- Konu Sahibi Serebna kaya
-
Haber ver sonucunu canım hayırlısı olsunÇok sevindim ozaman. Pazartesi günü testi vericem bakalım
Canım ben kaset test hiç yapmadım o yüzden bilmiyorum. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah dualarımdasınızÇok şükürBenim 3 gün kaldı bata bugün normal kaset test yaptım yine negatif küçük bir umudum daha var belki geç döllenmedir falan diye bakalım
Amin canım sende sağ salim kucağına al inşCanım ben kaset test hiç yapmadım o yüzden bilmiyorum. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah dualarımdasınız
Tamam inşallah.Haber ver sonucunu canım hayırlısı olsun
Nasibinde varmış demekkiYok cnm bılmıyordum benek dusunmedıgım ıcınzaten korunuyordukta nasıl oldu bılmıyorım
Merhaba canım var ben ve hamilelik olmuyor o zaman. Geçen ay akşam ve sabah idrar testinde silik çıktı ama kan testim negatifti ve adet oldum. Bu ay ilk defa ovulasyon testi alarak gün aşırı denemeye başladık inşallah olur herkesinAdetüme 3 gün var .idrar testinde silik çizgi çıktı.sadece belim agırıyor.bildiğimiz adet sancıları acaba hamilemiyim yardımcı olurmusunuz.idrarda silik çizgi çıkıp da kan testinde negatif olan var mı
Sonucu haber verirsin.Benimde akintim oluyordu zaten hep olurdu bunu belirti olarak saymadım ben halen daha akintım yogun olur. Ama bu da bildiğim kadarıyla bir belirti
Yumurtlamadan beri adet öncesi belirtiler var benimde. Beyaz akıntı oldu mu süt kesiği gibi?Ben soyliyim belirtileri ovulasyon gününde birliktelikten sonra adet günüme kadar kasik agrım oldu, adetim yaklaştıkça adet olacağım sanıyordum bu ay da olmadı diyordum ve göğüslerim büyümüştü dokunmaya bile gelmiyordu onun dışında ne mide bulantim oldu ne başka bisey. Şu ana kadar ne midem bulandı ne istifar ettim hamileliğim güzel geçiyor Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah.
Ne sonucu canımSonucu haber verirsin.
Evet akintim hep olurdu zaten bazen süt kıvamında bazen de çok sıvı olurdu. Halen de oluyor. Ama süt kesiği gibi akıntı normal mi bilmiyorum.Yumurtlamadan beri adet öncesi belirtiler var benimde. Beyaz akıntı oldu mu süt kesiği gibi?
Özelden yazdım canım.Evet akintim hep olurdu zaten bazen süt kıvamında bazen de çok sıvı olurdu. Halen de oluyor. Ama süt kesiği gibi akıntı normal mi bilmiyorum.
Kanda da çıktı. Ama adet olack gibiyim hala. 1 gün var.Haber ver sonucunu canım hayırlısı olsun
Kan değeriniz kaç çıktı? Benim de adetime iki gün var, dün ve bugün farklı testler yaptım kıpkırmızı olmasa da belirgin pozitife olduğu. Ben de aynen adet olacak gibiyim ama sanırım normal bu durum. Kasıklar ve alt karın ağrıyor, gece uyuyamadım hatta.Kanda da çıktı. Ama adet olack gibiyim hala. 1 gün var.
Aaaasüper hayırlı olsunKanda da çıktı. Ama adet olack gibiyim hala. 1 gün var.
Bendede var adet belırtısiKanda da çıktı. Ama adet olack gibiyim hala. 1 gün var.
Bende cuma tekrar gideceğim. Kanda dün hemen pozitif olduğu çıktı ama değer bugün belli olacak. Cuma muhtemelen erken ama yine de gideyim diyorumAaaasüper hayırlı olsunbende Cuma bir daha gıdecegım doktora
İnşallah normaldir adet sancısı gibi ağrıBendede var adet belırtısi
143 çıktı doktra da mesaj attım haftaya Perşembe cuma görelim seni dedi. Ağrı normal birşey ama leke kanama olursa mutlaka haberim olsun dediKan değeriniz kaç çıktı? Benim de adetime iki gün var, dün ve bugün farklı testler yaptım kıpkırmızı olmasa da belirgin pozitife olduğu. Ben de aynen adet olacak gibiyim ama sanırım normal bu durum. Kasıklar ve alt karın ağrıyor, gece uyuyamadım hatta.
Merhaba acaba silikligi nasildi? Hemenmi cikti yani iki çizgide birlikte olustuBenim de 2 gün gecikmeyle silik çıkmıştı siz adetiniz geçmeden silik de olsa görmüşsünüz bence gebelik vardır. Test resmi olsa daha kolay olur yorum yapmamız. Bu arada yarın yada adetiniz gecikince testi tekrarlarsanız yine silik çift cizgi olsa bile büyük ihtimalle hamilesiniz. Ardından kan vererek sonucu kesinlestirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?