Adetine 1 hafta kalıp heyecanla bekleyenler ???

Z zeyzey78 evet canım . Farklılıklar hissediyorum . Yorgunluk , üzerimde hep uyku var normalde uyku problemi çekerim ben ama bu zamanlar hep uyumak istiyorum . Göğüslerim şişti . Sonra çok garip hislerim var bugün durduk yere ağlamaya başladım eşimin eli ayağına dolaştır . Ama ışte hamileyim diyemiyorum öyle tam 1 yıldır deniyoruz . Eşime de bahsedemiyorum böyle belirtilerim var diye. Olumsuz sonuç alınca oda çok üzülüyor . Bu sefer olur inşallah

Amin inşallah. Sizede kisa zamanda nasip olsun benimde imkansiz gibi biseydi ama oldu iste Rabbim verdi anneniz kuran biliyosa tefriciye okutturun gercekten yariyo

Hayirli olsun canm Rabbim kucagina da almayi nasip etsin bnm adete 8 gun varken kahverengi akinti olunca bi umitlendim yerlesme mi die bide korktm yine adet olcam die adet olursam da asilamaya gecicez cok dua ediyrm ama bakalm ne zmn kismer
Adet olursa mi asilama ? Bende bende :) son 3 gun bakalim buay gebe kalmadiysam haftaya asilama nasipse

Benimde önceki aylarda kahverengi akıntı oldu sevinir gibi olmuştum ama sonuç negatifti.
Umarım sizin yerleşme kanamasıdir. İnşallah güzel haberler alırsınız

Benim de 23 :) insaAllah hayirli haberlrr aliriz :)
bat ne zaman

22 nisan iki gün kaldı canım . İşte bekliyorum Inşallah güzel bir haber alicam :) ama test yapmak benim korkulu rüyam

Kızlar kaldı bir gununuz. İnşallah gül haberler alırsınız ve bizde pesinizden geliriz umarım

Niye öyle diyosun ki canım. Hoş bende önceden dort gözle BAT i beklerdim şimdi gelmesini istemiyom. Yine hayal kırıklığı olacal.....
Ne bileyim şu devirde uğraşmadan Bebek Sahibi olmak o kadar zor ki..belirtilerime takılmıyorum zaten artık dediğin gibi cumanın gelmesini istemiyorum en azından umudum var diyorum

Kırmızılar geliyo ve tüm hayaller gidiyo....
Yine de çok sukur tabiki olumsuz düşünmek istemiyorum.
Mübarek saatler Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin....

Ay kızlar suan benim 1 gün gecikti ve ilaç kullaniodum progynova die 1 hafta içinde adet görmezsem test yapacam inş olmam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…