- Konu Sahibi tinkerbell09
-
Merhaba Kızlar ,
En son adet günüm 15 Ekim ' di . 2 gündür acayip adet olacakmışım gibi hafif sancım var , belim ağrıyo ve göğüslerimde hassaslaşma başladı . Normalde 13 ya da 15 Kasımda adet olucam . Ama bu kadar erken adet belirtilerim hiç olmaz . 2 ya da 3 gün önceden başlar , bazen de belirtim hiç olmaz , direkt adet olurum . Acaba hamile olabilirmiyim . Yumurtlama sonrası belirtiler olabilir mi bunlar ? Ya da erken mi adet olucam . yardımcı olursanız sevinirim kızlar ...
Ay ilahi biozard :))) Ya ne rüyası görecektin :)))) Tabii hepimiz tüm gün bebek düşünüyoruz rüya olarak da bebeb şapkası, çıngırak vs görücezzz. Ben de mavi alt değiştirme şeysi seçtim rüyamda. kaydirigubbakcemile3
merhaba herkese bende 1 yıllık evliyim 8 ay d.kontrol hapı ile korundum 3 ay dır daşka yollarla korunuyorduk fakaat geçen ay adetimin bittiği ilk gün bi kaza yaşandı ve şuanda adetime 1 hafta kaldı heyecanlı ama umutsuzumda sanırım adet bitimi şans azmış bilgisi olan varsa yardımcı olursa çooook sevinirim..
merhaba herkese bende 1 yıllık evliyim 8 ay d.kontrol hapı ile korundum 3 ay dır daşka yollarla korunuyorduk fakaat geçen ay adetimin bittiği ilk gün bi kaza yaşandı ve şuanda adetime 1 hafta kaldı heyecanlı ama umutsuzumda sanırım adet bitimi şans azmış bilgisi olan varsa yardımcı olursa çooook sevinirim..
merseray cımm
insan nelere alışmıyo ki ben güzelimmm bizde alıştık her ay bu kırmızıları görüp hüsrana uğramaya sonra yeni bi hevesle o ay a başlamaya ve yine aynı sonuççç
kötü kırmızılarla soğuk savaştayız resmen delikafadulden gününde görmesek ne kadar seviniyoruz en sevdiğimiz kişiyi görsek bu kadar sevinmeyiz herhalde :roflol:
ama olsun rabbim bizler içinde bir gün ol diyecek inşllhhh
umutlarda olmasa :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?