- 19 Eylül 2019
- 62
- 24
- 8
- 44
- Konu Sahibi Serebna kaya
-
Benimde sarı akıntım var. Ben soğan kürü yaptım bu ay hergun tam icemesemde yaptım ona bağlı akıntımi gebelik mi yoksa enfeksiyon mu var bilmiyorum adetime 3 gün var beklicem arada Bi bel ağrısı kasık bölgesinde karıncalanma ve göğüs uçlarıma ara ara karincalanma Allah büyük ne diyelimBnmde akıntım olurdu ama. Şu an aşırı beyaz bezen hafif sarımsı oluyor ama baya koyu. Bende akıntıyi belirti saymazdm gun geçtikce artmaya başlayınca bnde şüphe ettim ama testler negatif çıkınca üzüldüm açıkçası
Aynen bekleyip görelimBenimde sarı akıntım var. Ben soğan kürü yaptım bu ay hergun tam icemesemde yaptım ona bağlı akıntımi gebelik mi yoksa enfeksiyon mu var bilmiyorum adetime 3 gün var beklicem arada Bi bel ağrısı kasık bölgesinde karıncalanma ve göğüs uçlarıma ara ara karincalanma Allah büyük ne diyelim
Adet ağrısı gibi ağrım var hafif göğüs hassiyeti farklı bisi yok yaniAdet belirtisi var mı peki benim agrım vardı o da döllenmeden dolayıymış adet olcam diye üzülüyordum olmadım
Bnmde 15-16 yumurtlama inşallah senin gibi gecikir ve öyle öğrenirimBen 30 günde bir adet olurum 11. Günden itibaren 14. Ve 16. Günleri değerlendirdik 2 günde bir olarak ama muhtemelen ki 16 gün yumurtladım tahmini hamile kalma günüm o güne denk geliyor.
Benimde aynıydı benimde hep okuyordum belirtileri, bunların hiçbiri yok deyip üzülüyordum ama bebeğim bana tutunmuş bile. Benim göğüslerim adet dönemimde acımaz sızlamazdı ilk defa o zaman oldu en büyük şüphem de oydu. Hayırlısıyla sizin de öyle olur inşallah.Adet ağrısı gibi ağrım var hafif göğüs hassiyeti farklı bisi yok yani
İnşallah canımBenimde aynıydı benimde hep okuyordum belirtileri, bunların hiçbiri yok deyip üzülüyordum ama bebeğim bana tutunmuş bile. Benim göğüslerim adet dönemimde acımaz sızlamazdı ilk defa o zaman oldu en büyük şüphem de oydu. Hayırlısıyla sizin de öyle olur inşallah.❤❤
Merhaba hamileymişsiniz sanırım öncelikle hayırlı olsun başka test görüntünüz var mı acabaMerhaba kızlar benimde reglime üç gün var testime bakar mısınız sizce orada bi çizgi var mı ben hayal mi görüyorum Eki Görüntüle 2818096
Merhaba canım çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallah atayım hemen fotoğrafMerhaba hamileymişsiniz sanırım öncelikle hayırlı olsun başka test görüntünüz var mı acaba
Yumurtlama falan hıkayeymiş o kadar dıkkat ederken hamıle kaldım hala sokunu atlatamıuıtımAy bi soru daha sorayımyumurtlama gününüzü biliyor muydunuz bnm 15.gun oldu
Ya gerçekten mi bnm olmadı maalesefYumurtlama falan hıkayeymiş o kadar dıkkat ederken hamıle kaldım hala sokunu atlatamıuıtım
Benm ılkı daha sılıktı 3 gün geçmesine rağmen hayırlı olsunBenimde 2 gün var ve böyle çizgi. Ama adet olacakmış gibi kasıklarımda sancı var. Olur mu? pazartesi kan testi vericem ona göre yoksa oruç tutucam bakalım
Adet olacak gibi de ağrınız varmiydiBenm ılkı daha sılıktı 3 gün geçmesine rağmen hayırlı olsun
Normalde sancım olmaz ama dıger belırtıler adet olacak gıbıydı oykesıne emındım adet olacağımdanAdet olacak gibi de ağrınız varmiydi
Normalde sancım olmaz ama dıger belırtıler adet olacak gıbıydı oykesıne emındım adet olacağımdan
Yok cnm bılmıyordum benek dusunmedıgım ıcınAy bi soru daha sorayımyumurtlama gününüzü biliyor muydunuz bnm 15.gun oldu
Bir günde nasıl koyulaşmış maşallah:) iki testte erken gebelik testi dimiMerhaba canım çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallah atayım hemen fotoğraf
Evet canımBir günde nasıl koyulaşmış maşallah:) iki testte erken gebelik testi dimi
Çok şükürEvet canımsonra kanda da pozitif çıktı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?