Adetime 3 gün kala idrar tetsi yapyım silik çizgi çıktı.hamilemyiim sizce

Bir sey soracagim siz ovulasyon testi kullandiniz mi ne zaman yumurtlama oldu biliyor musunuz?

Ben bu ay klomen kullandım kontrole gittiğimde iğneye gerek yok 3 güzel yumurtan var catlamak üzere gün aşırı ilişki dedi doktorum dediğini yaptikta ve benim o günden beri geçmek bilmeyen kasık ağrılarım var ilk kez yaşadım yalnızca adete 2 3 gün kala başlardı ama o gün bugündür ağrım var göğüs agrimda 10 gün önceden başlardı şuan reglime 4 gün var ve bugün göğüs acım başladı test yaptım negatif üzüldüm sonucu görünce ama umut oldunuz bana sizin gibi güzel haberi alırım inşallah bende

İnşallah bebek vardır..gününüz gecikince tekrarlayın testi çoğu kişinin adet öncesinde cikmayabiliyor. Ağrıların sebebi inşallah bebegin tutunuyor olmasıdır

İnşallah bebek vardır..gününüz gecikince tekrarlayın testi çoğu kişinin adet öncesinde cikmayabiliyor. Ağrıların sebebi inşallah bebegin tutunuyor olmasıdır
Beni düşündüren de ağrılarım oldu ilk kez bu kadar uzun süreli ağrım oldu çok umitliyim bu ay negatif görünce üzüldüm ama hala umudum var

Beni düşündüren de ağrılarım oldu ilk kez bu kadar uzun süreli ağrım oldu çok umitliyim bu ay negatif görünce üzüldüm ama hala umudum var
Umut hep var.. Hayırlısı olsun inşallah..Allah hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah.

Benımde öyle 3 gün var erken gebelik testinde silik çıktı inş vardır ya sizce varmı kozlar

Eklentiler

• 11DFCDF1-B721-4425-A705-FD41FB0D90E3.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 69
  • 180AAF11-72AC-4E64-9B5F-B6836730CAE9.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba, bunu yazdığınız ay hamile miydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…