adetıne 1 hafta kalıp beklemekten sıkılanlar buraya..

Ya bu hafta nasıl nasıl geçecek???? Durup durup buraya giriyorum, işten atıcaklar beni... Pelly söyledi bunun adı son iki hafta sendromuymuş (two week wait). Aradım internette herkes kafayı yemiş. Halbuki mantıken biliyorum yani, hiç belirti vermeyebilir, belirtiler çoğu zaman adet gecikmesinden sonra çıkıyor falan filan. Ama bu benim ikinci ayım. Her ay her ay bilmiyorum çok zor, Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun. Neyse yarından itibaren işlerim yoğunlaşıyor belki kafam dağılır:hulya:

herşey psikolojik arkadaşlar ben geçen ay ovulasyon testi kullanıp günümü tesbit ettim ilşki oldu yapılamsı gereken herşey yapıldı neyse okadar hastayım ki mide bulantısından ölüyorum,kasık ağrısı hatta bi gün önce işe bile gelemedim okadar halsizlik uyku isteği falan sonra günümde adet oldum.
bu ay hiç öle şeylere girmedim elimden geldiğince düşünmedim öle ilşkden sonra yat sırtüstü işte hemen banyo yapma vs bu gibi şeylere hiç takılamdım yumurtlama günümü çok düzenli bi şekilde tahlil yapmadım yaptıklarımdada çıkamdı 9 gün var adet olmama ma bu ay kasık ağrım yok sağ dan belim ağrıyo ve göğüslerim karıncalanıyo ,acıyo ama biliyorum bu ay hiç ümit yok. beklemiyorumda zaten kasım ayındada evimizde olmayacağız o ayda geçicek nasip ksımet ne zaman ama en önemlisi rahat olmak düşünmemek
sabırsızı biz kadınlar malesef

benim 4 gün kaldı adet olmama ama sol göğsümde şişlik ve sancı var birde iştahım arttı kendimi hamile gibi hissediyorum garip bi heycan var yani test yapıcam ama korkuyorum

Merhaba Kızlar ,
En son adet günüm 15 Ekim ' di . 2 gündür acayip adet olacakmışım gibi hafif sancım var , belim ağrıyo ve göğüslerimde hassaslaşma başladı . Normalde 13 ya da 15 Kasımda adet olucam . Ama bu kadar erken adet belirtilerim hiç olmaz . 2 ya da 3 gün önceden başlar , bazen de belirtim hiç olmaz , direkt adet olurum . Acaba hamile olabilirmiyim . Yumurtlama sonrası belirtiler olabilir mi bunlar ? Ya da erken mi adet olucam . yardımcı olursanız sevinirim kızlar ...

Ahhh canım kelin ilacı olsa kendine faydası olur. Bu topikte hepimiz aynı durumdayız. Benim de son adetim 16 Ekim yani seninle beraberiz. Şu anda ovulasyonumun 5. günü. Bende de çok hafif sızlamalar başladı karnımda, ama işin doğrusu hiç farkı yok adet sızısından. Göğüs uçlarımı tutunca acıyor, ama bilmiyorum ki belki her ay böyleydi. Bir tek dikkatimi çen 2 gündür falan gözlerim yorgun. Sabahtan başlıyor, yatana kadar. Sanki 10 saat film izlemişim gibi, kapatmak istiyorum gözlerimi. Mevsimsel mi? Bilgisayara bakmaktan mı? Psikolojik mi? Ayy nasıl istiyorum gözlerimi kapatmayı, karıncalanıyor sanki. İnterneti alt üst ettim. Bu belirtiler olabilir de olmayabilir de. Kimi hatun hiç bişey hissetmemiş. Kimi ağrıdan yataklara düşmüş. Bekliycez başka çare yok. (gerçekte içmiyorum merak etmeyin)

benimde 5 gün var adet olmama.adet olacakmışım gibi geliyor ama bilmiyorum tam olarak.kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor bazen sırtım ağrıyor göğüslerim 10 günden fazladır şiş acıyo.akıntım çok değil ara ara geliyo biraz.bide bu ay rüyamda bebek şapkası bebek ayakkabısı ve beşik gördüm.Bide rüyamda 2-3 kere oynadığımı gördüm.Acaba bunlar psikolojikmi bilmiyorum.Bazende ara ara başım dönüyor.Kasıklarımdada bazen batma oluyodu.Ama adet belirtilerimde var of of çok zor beklemek.Bakalım nolacak.

Ay ilahi biozard :))) Ya ne rüyası görecektin :)))) Tabii hepimiz tüm gün bebek düşünüyoruz rüya olarak da bebeb şapkası, çıngırak vs görücezzz. Ben de mavi alt değiştirme şeysi seçtim rüyamda. kaydirigubbakcemile3

doğru söylüyosun walla, rüyalarımızda başka birşey görme ihtimalimiz yok , benim de geçen gün rüyamda eniştem bana sen hamilesin dikkat et diyordu:roflol:

merhaba herkese bende 1 yıllık evliyim 8 ay d.kontrol hapı ile korundum 3 ay dır daşka yollarla korunuyorduk fakaat geçen ay adetimin bittiği ilk gün bi kaza yaşandı ve şuanda adetime 1 hafta kaldı heyecanlı ama umutsuzumda sanırım adet bitimi şans azmış bilgisi olan varsa yardımcı olursa çooook sevinirim..

ama hamişsem dahada çooozemuszemusk sevinirim

Canim buyuk ihtimal adetten sonraki ilk gun birsey olmaz, hatta o gunler guvenli gunler arasinda sayiliyor, ama Allah blir yinede.

ben de varım bendeeeeee.
deliricem heyecandan
kan testi yaptıracağım bugün ama bi yandanda istemiyoruym.beklemek istiyorum ki adsetim geçsin negatif yazısını görmek adet olduğumu görmekten çok üzecek beni

arkadaslar dıkkat edıyorum da kendımıze cok ezıyet edıyoruz.aslında en guzelı hayatı akışına bırakmak.herhalde bız kadınlar arasında bunu basaran cok azdır.ama ben her ay husrana ugradıkca bu takıntılarım azaldı.bu ay kı denememız sonucu kesınlıkle test falan yapmayacagım...en az 1 hafta bekleyecegım..cunku husrana ugramak daha da yıpratıcı.allah hepımıze yardım etsın.ısteyen herkese nerde varsa versın...

evet bende aştım kendimi artık 5 gün kaldı reglime çokda umutsuz olduğum için evdede bir sürü gebelik testi olmasına rağmen denemeyi düşünmüyorumda.....hüsrana uğramak çok daha acı oluyo bunalıma giriyorum resmen negatifi görünce
boşverin kızlar takmayın kendimizi yıpratmatan başka bişey yapmıyoruz ayrıca stres en büyük etken hamiş olamamakta

bende 3 senedir her ay büyük bir stresle beklerdim reglimi genelde de regl günüm gelmeden kan testi yaptırırdım o kan tahlillerine döktüğüm parayla bir aşılama daha yapılırdı heraldekaydirigubbakcemile3 arkadaşın dediği gibi her ay hüsran yaşamaya da alışıyor insan şimdi artık hiiiiiiiiiiiççmi hiç heyecanlanmıyorum reglim pazar günü, ama ben hamile olduğumu düşünmüyorum o yüzden gayet rahatım kızlar:hulya: ben aşılamalardan sonra belirtisiz bir şekilde regl olmaya başladım şimdi yine hiç bir belirtim yok demekki sevgili reglim yine teşrif edecekkafamçokkarıştı

merseray cımm
insan nelere alışmıyo ki ben güzelimmm bizde alıştık her ay bu kırmızıları görüp hüsrana uğramaya sonra yeni bi hevesle o ay a başlamaya ve yine aynı sonuççç
kötü kırmızılarla soğuk savaştayız resmen delikafadulden gününde görmesek ne kadar seviniyoruz en sevdiğimiz kişiyi görsek bu kadar sevinmeyiz herhalde :roflol:
ama olsun rabbim bizler içinde bir gün ol diyecek inşllhhh
umutlarda olmasa :1hug:

slm kızlar benimde adetime 5 gün kaldı her ay gögüs agrısı olurdu bende ama bu ay hiç bir belirtim yok bu yüzdende biraz ümitliyim annem bana eger gögsün agrırsa adet olacaksın derdi benimde tabi her ay gögsüm agrırdı ve adet olurdum bakalım bu ay agrımıyorlar inş.hamileyimdir kızlar beklemek çok zor...

doğru söylüyosun wallakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…