- 9 Mart 2022
- 109
- 46
- 18
Kesinlikleeee geçen eşimle bişi izliyorduk baktım ilk defada hamile dedim bu ne ya o kadarda abartıyolardı bizde hep istediğin zaman sanki düğmeye basar İl gibi hamile kalınıyor sanıyorduk meğer öyle değil miş ama annem dedi eskiden böyle değildi bu zamanda hormonlar çok bozulmuş 1000 de 1 di dedi eskiden şuan kime baksan çok zor oluyor dedi cidden öyle etrafımdaki bütün arkadaşlarımda öyle kuzenlerimde deİstemesek olur yeminle neler okuyorum neler hamile kalmış da daha nisanliymis insan sinir oluyor ya daha nişanlı iken hamile kalmış ne ypaayim diye soruyor alllahim biz canla başla istiyoruz diyorum olmuyor millet pişman hamile olduğuna insan üzülüyor ya zamanı var işte rabbim ol demeyince olmayacak
Sağol insanin kendini bilmesi ne hoş gerçekten gereksizsinBir de o lala mıydınız?
Kolay gelsin size canımmm
Canım bende yeni Bi hamileyim ve adetime 5 gün vardı yaptım çok net çıktı çünki hasta olucak gibi kasıkkarın ve belin agrıyor ve çok sinirliydim oradan anladım hamile oldugumu eger hiç belirti yoksa bilemedim çünki gerçekten hasta olucan gibi agrılar oluyor Allahım hayırlısıyla versin inşallahAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Bence hamile değilsinizAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Aynen tatlım kayinvalideme çocuğun olmaz demişler görümcem olmuş ilk ondan sonra olmaz çocuğun demişler arka arkaya bir yaş bile yok eşimle kardesleri arasında 85.86.87 doğumlu ucude üç erkek doğurmuş şaka gibi hayatlarinda olup doğum tarihlerini görmesem inanmam yani Allah'ın işi işteKesinlikleeee geçen eşimle bişi izliyorduk baktım ilk defada hamile dedim bu ne ya o kadarda abartıyolardı bizde hep istediğin zaman sanki düğmeye basar İl gibi hamile kalınıyor sanıyorduk meğer öyle değil miş ama annem dedi eskiden böyle değildi bu zamanda hormonlar çok bozulmuş 1000 de 1 di dedi eskiden şuan kime baksan çok zor oluyor dedi cidden öyle etrafımdaki bütün arkadaşlarımda öyle kuzenlerimde de
Olabilir de neden bu kadar abartıyorsun beğenmiyorsan çık insanlar buraya dertleşir fikir almaya geliyor kavgaya değil milletin derdi başından aşkın zatenBir de bu tarz saçma sapan başlıklarda neden etiketliyorsunuz
Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Bence bu çok normal bnde bi ara girmedim 10 günden fazla test yptm negatif çıktı sonra aradan bikaç gün geçti adete girdim boşuna umutlanma rabbim sanada nasip etsin bu arada bnde yeni hamileyimAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Gebelik olsa idi evde yaptığınız testlerde çıkardı stresden yada kullandığınız ilaç varsa adetiniz gecikmiş olabilir sürekli gecikme yaşıyorsanız dr gidinAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Ya geçen bizi bir gülme aldı vallahi boşaldı çıkma dur bekle diyorum niye ki diyor boşver yat öyle diyorumHay maşallah gerçekten biliyormusum çatlama günleri sırasında gün aşırı yaptığımız ve bunu bildiğimiz için oda geriliyor bende ve dediğin gibi insan odaklanamıyor Bile robot gibi hissediyoruz
Çok mutlu oldum sağlıcakla al kucağınaBence bu çok normal bnde bi ara girmedim 10 günden fazla test yptm negatif çıktı sonra aradan bikaç gün geçti adete girdim boşuna umutlanma rabbim sanada nasip etsin bu arada bnde yeni hamileyim
Şimdi nerede benim annemin hep çoğul gebelik ti mesela ablam her yıl çocuk yapar ama şansaAynen tatlım kayinvalideme çocuğun olmaz demişler görümcem olmuş ilk ondan sonra olmaz çocuğun demişler arka arkaya bir yaş bile yok eşimle kardesleri arasında 85.86.87 doğumlu ucude üç erkek doğurmuş şaka gibi hayatlarinda olup doğum tarihlerini görmesem inanmam yani Allah'ın işi işte
Benim ablam sonuncuyu spiralle yaptı ya kaymış spiral çocuk öğrendiklerinde 1 ay 20 günlüktüŞimdi nerede benim annemin hep çoğul gebelik ti mesela ablam her yıl çocuk yapar ama şansa
Teşekür ederim canm rabbim sanada nasip etsin varsada allah uzun ömürler versinÇok mutlu oldum sağlıcakla al kucağına
Bakk bak Rabbim verince bişiler bahane engelde koysalar gelince geliyorBenim ablam sonuncuyu spiralle yaptı ya kaymış spiral çocuk öğrendiklerinde 1 ay 20 günlüktü
Amin çok aminnnn inşallah ya benim var bir kızım 12 yaşında bu ikinci evliliğim eşimin evladı yok onun için çok istiyorum şu an 8 aylık evliyiz hemen olsun istiyoruz inşallah olur bir an önceTeşekür ederim canm rabbim sanada nasip etsin varsada allah uzun ömürler versin
Kuzum yani büyük ihtimal değilsin adetim düzensiz diyorsun benim çok düzenli olan adetim hamilelik düşündüğüm ilk ay çok kafama taktığımdan 4-5 gün gecikmişti testlerim hep negatifti ve neticede adet oldum ama çok nadir de olsa binde bir olacak bir şey ama testlerde negatif olup hamile olan var ama umutlanma çok fazlaAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Olur inşallah Rabbim tattırsın bilmiyordum Allah bağışlasın n evladınıAmin çok aminnnn inşallah ya benim var bir kızım 12 yaşında bu ikinci evliliğim eşimin evladı yok onun için çok istiyorum şu an 8 aylık evliyiz hemen olsun istiyoruz inşallah olur bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?