adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

ben de bu ay hsg filmi çektirdim. hsg çekerken doktor yaram olduğunu söyledi 1 gün sonra da yarayı dondurdu. şansım 2 kat daha arttı diye beni umutlandırdı. bu yüzden bu ay daha bi umutluyum. cumaya kadar olsun diye dua ediyodum, şimdi içim pek rahat değil çünkü cuma günü akciğer röntgeni çektirdim (çektirmek zorunda kaldım) :çok üzgünüm: şimdi de hamile değilimdir inşaallah demek geliyo içimden senağlama ama tabi hakkımda hayırlısı ne ise o olsun. bugün 4. gün kafam çok karışık ne istediğimi bilmiyorum. dua edin nolur..

ha bi de bugün tansiyonum düştü yemek yaparken..oturmak zorunda kaldım, ayakta kalacak takadim yoktu..ama benim tansiyonum hep düşüktür, ondandır diyorum..ufff beklemek ne kadar zor yaaa..: ( inş seninkiler bebişin habercisidir : )

inşallah şimalcim.... dedim ya bu hafta zor geçecek..... rabbim hayırlı zamanı biliyor. bize beklemek düşüyor. ama bu güç bizde var mı????????

merak etme arkadaşım, rabbim korumak istedikten sonra röntgen filan hiçbişey yapmaz..hem doktorlar da bebiş annesine ben burdayım deyinceye kadar yani adet gecikmen oluncaya kadarki dönemde olanlar bebişe zarar verse kendiliğinden düşer diyolar..hakkında hayırlısı olsun inş. ..sen iyi düşün, iyi olsun inş..

test yapmadın mı bi de? ben meraktan çatlardım valla..

inşallah şimalcim.... dedim ya bu hafta zor geçecek..... rabbim hayırlı zamanı biliyor. bize beklemek düşüyor. ama bu güç bizde var mı????????

olması lazım, biz ne kadar yok desek de var ki Rabbim böyle bi imtihanla sınıyo bizi..Taşıyamayacağımız yükü vermiyo bize..inş hayırlısıyla geçeriz sınavlarımızı, tabi gönül ister ki bu sınavı geçerken kucağımızda bebişlerimiz olsun : )

kendimi zor tutuyorum test yapmamak için her ay yapmaktan da sıkıldım artık :çok üzgünüm: ayrıca dr. psikolojik de olabilir bu ay düşünme, test de yapma dedi. (düşünmemek eldeymiş gibi sanki hiç aklımdan çıkmıyo ki) inşallah canım eğer hamileysem dediğin gibi bi zararı olmaz inşallah

şimalcim bi problem olmayınca da aşılama yapıyo mu doktorlar yoksa süresi falan mı var?

daha önce bu kadar gecikmen olmadıysa hiç yarın sabah bi yap istersen, 5 gün olacak, varsa çıkar büyük bi ihtimalle..valla düşünmemeyi başaranları yürekten tebrik ediyorum hakkaten, benim tam 24 ay oldu ve bugün olsun hala düşünmeden edemiyorum..insan utanır dimi der kendine 23 ay geçti olmadı, bırak artık der : ) ama maalesef çarşamba gelse diye ölüyorum, yada yoksa da erkenden gelse diye..

sen içini ferah tut..çok okuduk burdan kutu kutu antibiyotik yutanlar nurtopu gibi sağlıklı bebişler doğurdular..

bencede test yap canım senin baya olmuş geçeli......

2 yıl korunmasız ilişki varsa, gebelik oluşmadıysa ve de tüpler açıksa aşılama yapılıyo diye biliyorum ben..halihazırda bize koydukarı kesin bi teşhis yok ama aşılama dedi direkt doktor..

biz de aynı sizin gibiyiz... sadece 1.5 yıl oldu bizimkisi..... önce hap tedavisi dedi doktor.... aşılamadan bahsetmedi hiç..... umarım ona gerek kalmadan hamile kalırım....sende öyle tabiiii

hayat sen çalşıyomusun yoksa benim gibi diplomalı ev hanımımısın : ) bi de ailen ermenekte mi? çok soru sordum dimi : )

ben öğretmenim:) ailem konyada ermenekte akrabalarım var.....senin ailen de konyadaydı değil mi
merkezmi?

inş hayatcım..ben diyorum olursa benim aşılamayla olacak.. bu da bi avuntu ama ben evlenmeden önce hep ikizlerim olsun isterdim, diyorum acaba duam kabul olacak da ?? aşılamayla mı ikizlerim olacak diye?? hayal işte : )))

canım benim istesek de istemesek beklicez başka çaremiz yokki. en iyisi sabrederek bekleyenlerden olalım ki Rabbim mükafatını hem bu dünya da hem de ahirette versin. Allah hepimize sabır, dayanma gücü veee sonunda da sağlıklı bebişler nasip etsin..:Saruboceq:

inş hayatcım..ben diyorum olursa benim aşılamayla olacak.. bu da bi avuntu ama ben evlenmeden önce hep ikizlerim olsun isterdim, diyorum acaba duam kabul olacak da ?? aşılamayla mı ikizlerim olacak diye?? hayal işte : )))
benim eşimde ikiz istiyor... hep der inşl. ikizlerimiz olur diyeee.... sennde inşl rabbim dualarını kabul eder...

ne güzel çok pişman oluyorum ben şimdi, nedennn öğretmen olmadım diye, kafamı duvarlara vurcam nerdeyse : ) ben tekstil müh.siyim. ama bu krizde iş bulmak çok zor olduğundan ev hanımlığı yapıyoss : )

ewet benim ailemde konyada hatta bağlarbaşını biliyosan orda oturuyolar.sizinkiler nerde?

aminnn beyzanurcum aminnnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…