soru daha sorayım yumurtlama gününüzü biliyor muydunuz bnm 15.gun oldu
Ben 30 günde bir adet olurum 11. Günden itibaren 14. Ve 16. Günleri değerlendirdik 2 günde bir olarak ama muhtemelen ki 16 gün yumurtladım tahmini hamile kalma günüm o güne denk geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…