adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

bende hepsi var canım her an gelmesini bekliyorum napalım rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin senin adetlerin düzenlimidir hep

benimde düzenli 29 günde bir olur ama nadirende olsa 30 31 gün sürdüğü olmuştur bu yüzden de pek umudum yok

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.yeni anneler sizler nasılsınız. şimalcim, hayatcım siz de iyisinizdir inş. ya arkadaşlar benim bugün 5. gün. hala adet olmadım test yaptım yine tek çizgi çıktı senağlama bari bi an önce gelse de yeni çalışmalara başlasak

canım senin daha 1. gün belki erken olduğu için çıkmamıştır (yinede ümitlendirmek istemem tabi) ya hayırlısı olsun be napalım burdaki arkadaşların haberleri bile yetiyo onlara seviniyoruz hiç olmasa..

valla beyzanurcum bilmiyorum.. ama ben artık beklemeyeceğim... şimdi derdim olsamda bir an önce tedaviye başlasak

aslında ben yarın doktora gitmeyi düşünüyorum ama o da şimdi kan tahlili isticek söktürücü ilaca başlamak için. bu arada ben yine bi umutla tahlil sonucunu beklicem ertesi güne kadar. artık doktora gitmek bile istemiyorum ama napalım bebişimize kavuşmak için yine gidiceez yine gidicez

10 gun kaldı.bu ay heyecan dolu bekleyişim yok sadece bezgin bir pskolojim var.

selam kızlar son 5 gün ama karnım çok şiş bugün galiba adet belirtileri başlayacak gibi ama hayırlısı

Bende bekliyorum gelmedi hala :) ama adet olma ihtimalim daha fazla hissettiklerime göre korkudan tahlilde yapamıyorum

adeti geçip bekleyenler yapın rahatlayın bence ben tam adet günü hemde akşam dayanamayıp yaptım ikinci çizgi silik çıktı .ertesi günde sabah birdaha yaptım tam koyu çift çizgi. hadi arkadaşlar bekleyenlerden hayırlı haberler gelir inşallah.

kayra bi ordasın bir burda ya başım döndü nerde bulacağımı şaşırdım seni arkandan koşup duruyoom ooff yoruldum ya hamile bi kadına yapılırmı bu?bu gün ağrılarım daha az.sanırım yavaş yavaş geçiyo.birde ayaklarımı üşütünce oluyo.sen nasılsın bugün bebiş yoruyo mu?

selam arkadaslar.ardacigiiiimmm,kayracigimmmmmmmm,ay ne guzel bir haber ogrendim,cok sevindim canlarim sizin adiniza oyle duygulandimki,allahimin dualarini bos cevirmedigine bir kez daha inandim sizin birbirinize ettiginiz dualari biliyordum beraber hamile kalmayi cok istiyordunuz,allahim sesinizi duydu cok sukur,inanki duyunca cok duygulandim allahim sukurler olsun sana iki kisinin umudunuda bosa cevirmedin diye dua ettim,darisi bizlerin basina,allahim saglikla sihhatle elinize kucaginiza basmayida nasip etsin o cennet kokulu meleklerinizin kokularini cektirmeyide nasip ettirsin yuce mevlam.ben kayraya demistim,bu ay umidim yok demisti,bende heray bebek gelecek diye beklerken regelimiz geliyor belki bu ay bebisleriniz size supriz yapacak regelinizi beklerken bebisleriniz gelecek demistim,icime oyle dogmustu,bak allahim nelere kadir,yuce rabbim bizlerinde umudunu bosa cevirmez insallah, artik sizde hamissiniz ayyyy ,valla kendim hamile kalmis gibi cok sevindim,kendinize ve bebislerinize iyi bakin haaa,ayy canlarim benim,allaha emanet olun.haaa kayracigimda benide unutmamis ya onada cok sevindim dualariniz biz umutla bebislerini bekleyen anne adaylari icin olsun,hamislere cok is dusuyor,dualarinizi bekliyoruz.

Daha iyiyim.yazdım senden cevap gelmeyince oradan çıktım.okul yoruyor bebiş değil.yemek yedim yeni geldim cicim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…