- 1 Ağustos 2015
- 272
- 192
- 18
Benim de 23 :) insaAllah hayirli haberlrr aliriz :)Bat 22 nisan bakalım görecez ilk sana yazacağım :)
Adet olursa mi asilama ? Bende bende :) son 3 gun bakalim buay gebe kalmadiysam haftaya asilama nasipseHayirli olsun canm Rabbim kucagina da almayi nasip etsin bnm adete 8 gun varken kahverengi akinti olunca bi umitlendim yerlesme mi die bide korktm yine adet olcam die adet olursam da asilamaya gecicez cok dua ediyrm ama bakalm ne zmn kismer
Benim de 23 :) insaAllah hayirli haberlrr aliriz :)
bat ne zamanZ zeyzey78 evet canım . Farklılıklar hissediyorum . Yorgunluk , üzerimde hep uyku var normalde uyku problemi çekerim ben ama bu zamanlar hep uyumak istiyorum . Göğüslerim şişti . Sonra çok garip hislerim var bugün durduk yere ağlamaya başladım eşimin eli ayağına dolaştır . Ama ışte hamileyim diyemiyorum öyle tam 1 yıldır deniyoruz . Eşime de bahsedemiyorum böyle belirtilerim var diye. Olumsuz sonuç alınca oda çok üzülüyor . Bu sefer olur inşallah
Ne kadar 22 nisan var.. Ben de sen gibi o tarih22 nisan iki gün kaldı canım . İşte bekliyorum Inşallah güzel bir haber alicam :) ama test yapmak benim korkulu rüyam
Gerçekten yazdığımı bende anlamadım :) benimde bat 22 nisan demek istemişimAnlamadım canım ?
Niye öyle diyosun ki canım. Hoş bende önceden dort gözle BAT i beklerdim şimdi gelmesini istemiyom. Yine hayal kırıklığı olacal.....Benim ümidim azalıyor be bayraaa
Ne bileyim şu devirde uğraşmadan Bebek Sahibi olmak o kadar zor ki..belirtilerime takılmıyorum zaten artık dediğin gibi cumanın gelmesini istemiyorum en azından umudum var diyorumNiye öyle diyosun ki canım. Hoş bende önceden dort gözle BAT i beklerdim şimdi gelmesini istemiyom. Yine hayal kırıklığı olacal.....
Aynen canim bu ay olmadiysa asilama :)Adet olursa mi asilama ? Bende bende :) son 3 gun bakalim buay gebe kalmadiysam haftaya asilama nasipse
Hakkimizda hayirlisi olsun insaAllahAynen canim bu ay olmadiysa asilama :)
Hakkimizda herseyin hayirlisi her nasip vaktine esirdir daha zamani var demekki bidahaki aya artik :)Elveda kızlar..kırmızı kartı gördüm..başka bahara artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?