adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

biliyorum orayı.... benim ailem otogara çok yakın.. hatta reali biliyorsan hemen onun arkasında ki sitelerdeler:)senin meslekte güzel aslında... sanırım daha çok özelde iş sahası...
kaç mezunusun...ben selçuk ün. de okudum 2003 mezunuyum

ben söyle dua ediyorum ALLAHIM ŞİFASI VARSA ŞİFASINI YOKSA SABRINI VER DİYORUM
BE SUANA KADR SABRETMEYI ÖĞRENDIM GERCEKTEN
DÜŞÜNMEDEN EDEMİYORUM AMA ACABA..
DİYORUM

gecikmem bazen oluyo bazen de olmuyo bu yüzden zaten psikolojik olduğunu söylüyo dr. kendini hamile zannediyosun diyo adetin gelmemesi için kasıyosun kendini diyo dr. tamam doğru ama napabilirimki mesela geçen ay günü gününe geldi, ondan önceki ay 15 gün gecikmeli geldi. 18 aydır daha adetimin düzenli olup olmadığını bile anlayamadım

ayrıca bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum.

hımmm baya gecikmelerin oluyomuş senin beyzanur.. test yap diye baskı yapmak istemem, sen bilirsin arkadaşım..sen 18 aydır mı bebiş bekliyosun? tedavi filan oluyomusun? problem var mı ?

evet canım 18 ay oldu hiç korunmadık ilk günden beri istiyoruz.1 sene geçince hemen dr gittik. klomen ve cyclo progynova kullandım. 2 sefer de pregnyl vuruldum 2 ay ilacı bıraktırdı dr oluruna bırakalım dedi ilacı bırakınca da 15 gün gecikti üst üste 2 ay. sonra hsg istedi yara dondurdu falan.. eşim de tahlil oldu herşeyi normalmiş ama olmuyo işte.

beyza ve hayat her ikiniz de hsg çektirmişsiniz. herkesinki farklı oluyo diyolar ama nasıldı sizinkiler? çok acılı mı geçti? ben de adet olursam çektiricem, tırsıyorum birass..: (

bu ay hamile kalamazsam bende glomen ve pregnyl tedavisine başlayacağım. ama ben hsg yi önce çektirdim.

şimalcim bu kişiden kişiye değişiyormuş.ben çekilme anından çok acı çektim ağrım çok oldu... 1 saate yakın şiddetli ağrı sürdü... daha sonra da hafif sızı oldu... aynı gün ben okula gittim....
ben çok stres yapmıştım ama... sen aynı stresi yapma... stres kasılma yapıyor kasılmada ağrıyı çoğaltıyor....

ayy ben muayene olurken bile çok kasıyorum, haliyle muayene olmak bile bana acı veriyo, hatta en son olduğum muayenede kanamam bile oldu. peki çektirmeden önce ağrı kesici, kas gevşetici filan aldınız mı?kanama filan oldu mu?

beyza ve hayat her ikiniz de hsg çektirmişsiniz. herkesinki farklı oluyo diyolar ama nasıldı sizinkiler? çok acılı mı geçti? ben de adet olursam çektiricem, tırsıyorum birass..: (

canım ben normal röntgen gibi bi şey zannediyodum ve çok rahattım sonra bi araştırayım dedim neymiş bu. bazı çektiren arkadaşlarınki zor geçmiş heralde ki baya korkutucu şeyler yazmışlar bu yüzden korka korka gittim hatta yanıma bütün ailemi topladım nolur nolmaz diye. ama Allaha şükür hazırlanma süresiyle birlikte 10 dk da oldu bitti. sadece ilaç verilirken gaz sıkışması gibi bi sancı oluyo o kadar (tabi yarım saat önce ağrı kesici ilaç vurdular) sonuçları da güzel çıktı çok şükür.
inşallah seninki de çok kolay geçer ve sonucu da güzel olur.

ayy ne güsel geçmiş seninki beyzacım, sonucun da güzelmiş..inş benimki de dediğin gibi olur canım, çok sağolasın..

şimalcim kasma kendini rahat ol. doktorun da rolü var ağrının olup olmamasında. tecrübeli ve kibar dr. olması insanı daha da rahatlatıyor bu yüzden yaptırcağın yeri de iyi seç. bi de girmeden önce ağrı kesici ilaç vermelerini ya da iğne yapmalarını iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…