Adetin bir hafta gecikmesi ve testin negatif çıkmasını yorumlar mısınız?

Hayır aynı kilodayım

Olur allahin izniyle yeterki umudunu kaybetme umarım kısa zamanda aileye küçük bir bebis girer.

Amin çok aminnnn inşallah ya benim var bir kızım 12 yaşında bu ikinci evliliğim eşimin evladı yok onun için çok istiyorum şu an 8 aylık evliyiz hemen olsun istiyoruz inşallah olur bir an önce
Olur allahin izniyle umarım kısa sürede ailenize küçük bir minik girer

Yaa bana da dua eder misiniz

Cok test yapmissin
Zaten duzenli bi adet dongunde yokmus
Hamile degilsin

Reglim 5 gun gecikince evde test yaptim pozitif cikti. Gebelik belirtileri=regl belirtileri (6.haftaya kadar). Bu yuzden gebe oldugunuzu düşünmüyorum
Benim de 4. Gün bugün gecikmeli 3 aydır düzenli görüyordum bu ay gecikti ve sadece kasıklarımda batma var test yapiyim mi yoksa biraz daha bekliyim mi bilemedim

Adet düzensizliğim olmadığı için bu durumu hiç yaşamadım. Gebeliğimi de gecikme yaşamadan öğrenmiştim. Muhtemelen gebe değilsiniz, umarım en hayırlı, en yakın zamanda kucağınıza alırsınız.

İnsülin direncinizi kontrol ettirin, gecikmeye sebep olabiliyor..Kan testı yaptırıp doktorunuzla görüşün. Duruma göre adet söktürücü baslayanılır.. Süpheli ilişkinizin üzerinden kac gun gecti?

Sen gene de kendine dikkat et bir kaç gün sonra tekrar yaparsın test kan verdim demişsin onda çıkar zaten bende 11 gğn bekledim darısı sana canım

Benim de 4. Gün bugün gecikmeli 3 aydır düzenli görüyordum bu ay gecikti ve sadece kasıklarımda batma var test yapiyim mi yoksa biraz daha bekliyim mi bilemedim
Bence 1 2 gun daha bekleyin. Ya da bugun yapin merakiniz gecsin 1 2 gun sonra yine yaparsiniz.
Hamile oldugumu ogrenince şok olmustum. Regl olacagim saniyordum. Kasık agrisi, gogus siskinligi gibi her reglden once yasadigim belirtiler vardi.

Strese bağlı regl gecikmesi olabilir yaz aylarında sıcak havalardan etkilenmiş olabilirsin ya da gebelik bekliyorsan da böyle gecikmeler olabiliyor canım stres yapma sakin kal bekle

Test erken gebelik testi miydi? Yumurtlama döneminde değil de reglden kısa süre önce kaldıysanız erken gebelik testi daha iyi sonuç verir

Bu arada hemen hamile kalmak istiyorsan bazi ritüeller ile cabuklastirabilirsin
Adetin bittikten hemen sonra ovu.testi kullan yumurtlama gordugunde iliski olsun
Adetli iken esin ve sen taze sıkılmış ozellikle taze olmasi onemli bi kac gun icin catlamayi kolaylastiriyo
Esinede faydali sperm hizini artiriyo
Umarim hayirli saglikli bi evladiniz olur

işte dr a da gıtsen sana test yapcak eger sımdı yenı dollenen bı embrıyo varsa ortada goruncek bısı yok dr da goremıycek 10 gun sonra bıdaha bakcak degılsen adet sokturucu vercek. adet gecıkmesı denmez boyle bı durumda zaten adetın duzensız. ne zaman yumurtladın bılmıyorsun. o yuzden ben de bılemem. ıdrar testınde cıkmadan neden kan verdın kı? bosa yıpranırsınç herkesın adetı ılla bı kac kere gecıkır kı senınkı hep gecıkıyormus. ha 3 gun ha 10 gun.. yanı demem o kı hamıle mısın degıl mısın burdan bısı cıkmaz sana

Acaba kullandığınız bir ilaç yan etki yapmış olabilir ama tabiki yinede kan sonuçlarında çok önemli inşallah rabbim nasip eder istiyorsan

Merhaba eksik kalmış sanırım taze sıkılmış tüketilecek besin önerisi nedir yazmanız mümkün mü

1_ geç yumurtlama olmus olabilir ya adet gelir ya da hamilelik geç çıkar.
2 _ hamile olduğunuz halde geç yumurtladiginiz için test negatif çıkıyor olabilir
3_. Yumurtanız çatlamadigi için basit kist olmuş olabilir.
Her şey olabilir. Biraz sabredin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…