adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

şu anda sitede bulunan tüm arkadaşlarım....kendinize çok iyi bakın.herkesi seviyorum.umarım yüce rabbim dualarımızı kabul eyler...yarın erken uyunacağım için herkese iyi geceler diliyorum...

Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum.

kızlar adetime 3 gün var ama 2 gündür lekelenmelerim var pembe ve kahve artık ümidimi yitirmeye başladım.Galiba bu ay da olmayacak...

merkez canım biliyorsan yıllarca erkek imam hatipin karşısında oturduk
canım, ben karaman merkezi pek bilmiyorum.ermenek ilçesi var belki duymuşundur. orası bizim memleket. ama ailem konyada eşimin ailesi de konyada.. konya aşığıyım... ama malesef ankarada yaşıyorum...

slm kızlarrrr

bu kadar hemşoyu bi arada görünce bende muhabbete katılayım dedim : )

ben de konyalıyım elhamdülillahhh: ))

selam kızlar son 7 günüm bakalım nasıl geçicek zaman kendime hergün degişik işler bulmalıyım aklıma getirmemek için neyse geçer zaman önemli olan sonunda iyi haber alamak degilmi

:) bende konyada değilim ama aileler konyada olduğundan bizim de yarımız orda:))... ben 3 yıllık evliyim. 1.5 senedir bebek bekliyoruz. doktora gittik. tetkikler yapıldı eşim ve bana. çok büyük bir problem yok dedi doktor. hsg çekildi. geçtiğimiz ay doktorum bu ay hamile kalabilirsin demişti.eğer regl olursam 5. gün klomen başlayacağım... hayırlısı inşl.

inş hamişsindir de gerek kalmaz tedaviye..aşılama için mi başlıcaksın klomene?ismini hep duyuyorum bu ilacın ama ne için kullanılıyo bilmiyiorum : ( ben de adet olursam 10 gün sonra filan hsg çektiricem, sonra da aşılama için start alıcaz..Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inş.

kaç gün var adetine senin? benim çarşamba olmam lazım, bi an önce olsam da şu film derdinden kurtulsam diye ilk kez dört gözle bekliyorum kırmızıları görmeyi : )

aşılama değil sanırım yumurtlamayı sağlıyan bir hap.5 gün kullan ve bana gel dedi doktor. birde ama inşl. buna gerek kalmaz. bu ay ümitliyim aslında. hsg çektirenlerin çoğu hsg den sonra hamile kalıyormuş doktorumda böyle deyince ben iyice ümitlendim. benim son günüm yarın. sende ki prolem ne

aslında kesin şu denen bi problem yok. en son yapılan hormon testimde fsh biraz yüksek çıktı 10,41.normalde 5-6 filan olması gerekiyo ancak stresten etkilenen bi hormon, değişebilir demişti doktor. eşim de 2 kez spremiogram yaptırdı, ilkindeki değerler daha iyiydi, 2 sinde daha kötü. doktor senin çocuğun olur dedi ama, 2 senedir bekliyoruz..inş aşılamayla olur..

inşl. canım rabbim yardımcın olsun. bu hafta çok zorlu olcak bizim için. umarım güzel sonuçlar alırız....

inş yaa..gerçi kendimizi kandırıyoruz gibi geliyo ama var mı belirti filan sende? yarına ne kaldı şurda 12 saat : ) çok zor şu malum günleri beklemek hakkaten yaa..

belirtimi değil mi bilmiyorum. hafif hafif sızı var kasıklarımda...
üç dört gün önce şiddetli bir ağrı vardı kasıklarımda gülerken yürürken ve ani hareketlerde baya rahatsız oluyordum. bir de bu sabah sanki midem değişik bir haldeydi.... ama dedim yaa bunlar belirtimi benim kuruntum mu bilmiyorum. sen nasılsın sende birşeyler var mı?

her adet öncesi göğüslerimde şişme, acıma, kasıklarımda ağrı olur ara ara..yine bunlar var..bunun dışında iştahım çok arttı, sabahları midem kazınıyo resmen...çok uyuyorum ama bu da oruç tutuyodum ondan diye düşünüyorum..bel ağrım sürekli olur zaten..ama bunlar boşa çıkacak yine kesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…