ben de bu ay hsg filmi çektirdim. hsg çekerken doktor yaram olduğunu söyledi 1 gün sonra da yarayı dondurdu. şansım 2 kat daha arttı diye beni umutlandırdı. bu yüzden bu ay daha bi umutluyum. cumaya kadar olsun diye dua ediyodum, şimdi içim pek rahat değil çünkü cuma günü akciğer röntgeni çektirdim (çektirmek zorunda kaldım) :çok üzgünüm: şimdi de hamile değilimdir inşaallah demek geliyo içimden senağlama ama tabi hakkımda hayırlısı ne ise o olsun. bugün 4. gün kafam çok karışık ne istediğimi bilmiyorum. dua edin nolur..
inşallah şimalcim.... dedim ya bu hafta zor geçecek..... rabbim hayırlı zamanı biliyor. bize beklemek düşüyor. ama bu güç bizde var mı????????
aslında kesin şu denen bi problem yok. en son yapılan hormon testimde fsh biraz yüksek çıktı 10,41.normalde 5-6 filan olması gerekiyo ancak stresten etkilenen bi hormon, değişebilir demişti doktor. eşim de 2 kez spremiogram yaptırdı, ilkindeki değerler daha iyiydi, 2 sinde daha kötü. doktor senin çocuğun olur dedi ama, 2 senedir bekliyoruz..inş aşılamayla olur..
kendimi zor tutuyorum test yapmamak için her ay yapmaktan da sıkıldım artık :çok üzgünüm: ayrıca dr. psikolojik de olabilir bu ay düşünme, test de yapma dedi. (düşünmemek eldeymiş gibi sanki hiç aklımdan çıkmıyo ki) inşallah canım eğer hamileysem dediğin gibi bi zararı olmaz inşallah
kendimi zor tutuyorum test yapmamak için her ay yapmaktan da sıkıldım artık :çok üzgünüm: ayrıca dr. psikolojik de olabilir bu ay düşünme, test de yapma dedi. (düşünmemek eldeymiş gibi sanki hiç aklımdan çıkmıyo ki) inşallah canım eğer hamileysem dediğin gibi bi zararı olmaz inşallah
inşallah şimalcim.... dedim ya bu hafta zor geçecek..... rabbim hayırlı zamanı biliyor. bize beklemek düşüyor. ama bu güç bizde var mı????????
benim eşimde ikiz istiyor... hep der inşl. ikizlerimiz olur diyeee.... sennde inşl rabbim dualarını kabul eder...inş hayatcım..ben diyorum olursa benim aşılamayla olacak.. bu da bi avuntu ama ben evlenmeden önce hep ikizlerim olsun isterdim, diyorum acaba duam kabul olacak da ?? aşılamayla mı ikizlerim olacak diye?? hayal işte : )))
aminnn beyzanurcum aminnnn.....canım benim istesek de istemesek beklicez başka çaremiz yokki. en iyisi sabrederek bekleyenlerden olalım ki Rabbim mükafatını hem bu dünya da hem de ahirette versin. Allah hepimize sabır, dayanma gücü veee sonunda da sağlıklı bebişler nasip etsin..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?