adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

beyzanurcum hayırlısı diyorum....
bekliyorum... ama karar verdim 10 gün bekleyecem tabi adet olmazsam.....

kayracım şimdi geldik eczaneden birde az kalsın arabaya çarpıyorlardı ödüm koptu dedim bu kesin yarın negatif çıkar aksilik işaretmi acaba :roflol: sabah ilk idrarla yaparsan daha iyi olur dedi eczacı bayanda sabah yapıcam canım olumlu yada olumsuz yarın sabah yazarım

çok hoşsun canım yaaaa.s inşllah emeklerin boşa gitmezz. vee hamile haberini alırız

Ne yapalım hayatcım umut dünyası arkadaşlarımıza çok seviniyoruz hiç olmassa içimize umut kırıntıları serpiyorlar ne yaparsın işte adet olana kadar umudumu kaybetmiyorum gerçi yarın negatif olursa umuttan eser kalmaz ya benden bakalım hayırlısı allhatan

son 4gun kızlarrrrrr bende adet gunumde yapayım test dıyorum ne dersınz simdiyapsma negatifçıksa regl gunune kadr moralım boşa bozulmasın

ARALIK
Neskaya82....................1 aralık
biozard..........................1 aralık
başak35........................1 aralık
dj_sinem........................5 aralık
Defhne...........................6 aralık
margot_fonteyn..............10 aralık
nbm2358.......................11 aralık
nisasum........................11 aralık
papatyaaaa...................12 aralık
zeynebim_48.................12 aralık
61esra..........................15 aralık
reyyan86.......................16 aralık
tubayok.........................16 aralık
aymuel...........................19 aralık
meleqq...........................20 aralık
prettyteacher83...............21 aralık
esin123..........................24 aralık
SELAM ARDACIM TEBRIK EDERIM COKS EVINDIM CANIM BENIM... BU ARADA KENDI ADET TARIHIMI YAZMISTIM BEN AMA FARKETMEDIN SANIRIM ATLAMISIN BENI...NEYS BEN USTE YAZDIM....KOCAMAN ÖPÜYORUM kaydirigubbakcemile5

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

KASIM HAMİŞLERİ::CüvCüv:
1-TUANNA01..................hamişşş
2-asyacan7.....................hamişşş
3-meltemkilic..................hamişşş
4-dicco...........................hamişşş
5-sakaleynmaster............hamişşş
6-sıla84..........................hamişşş
7-arda_...........................hamişşş
8-kayra42........................hamişşş

KASIM::Saruboceq:
gulbahçesi...................4 kasım
burcusal.......................5 kasım
brnsrk...........................5 kasım
sweetbaby....................6 kasım
serdi............................8 kasım
alacalak........................8 kasım
istiridyeyim_incimsin.......8 kasım
kalimerom...................15 kasım
oozlem........................15 kasım
görkemli......................15 kasım
zeyhat.........................15 kasım
nisasum......................16 kasım
beyz@........................17 kasım
MY.ANGEL..................18 kasım
huysuzprenses.............20 kasım
gulsultan......................21 kasım
_BERAY_....................21 kasım
ravzanur......................22 kasım
shinmina.....................22 kasım
svlkbr..........................22 kasım
tahmina38...................22 kasım

entelliye......................24 kasım
hayat70.......................24 kasım
ebrubu.........................25 kasım
NILUFERSAHH............25 kasım
nergis55.......................25 kasım
şimal82........................26 kasım
Aybala42.....................26 kasım
kayra42.......................27 kasım
benssenb.....................27 kasım
bumuyani.....................28 kasım
PARLAYANYILDIZ........30 kasım

ARALIK :Saruboceq:
Neskaya82....................1 aralık
biozard..........................1 aralık
başak35........................1 aralık
dj_sinem........................5 aralık
Defhne...........................6 aralık
margot_fonteyn..............10 aralık
nbm2358.......................11 aralık
nisasum.........................11 aralık
papatyaaaa...................12 aralık
zeynebim_48.................12 aralık
61esra..........................15 aralık
reyyan86.......................16 aralık
tubayok.........................16 aralık
aymuel...........................19 aralık
meleqq...........................20 aralık
prettyteacher83...............21 aralık
esin123..........................24 aralık

Allahım Şükürler olsun sana.işte yine biraradayız.rabbim bozmasın.iyigeceler güzel annemirmirmirmir

canım arkadaşım bitanem benim.hayattım boyunca unutamıcağım bir dostluğa merhaba dedim senle.bundan bir ay önce başlayan dostluğumuz bir ömrü yaşattı sanki bize.ikimizinde tükendiği anda rabbim bizi birbirimize kazandırdı.sen elimden tuttun ben sana sımsıkı sarıldım.kimseyle payaşamadıklarımı senle paylaştım en dar anımda yine sen uzaktada olsan desteğinle sevginle yanınmdaydın.Rabbime hep beraber dua ettik.hatırlıyomusun bi akşam ezanı vaktinde bana dua ettiğini söylemiştin.ben de tam o sırada dua ediyodum ve aynı anda dua ettiğimizi farkedip nasılda hayretler içinde kalmıştık.o kadar çok dua ettik ki birbirimize bu sitede sağolsun arkadaşlarımz bila ortak oldular derdimize onlarda bizler için dualarını esirgemediler.Hep Allahım bizi bir sevindir dedik dualarımızda.Rabbim çok büyük boş çevirmedi avucumuzu.şimdi dileğim burda sabırla bekleyenlere de nasip et Allhım.ve kayramla sağlıkla bebişlerimizi doğurup kucağımıza da almayı nasip et.canım aerkadaşım tekrar tebrikler.ben sana ne dedim beraber hamiş kalıcaz çok şükür hayallerimiz gerçek oldu.

arkadaşlar beni kasım hamişlerine yazabilirsinizz..:):):) allahım isteyen herkese nasip etsin inş..:):)[/I]

silaaa gunaydinnn.....cok sevindim canim yaa...Allah saglikli bir hamilelik gecirmeni nasip etsin ve de saglicakla yawrucagini kucagina almani

darisi tum isteyenlerin, hasretle bekleyenlerin basinaa Şeniz

kızlar beni kasımdan silip 3 aralığa yazabilirsiniz kasımda kalmışım

kızlar bende akşam gaza geldim test yaptım malesef kocaman bit tek çizgi ama olsın ne yapalım bundada vardır bir hayır o kadar alışmışımki tek çizgi görmeye artık dogal birşrymiş gibi deliyor

merhaba hayat nasılsın? hamiş listesinin güncellenmesini istediğine göre hala adet olmadın herhalde : ) okudum dün yapmışsın test, ama olmadıysan hala ümit var...ayyy hadi inş canım yaaa

merhaba hayat nasılsın? hamiş listesinin güncellenmesini istediğine göre hala adet olmadın herhalde : ) okudum dün yapmışsın test, ama olmadıysan hala ümit var...ayyy hadi inş canım yaaa

teşekkür ederim canım sen nasılsın? evet adet olmadım ama ümidim de kalmadı anlıyacağın.bu ay tedaviye başlıyacam herhalde... adetimi 5. günü klomen almaya başlayacağım. 5 gün kullanıp doktora gideceğim sanırm sonrada çatlama iğnesi vurulcak..... benim istediğim bu işlemlere başlamadan hamile kalmaktı.. sanırım olmayacak... neyse hayırlısı olsun diyorum. sen ne yaptın? senin günün yarındı yanlış hatırlamıyorsam....inşllah canım sen hamile kalırsın....

dur bakalım hemen yelkenleri indirme, adet olmadığına göre hala ümit var. hem idrar testlerinde hemen çıkmıyo biliyosun.hiç böyle gecikmelerin olurmuydu?inş Rabbim gönlündekini verir de tedaviye gerek kalmaz, meleğin seninledir inş..
benim evet yarın günüm, şimdi düşünüyorum da ben hamile olursam mucize olur çünkü biz yumurtlama günlerinde hiç birlikte olmadık : ) Mevlam hepimize herşeyin hayırlısını versin..

mucizeler rabbimin izniyle olur ancak......o istedimi gerisi boşş... hem sanki annelerimiz yumurtlama gününü mü takip etti... bunlar yeni çıktı ortaya:)))))
canım inşlllaahh sende bende hamileyizdir....

öncelerde olurdu amayaklaşık bir yıldır düzenli baya.....neyse canım ben okula gidiyorum... çokk öpüyorum seniiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…