kayra valla gaza geldim kız eşimle gidip nöbetci eczaneden alayım sabah ilk idrarla yapayım demi sen sabahmı yoksa hergangi bir saattemi yaptın canım
kayracım tebrik ederim canım inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı ve uzun ömürler nasip eder.
hayatcım sende moralini bozup ümidini yitirme daha günün geçmedi bile. bi kaç gün daha bekle bakalım inş. vardır bebişin. ben de test aldım ama yapmaya cesaretim yok yine tek çizgiyi görcem diye korkuyorum. yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum.
çok hoşsun canım yaaaa.s inşllah emeklerin boşa gitmezz. vee hamile haberini alırızkayracım şimdi geldik eczaneden birde az kalsın arabaya çarpıyorlardı ödüm koptu dedim bu kesin yarın negatif çıkar aksilik işaretmi acaba :roflol: sabah ilk idrarla yaparsan daha iyi olur dedi eczacı bayanda sabah yapıcam canım olumlu yada olumsuz yarın sabah yazarım
arkadaşlar beni kasım hamişlerine yazabilirsinizz..:):):) allahım isteyen herkese nasip etsin inş..:):)[/I]
merhaba hayat nasılsın? hamiş listesinin güncellenmesini istediğine göre hala adet olmadın herhalde : ) okudum dün yapmışsın test, ama olmadıysan hala ümit var...ayyy hadi inş canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?