- 22 Ağustos 2018
- 1
- 0
- 1
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimki de aynıydı hamileydim:)Kizlaaaaar yardım edin böyle bişey çıktı sizce hamile miyimmmm
Kızlar bende dün yaptım test cok az bir hayalet çizgi cıktı ama cok erken die güvenmek istemiyorumCanım benimki de aynıydı hamileydim:)
Ağrılarınız iğne batar gibi mi.Arkadaşlar sağ kasığımda ağrı bi kaç gündür çok akıntım var bi kaç gün önce peçeteye pembe kan şeklinde sürüldü karnımın alt tarafı ağrıyo adetime 6 gün var yarın kadın doğuma gidicem siz nasl yorumlarsınız?
Tam olarak iğne batar gibi değil ağırlık var sanki oramda ağrıyo yaniAğrılarınız iğne batar gibi mi.
Biraz bacaklarımda da ağrı varAğrılarınız iğne batar gibi mi.
Yani şöyle ben adetime 7 gün kala yapmıştım eczane testini silik çıktı hergün daha çok koyulaştı.Demem o ki sonra kan testi ile onaylamış oldum.Biraz bacaklarımda da ağrı var
Benim de adetime 12 gün var test yaptım biraz silik de olsa pozitif çıktı aranızda bu durumu yaşayan var mıKizlar merhaba, 7 mart sat tarihim ve beklenen adete 8 gunum varken aksam uzeei 5 tl lik hamilelik testlerinden alip yaptim ve 2. Cizgi silik halde cikti. Bugun sabah ilk idrarla yaptim yine sonuc ayni. Bu nasil olabilir bu kadar erken gebelik ogrenen var mi?
Predictor marka sanırım..Benim de adetime 12 gün var test yaptım biraz silik de olsa pozitif çıktı aranızda bu durumu yaşayan var mı
Benimde adetime var 8 gün silik çıktı daha erken diye düşünüyorum çünkü ebeye yolladım bna abla yeni başlangic olabilir dedi adetini bekle dedi olmazsa tekrar yapsın dedi o zaman netleşir hormon değeri yükselir diyorKizlaaaaar yardım edin böyle bişey çıktı sizce hamile miyimmmm