Amin çok aminnnn inşallah ya benim var bir kızım 12 yaşında bu ikinci evliliğim eşimin evladı yok onun için çok istiyorum şu an 8 aylık evliyiz hemen olsun istiyoruz inşallah olur bir an ön
Hayır aynı kilodayımBenimde adet düzensizliğim vardı. Bazen zamanında olurdum, bazen 1 hafta sonra bazen 2 ayda bir. Üniversitedeyken 5 ay adet olmadığımı bilirim. Seninkide biraz daha gecikmiştir. Kilo aldın mı son zamanlarda, kilo da etkili oluyor çünkü.
Olur allahin izniyle umarım kısa sürede ailenize küçük bir minik girerAmin çok aminnnn inşallah ya benim var bir kızım 12 yaşında bu ikinci evliliğim eşimin evladı yok onun için çok istiyorum şu an 8 aylık evliyiz hemen olsun istiyoruz inşallah olur bir an önce
Yaa bana da dua eder misinizben okuduklarıma dayanarak cevaplıyayım ; kuvvetli muhtemel gebelik yok adet gecikme sebebi de strese bağlı. Gebelik istemiyorsan bu normal bir durum ama anne olmayı isteyip böyle bir süreç yaşıyorsan üzüldüm senin adına... Üzüldüm ama şimdilik, gebelik istiyorsan temennim pozitif sonucu alırsın. Bak benim dualarım çok tutar
Cok test yapmissinAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Benim de 4. Gün bugün gecikmeli 3 aydır düzenli görüyordum bu ay gecikti ve sadece kasıklarımda batma var test yapiyim mi yoksa biraz daha bekliyim mi bilemedimReglim 5 gun gecikince evde test yaptim pozitif cikti. Gebelik belirtileri=regl belirtileri (6.haftaya kadar). Bu yuzden gebe oldugunuzu düşünmüyorum
İnsülin direncinizi kontrol ettirin, gecikmeye sebep olabiliyor..Kan testı yaptırıp doktorunuzla görüşün. Duruma göre adet söktürücü baslayanılır.. Süpheli ilişkinizin üzerinden kac gun gecti?Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Bence 1 2 gun daha bekleyin. Ya da bugun yapin merakiniz gecsin 1 2 gun sonra yine yaparsiniz.Benim de 4. Gün bugün gecikmeli 3 aydır düzenli görüyordum bu ay gecikti ve sadece kasıklarımda batma var test yapiyim mi yoksa biraz daha bekliyim mi bilemedim
Strese bağlı regl gecikmesi olabilir yaz aylarında sıcak havalardan etkilenmiş olabilirsin ya da gebelik bekliyorsan da böyle gecikmeler olabiliyor canım stres yapma sakin kal bekleAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Dört gün daha bekle 7 gün dolsunBenim de 4. Gün bugün gecikmeli 3 aydır düzenli görüyordum bu ay gecikti ve sadece kasıklarımda batma var test yapiyim mi yoksa biraz daha bekliyim mi bilemedim
Bu arada hemen hamile kalmak istiyorsan bazi ritüeller ile cabuklastirabilirsinAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
işte dr a da gıtsen sana test yapcak eger sımdı yenı dollenen bı embrıyo varsa ortada goruncek bısı yok dr da goremıycek 10 gun sonra bıdaha bakcak degılsen adet sokturucu vercek. adet gecıkmesı denmez boyle bı durumda zaten adetın duzensız. ne zaman yumurtladın bılmıyorsun. o yuzden ben de bılemem. ıdrar testınde cıkmadan neden kan verdın kı? bosa yıpranırsınç herkesın adetı ılla bı kac kere gecıkır kı senınkı hep gecıkıyormus. ha 3 gun ha 10 gun.. yanı demem o kı hamıle mısın degıl mısın burdan bısı cıkmaz sanaAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Merhaba eksik kalmış sanırım taze sıkılmış tüketilecek besin önerisi nedir yazmanız mümkün müBu arada hemen hamile kalmak istiyorsan bazi ritüeller ile cabuklastirabilirsin
Adetin bittikten hemen sonra ovu.testi kullan yumurtlama gordugunde iliski olsun
Adetli iken esin ve sen taze sıkılmış ozellikle taze olmasi onemli bi kac gun icin catlamayi kolaylastiriyo
Esinede faydali sperm hizini artiriyo
Umarim hayirli saglikli bi evladiniz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?