daha önce bu kadar gecikmen olmadıysa hiç yarın sabah bi yap istersen, 5 gün olacak, varsa çıkar büyük bi ihtimalle..valla düşünmemeyi başaranları yürekten tebrik ediyorum hakkaten, benim tam 24 ay oldu ve bugün olsun hala düşünmeden edemiyorum..insan utanır dimi der kendine 23 ay geçti olmadı, bırak artık der : ) ama maalesef çarşamba gelse diye ölüyorum, yada yoksa da erkenden gelse diye..
sen içini ferah tut..çok okuduk burdan kutu kutu antibiyotik yutanlar nurtopu gibi sağlıklı bebişler doğurdular..
bu ay hamile kalamazsam bende glomen ve pregnyl tedavisine başlayacağım. ama ben hsg yi önce çektirdim.evet canım 18 ay oldu hiç korunmadık ilk günden beri istiyoruz.1 sene geçince hemen dr gittik. klomen ve cyclo progynova kullandım. 2 sefer de pregnyl vuruldum 2 ay ilacı bıraktırdı dr oluruna bırakalım dedi ilacı bırakınca da 15 gün gecikti üst üste 2 ay. sonra hsg istedi yara dondurdu falan.. eşim de tahlil oldu herşeyi normalmiş ama olmuyo işte.
şimalcım diğer topıkte cvp yazdım :)
beyza ve hayat her ikiniz de hsg çektirmişsiniz. herkesinki farklı oluyo diyolar ama nasıldı sizinkiler? çok acılı mı geçti? ben de adet olursam çektiricem, tırsıyorum birass..: (
evet canım tüplerde bir sorun yok benim çok şükür.darısı senin başına.anladım canım..inş sorunsuz bi şekilde ben de çektiririm şu filmi..tüplerde bi sorun yok dimi senin hayat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?