Adetin bir hafta gecikmesi ve testin negatif çıkmasını yorumlar mısınız?

Ben kansızlık yaşadığımdaadet gecikmesi yaşardım,moral bozukluğumda bile. Kan testi sonucu netlik verir. Ben testim pozitif çıksa bile inanmamıştım hamile olduğuma :) istiyorsanız hayırlısıyla nasip olsun.

Kızlar benimkinide yorumlar mısınız beklenen adet tarihim 3 temmuz

Eklentiler

• 4A340257-3490-4CCC-B97A-E1C36A2D9F10.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 159
Banada dua etsene be abi

Neyse bildirim geldi cevaplayayım sürekli yaşadığım biseydi adetim 10 gün gecerdi

kadın doğumcuya gitmelisiniz ters giden durum var demekki geçikme olduguna göre. Hamilelik olsa testlerde öıkardı mutlaka

Testler negatif çıktıysa 1 hafta sonra tekrar yapın regl olmazsanız geç yumurtlamis olabilirsiniz

Ay lütfen bana da dua et hadi inşallah tutsun

İnsülin direncinizi kontrol ettirin, gecikmeye sebep olabiliyor..Kan testı yaptırıp doktorunuzla görüşün. Duruma göre adet söktürücü baslayanılır.. Süpheli ilişkinizin üzerinden kac gun gecti?
16

Aslinda yarina kadar bekleyemiyosaniz 1 haftalik gecikmede idrar testinden de ogrenebilirsinjz

Muhtemelen yumurtlamaniz gecikti ve bundan sebep adetiniz de sarktı. Eger ovulasyon testi ile yumurtlama gününüzü kesin belirlemediyseniz adetim gecikti diyemezsiniz çünkü strese ve çeşitli sebeplere bağlı yumurtlama gecikir ve buna bağlı olarak adetiniz de gecikir.

Bence de yüksek ihtimal gebelik yoktur. Dönemsel olarak böyle gecikmeler olabilir olmuyorum diye stres yaptıkça iyice gecikmeye girebilirsiniz .

Pozitif olsaydı testte çıkardi diye düşünüyorum.kanda var ise zaten çıkar.umatim gönlünüze göre olur.
Ancak adet pek çok sebepten geçebiliyor malesef.

Havalardan olabiliyor, stresten olabiliyor. Eğer bebek istiyorsan vücudun sana oyun oynayabiliyor 20 25 gün gecikmiştim bir sefer ve testler hep negatifti. Yine de bir kadın doğuma görünmen iyi olabilir.

Kan tahlili yatir

adet duzensizligi varsa gec döllenme olabilir. ben de duzensiz adet goruyorum. 10 gun gecmesine ragmen idrar testinde negqtif gozukuyordu. kan testi degerim 317 cikmisti

Test yaptim pozitif gordum. Kese gorundu. Kalp atisi gorundu hala belirtim yoktu evdeki testler genelde dogru cikiyor. Bu sureclerde genelde gecikmeler oluyor. Umarim hayirli ise tez zamanda nasip olur. Yumurtlaman gec olduysa veya olmayip kistlestiyse gec regl gorursun. Pko varmiydi ?

Kan sonucu doğru bilgi edinmenin sağlayacaktır ama benim bir arkadaşım tam da dedidiginiz gibi oldu sonralarda geç döllenme olmuş diye de söylemişti bana her ne kadar düzenli adet olsanız bile yaşadığınız herhangi bir ruh değişikliği etkileyebilir yumurtlamayi yada yumurtanın kalitesini çatlaması nı vs hayırlısı olsun hakkınızda
Geldik

Olsaydi gecikme ile yapilan testlerde cikardi .. kan sonucunda negatif cikar gibime geliyor .. hava degiismi yada stresle alakali gecikme olabilir .. tez zmanda guzel haberler alman dilegi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…