Adetime 3 gün kala idrar tetsi yapyım silik çizgi çıktı.hamilemyiim sizce

Benimde sarı akıntım var. Ben soğan kürü yaptım bu ay hergun tam icemesemde yaptım ona bağlı akıntımi gebelik mi yoksa enfeksiyon mu var bilmiyorum adetime 3 gün var beklicem arada Bi bel ağrısı kasık bölgesinde karıncalanma ve göğüs uçlarıma ara ara karincalanma Allah büyük ne diyelim

Aynen bekleyip görelim

Ben 30 günde bir adet olurum 11. Günden itibaren 14. Ve 16. Günleri değerlendirdik 2 günde bir olarak ama muhtemelen ki 16 gün yumurtladım tahmini hamile kalma günüm o güne denk geliyor.
Bnmde 15-16 yumurtlama inşallah senin gibi gecikir ve öyle öğrenirim

Adet ağrısı gibi ağrım var hafif göğüs hassiyeti farklı bisi yok yani
Benimde aynıydı benimde hep okuyordum belirtileri, bunların hiçbiri yok deyip üzülüyordum ama bebeğim bana tutunmuş bile. Benim göğüslerim adet dönemimde acımaz sızlamazdı ilk defa o zaman oldu en büyük şüphem de oydu. Hayırlısıyla sizin de öyle olur inşallah.❤❤

İnşallah canım

Merhaba kızlar benimde reglime üç gün var testime bakar mısınız sizce orada bi çizgi var mı ben hayal mi görüyorum

Merhaba hamileymişsiniz sanırım öncelikle hayırlı olsun başka test görüntünüz var mı acaba
Merhaba canım çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallah atayım hemen fotoğraf

Eklentiler

• 7B47DDA2-DFBE-4180-9C96-1D08A6E4E5FB.webp
    10 KB · Görüntüleme: 214
Benimde 2 gün var ve böyle çizgi. Ama adet olacakmış gibi kasıklarımda sancı var. Olur mu? pazartesi kan testi vericem ona göre yoksa oruç tutucam bakalım

Eklentiler

• IMG_20210410_062328.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 111
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…