- Konu Sahibi Serebna kaya
-
Lutfen ilk testiniz varsa atarmisinz? Kac gun arayla tekrarladinz testiBenm ılkı daha sılıktı 3 gün geçmesine rağmen hayırlı olsun
Lutfen ilk testiniz varsa atarmisinz? Kac gun arayla tekrarladinz testi
İkinci çizgi kontrol çizgisinden biraz sonra belirdi. İlk başta zor seçiliyordu aradan 5 6 dakika geçtiğinde biraz daha koyulastı. Resmini atmayı deneyeyim :)Merhaba acaba silikligi nasildi? Hemenmi cikti yani iki çizgide birlikte olustu
İlk testim 2 gün gecikme ile 3. Gün yapmıştım. Sonuç da böyleydi.Merhaba acaba silikligi nasildi? Hemenmi cikti yani iki çizgide birlikte olustu
Mezunu pozıtıfİlk testim 2 gün gecikme ile 3. Gün yapmıştım. Sonuç da böyleydi.
Sizinki bariz belli oluyor. Saglikla kucaginiza alin inşİlk testim 2 gün gecikme ile 3. Gün yapmıştım. Sonuç da böyleydi.
Ayy harikasiniz sagolun varolunİkinci çizgi kontrol çizgisinden biraz sonra belirdi. İlk başta zor seçiliyordu aradan 5 6 dakika geçtiğinde biraz daha koyulastı. Resmini atmayı deneyeyim :)
2.testi attinzmi buraya benmi goremedim.birde ayni sizin testten ypmisim artimed degilmiIlk testım bu ıkıncıde ertesı gün yaptım
Amin inşallah sende sağlıkla kucağına alSizinki bariz belli oluyor. Saglikla kucaginiza alin inş
Rica ederimAyy harikasiniz sagolun varolun
Aynen dediginz gibi benimde 2.cizgi daha sonra belirdi bi kacdk icinde iyice belirdi tsk ederim cvp icin
Sizde yaptığınız testi bizimle paylaşırsaniz yorum yapmamiz kolay olur. Ne zaman yaptiniz testi?Ayy harikasiniz sagolun varolun
Aynen dediginz gibi benimde 2.cizgi daha sonra belirdi bi kacdk icinde iyice belirdi tsk ederim cvp icin
Normalde 22gunde bi adet oluyirum cok nadir bir gun eksi birgun arti sasirir...Sizde yaptığınız testi bizimle paylaşırsaniz yorum yapmamiz kolay olur. Ne zaman yaptiniz testi?
Evet belli oluyor ikinci çizgiNormalde 22gunde bi adet oluyirum cok nadir bir gun eksi birgun arti sasirir...
Dun 23 gunumdu ve bir gun gecikme ile yptim..
Bugun tekrar bi test ypayim eger koyulasma olursa persembe test ypacagim.zaten koyulasma olursa hcg yulseldigi anlamina gelirEvet belli oluyor ikinci çizgine zaman kan vermeyi düşünüyorsunuz?
Aynen öyle yap bakalım bize de bildir inşallah vardır bebek ki var yani yüzde 90 ıhtimalle. Hayırlısı olsun inşallah.Bugun tekrar bi test ypayim eger koyulasma olursa persembe test ypacagim.zaten koyulasma olursa hcg yulseldigi anlamina gelir
Cnim 2.bi test yptim ve cok sukur hamileyim net ciktiAynen öyle yap bakalım bize de bildir inşallah vardır bebek ki var yani yüzde 90 ıhtimalle. Hayırlısı olsun inşallah.❤
Cnim 2.bi test yptim ve cok sukur hamileyim net cikthSyırk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?