Banada dua etsene be abiben okuduklarıma dayanarak cevaplıyayım ; kuvvetli muhtemel gebelik yok adet gecikme sebebi de strese bağlı. Gebelik istemiyorsan bu normal bir durum ama anne olmayı isteyip böyle bir süreç yaşıyorsan üzüldüm senin adına... Üzüldüm ama şimdilik, gebelik istiyorsan temennim pozitif sonucu alırsın. Bak benim dualarım çok tutar
kadın doğumcuya gitmelisiniz ters giden durum var demekki geçikme olduguna göre. Hamilelik olsa testlerde öıkardı mutlakaAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Testler negatif çıktıysa 1 hafta sonra tekrar yapın regl olmazsanız geç yumurtlamis olabilirsinizAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Ay lütfen bana da dua etben okuduklarıma dayanarak cevaplıyayım ; kuvvetli muhtemel gebelik yok adet gecikme sebebi de strese bağlı. Gebelik istemiyorsan bu normal bir durum ama anne olmayı isteyip böyle bir süreç yaşıyorsan üzüldüm senin adına... Üzüldüm ama şimdilik, gebelik istiyorsan temennim pozitif sonucu alırsın. Bak benim dualarım çok tutar
16İnsülin direncinizi kontrol ettirin, gecikmeye sebep olabiliyor..Kan testı yaptırıp doktorunuzla görüşün. Duruma göre adet söktürücü baslayanılır.. Süpheli ilişkinizin üzerinden kac gun gecti?
Aslinda yarina kadar bekleyemiyosaniz 1 haftalik gecikmede idrar testinden de ogrenebilirsinjzAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
O zaman sokturucu gerekebilir
Muhtemelen yumurtlamaniz gecikti ve bundan sebep adetiniz de sarktı. Eger ovulasyon testi ile yumurtlama gününüzü kesin belirlemediyseniz adetim gecikti diyemezsiniz çünkü strese ve çeşitli sebeplere bağlı yumurtlama gecikir ve buna bağlı olarak adetiniz de gecikir.Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Bence de yüksek ihtimal gebelik yoktur. Dönemsel olarak böyle gecikmeler olabilir olmuyorum diye stres yaptıkça iyice gecikmeye girebilirsiniz .ben okuduklarıma dayanarak cevaplıyayım ; kuvvetli muhtemel gebelik yok adet gecikme sebebi de strese bağlı. Gebelik istemiyorsan bu normal bir durum ama anne olmayı isteyip böyle bir süreç yaşıyorsan üzüldüm senin adına... Üzüldüm ama şimdilik, gebelik istiyorsan temennim pozitif sonucu alırsın. Bak benim dualarım çok tutar
Pozitif olsaydı testte çıkardi diye düşünüyorum.kanda var ise zaten çıkar.umatim gönlünüze göre olur.Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Havalardan olabiliyor, stresten olabiliyor. Eğer bebek istiyorsan vücudun sana oyun oynayabiliyor 20 25 gün gecikmiştim bir sefer ve testler hep negatifti. Yine de bir kadın doğuma görünmen iyi olabilir.Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Kan tahlili yatirAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Erken gebelik testi yapabilirsin benceBenim de 4. Gün bugün gecikmeli 3 aydır düzenli görüyordum bu ay gecikti ve sadece kasıklarımda batma var test yapiyim mi yoksa biraz daha bekliyim mi bilemedim
Kan sonucu doğru bilgi edinmenin sağlayacaktır ama benim bir arkadaşım tam da dedidiginiz gibi oldu sonralarda geç döllenme olmuş diye de söylemişti bana her ne kadar düzenli adet olsanız bile yaşadığınız herhangi bir ruh değişikliği etkileyebilir yumurtlamayi yada yumurtanın kalitesini çatlaması nı vs hayırlısı olsun hakkınızdaAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Geldiköyle bir durumda yeni üyelik açmanıza veya yeni konu açmanıza gerek yok ki...
bana ulaşsaydınız abi benim konumu üyelere ulaştırır mısın deseydin ben buraya anlık 100 kişi gelmesini sağlardım. Sana helal olsun genelde o üyelik benim değil diyip bana yalan söylüyorlar çıldırıyorum.
bekle gelecekler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?