Adetin bir hafta gecikmesi ve testin negatif çıkmasını yorumlar mısınız?

Boyle bi konuda neden herkese genel bildirim gonderildi ki dedim. Meger konu sahibi kazeni cıldırtmıs
Büyük ihtimal hamile degilsin. Istiyormussun Rabbim en kısa sürede hayırlısıyla nasip eder insallah

Mevsimsel, psikolojik, kist, geç döllenme veya kimyasal gebelik.

Merhaba, benimde adetimin gecikmesinin 19. günü bugün. Doktora gittim gecen hafta rahim duvarı kalınlaşması var dedi. Başka bişey demedi, kan da almadı. Gec döllenme ola bilir mi sizce gebemiyim aceba. Yoksa sadece adet gecikmesimi. Fikirleriniz ne hanımlar

Merhabalar cevap alamadım çünkü sorularıma geride kaldı açtığım konular
Kan verin içiniz rahat etsin, fikrim hamile olmadığınız yönünde 1 hafta gecikmede idrarda pozitif alırdınız diye düşünüyorum.

Yani biçok şey olabilir sebebi gecikme herkeste olan bişey biçok sebebi olabilir stres hava değişimi vs. Adet söktürücü çaylar içebilirsiniz

Cagrildik geldim :) Evet böyle bisey yasadim ve düşük basladi sonradan. Biyokimyasal gebelik olmuşsa idrarda goremeyebilirsin beta hcg degerleri düşük olduğu için. Ve gene kurtajla temizleme işlemi gerekebilir her ne kadar regl yoluyla atilsa da. Iliskiye hangi gün girdin ve regli hangi gün olman gerekiodu? Sanirim korunmadin hamile kalmak istiosun sonra gördüm. Ovulasyonun geciktiyse bu ay olabilirsin. Bazi gebelikte regl gibi göğüs sismesi vs olabilirken bazisinda da hicbir belirti olmuo.

Yani biçok şey olabilir sebebi gecikme herkeste olan bişey biçok sebebi olabilir stres hava değişimi vs. Adet söktürücü çaylar içebilirsiniz
Evet bu tarz durumları direkt gebeliğe bağlamamak gerekiyor. leaondapperın söyledikleri çok etkili nedenler. Öncesinde kullandığınız herhangibir ilaç bile buna neden olabilir. Fakat 15 günü aşan durumlarda doktora görünmeniz faydalı olacaktır. Papatya çayı, maydonoz suyu vs öneriliyor. Ama bilinçsiz kullanmayın derim.

yaaaa kazen on numarasın:)

Miyom kist rahimde yara herşey olabilir stresten de olabilir burdan nasıl bilebiliriz ki. Testte negatifse negatiftir. Kadın doğuma görünün.

Stres,hastalık vb şeyler reglin düzenini etkiliyor birde normalde de düzensizmiş adetiniz,bence hamile değilsiniz.
Gebelik testleri pek yanılmıyor,2 çocuğumda da basit gebelik testinde cift çizgiyi görmüştüm.
Rabbim gönlünüze göre versin.

Konu sahibi olarak ben de yanıtlayayım. Bana gebe değilsiniz gibi geldi :) umarım sizin ve aileniz için en hayırlı zamanda olur. Bence burda sürekli bunu danışmak yerine testi beklerseniz daha sağlıklı olur. He bu konuyu açan ve burda soran biri olarak bunu söyleme hakkım yok gibi düşünebilirsiniz. Ancak ben burda bu konuyu açmasaydım belki de burdaki üyelerin yönlendirmesiyle teste gitmeyecektim, hamile olduğumu bilmeden sallamadan hamileliğime zarar vererek yaşayacaktım. Sorumdan sonra herkes büyük ihtimalle hamilesin ama bir test yaptır diyince zaten test yaptırmaya gittim ve sonucu bekledim.

Bu arada bana da bir nostalji yaşattınız :) bu konuyu açarken ben de sizin gibi çok bebek bekliyordum olmuyordu, kendiliğimden hamile kaldım, erken doğuma girdim 35.haftada, şimdi de miniğim içerde uyuyor. Ben ise tam da 7 ay sonra bugün ilk kez adet oldum tesadüfen :) ne günlermişş

Merhaba eksik kalmış sanırım taze sıkılmış tüketilecek besin önerisi nedir yazmanız mümkün mü
Cok pardon onemini arzederken ne oldugunu yazmayi atlamisim
Havuc cnm
Ben son gebeligimde bi kac ay denedim
Hemde ovu.testleri ile ama sonuc amaladim
Tam son kez deneyim dedim umidimi kesmistim sadece o son ay taze sıktığim havuc suyu kendim ve esim ictik bi kac gun sadece normalde bi kac gun yumurtlama gorourdum fakat o ay hemen catlama oldu
Ve o ay hic beklemiyordum tek iliski ile hamile kaldim
Tek iliski cunku esim korona artmisti o aralar bu sebeple asilarimi olmam icin cocuk isini boswer dedi

Merhaba
Adetiniz 1 hafta gecikti ve idrar testiniz negatif ise 2 seçenek var
...Gebesinizdir. Geç döllenme olduysa evdeki testte çıkmamış olabilir.
...Gebe degilsinizdir. Stres olduğunuz için adetiniz gecikmiş olabilir.

Her halükarda biraz sakin olup beklemek gerekli. En doğru sonucu kan sonucu verecektir.

Ben gecikmem olmadan, aksamina regl olmayi bekledigim gun normal kaset testle ogrenmistim. Yani fevkalade dandik bir marka degilse, 1 hafta gecikmeye, sonuc idrarda cikardi diye dusunuyorum. Ama en dogru sonucu elbette yarin kandan ogreniceksiniz. Sabredin.
Sabretmek bazen zor olabiliyor, anlayabiliyorum ancak bu surecte olabildigince sakin olmak, her seyi akisina birakmak, allahin planlarina teslim olmak kesinlikle sonuca daha saglikli ulastiriyor insani.
Dilerim en hayirli, en dogru zamanda, saglikli bir bebek haberine kavusursunuz.

.

Geldim geldim

Adetiniz geciktiyse hamile olma ihtimaliniz tabi ki var. Kan sonucunuzun çıkmış olması lazım.

Valla turuyorsa bir duanızıda ben isterim

Cnm kafayi taktikca uzuyor hamile kalma sureci. Nasil olsa ilk seferde olmaz dedik o ay hamile kaldim evlendikten hemen sonra. 2. bebekte hemen olsun dedik 1 senede anca oldu.. Cok iyi ovulasyon takibi yap. Stress yapmadan, nasil olsa olacak diye dusunerek hayatiniza devam edin. Demesi kolay biliyorum ama sakin olmak her zaman kazandirir. Allah gonlunuze gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…