Adetime 3 gün kala idrar tetsi yapyım silik çizgi çıktı.hamilemyiim sizce

Çok şükür Benim 3 gün kaldı bata bugün normal kaset test yaptım yine negatif küçük bir umudum daha var belki geç döllenmedir falan diye bakalım
Canım ben kaset test hiç yapmadım o yüzden bilmiyorum. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah dualarımdasınız

Merhaba canım var ben ve hamilelik olmuyor o zaman. Geçen ay akşam ve sabah idrar testinde silik çıktı ama kan testim negatifti ve adet oldum. Bu ay ilk defa ovulasyon testi alarak gün aşırı denemeye başladık inşallah olur herkesin yazmamışsin var mı senden güzel haberler

Yumurtlamadan beri adet öncesi belirtiler var benimde. Beyaz akıntı oldu mu süt kesiği gibi?

Merhaba benim adet günüme daha 10 gün var ama dayanamadım test yaptım aşılama tedavisi gördüm bu ay 20 nisanda belli olacak

Kanda da çıktı. Ama adet olack gibiyim hala. 1 gün var.
Kan değeriniz kaç çıktı? Benim de adetime iki gün var, dün ve bugün farklı testler yaptım kıpkırmızı olmasa da belirgin pozitife olduğu. Ben de aynen adet olacak gibiyim ama sanırım normal bu durum. Kasıklar ve alt karın ağrıyor, gece uyuyamadım hatta.

143 çıktı doktra da mesaj attım haftaya Perşembe cuma görelim seni dedi. Ağrı normal birşey ama leke kanama olursa mutlaka haberim olsun dedi

Merhaba acaba silikligi nasildi? Hemenmi cikti yani iki çizgide birlikte olustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…