Mevsimsel, psikolojik, kist, geç döllenme veya kimyasal gebelik.Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Kan verin içiniz rahat etsin, fikrim hamile olmadığınız yönünde 1 hafta gecikmede idrarda pozitif alırdınız diye düşünüyorum.Merhabalar cevap alamadım çünkü sorularıma geride kaldı açtığım konular
Yani biçok şey olabilir sebebi gecikme herkeste olan bişey biçok sebebi olabilir stres hava değişimi vs. Adet söktürücü çaylar içebilirsinizAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Cagrildik geldim :) Evet böyle bisey yasadim ve düşük basladi sonradan. Biyokimyasal gebelik olmuşsa idrarda goremeyebilirsin beta hcg degerleri düşük olduğu için. Ve gene kurtajla temizleme işlemi gerekebilir her ne kadar regl yoluyla atilsa da. Iliskiye hangi gün girdin ve regli hangi gün olman gerekiodu? Sanirim korunmadin hamile kalmak istiosun sonra gördüm. Ovulasyonun geciktiyse bu ay olabilirsin. Bazi gebelikte regl gibi göğüs sismesi vs olabilirken bazisinda da hicbir belirti olmuo.Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Evet bu tarz durumları direkt gebeliğe bağlamamak gerekiyor. leaondapperın söyledikleri çok etkili nedenler. Öncesinde kullandığınız herhangibir ilaç bile buna neden olabilir. Fakat 15 günü aşan durumlarda doktora görünmeniz faydalı olacaktır. Papatya çayı, maydonoz suyu vs öneriliyor. Ama bilinçsiz kullanmayın derim.Yani biçok şey olabilir sebebi gecikme herkeste olan bişey biçok sebebi olabilir stres hava değişimi vs. Adet söktürücü çaylar içebilirsiniz
Hamile olmayı istiyor ve adetim gecicek mi diye stresle beklediğin zaman ne yazık ki hem adetin gecikiyor hem de hamile olmuyosunİstiyorum evet çok teşekkür ederim umarım tutan duaların arasına girebilirim
yaaaa kazen on numarasın:)öyle bir durumda yeni üyelik açmanıza veya yeni konu açmanıza gerek yok ki...
bana ulaşsaydınız abi benim konumu üyelere ulaştırır mısın deseydin ben buraya anlık 100 kişi gelmesini sağlardım. Sana helal olsun genelde o üyelik benim değil diyip bana yalan söylüyorlar çıldırıyorum.
bekle gelecekler...
Merhaba eksik kalmış sanırım taze sıkılmış tüketilecek besin önerisi nedir yazmanız mümkün mü
Ben gecikmem olmadan, aksamina regl olmayi bekledigim gun normal kaset testle ogrenmistim. Yani fevkalade dandik bir marka degilse, 1 hafta gecikmeye, sonuc idrarda cikardi diye dusunuyorum. Ama en dogru sonucu elbette yarin kandan ogreniceksiniz. Sabredin.Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Geldim geldimöyle bir durumda yeni üyelik açmanıza veya yeni konu açmanıza gerek yok ki...
bana ulaşsaydınız abi benim konumu üyelere ulaştırır mısın deseydin ben buraya anlık 100 kişi gelmesini sağlardım. Sana helal olsun genelde o üyelik benim değil diyip bana yalan söylüyorlar çıldırıyorum.
bekle gelecekler...
Valla turuyorsa bir duanızıda ben isterimben okuduklarıma dayanarak cevaplıyayım ; kuvvetli muhtemel gebelik yok adet gecikme sebebi de strese bağlı. Gebelik istemiyorsan bu normal bir durum ama anne olmayı isteyip böyle bir süreç yaşıyorsan üzüldüm senin adına... Üzüldüm ama şimdilik, gebelik istiyorsan temennim pozitif sonucu alırsın. Bak benim dualarım çok tutar
Cnm kafayi taktikca uzuyor hamile kalma sureci. Nasil olsa ilk seferde olmaz dedik o ay hamile kaldim evlendikten hemen sonra. 2. bebekte hemen olsun dedik 1 senede anca oldu.. Cok iyi ovulasyon takibi yap. Stress yapmadan, nasil olsa olacak diye dusunerek hayatiniza devam edin. Demesi kolay biliyorum ama sakin olmak her zaman kazandirir. Allah gonlunuze gore versinAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?