adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kayra ve arda hayırlı olsun canlarıma.s.:dance: ALLAH hepimizin evlatlarını sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin hihoyyyt.Kuzucuklarımızı korusun .Rabbim dileyen ve bekleyen tüm arkadaşlarımızada hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.:ecrin_bebek:AMİN

arda ve kayra tebrikler canım sabrın sonu selamettir ya mevlam sizlere öyle güzel hediye verdi ki inşallah bizde yaşarız o duyguyu kalbleriniz bütün olmuş arda ve kayra ikiniz için çok sevindim göbiş tokuştuma sslerinizi de duyarız inşallah:CüvCüv::CüvCüv:hihoyyythihoyyytŞeniz

ayy cok şaşırdım yaa arda ve kayra ikilisi bide aynı aydamı hamile kaldınız bu ne büyük mucize... tebrikler vallahi :)

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

KASIM HAMİŞLERİ::CüvCüv:
1-TUANNA01..................hamişşş
2-asyacan7.....................hamişşş
3-meltemkilic..................hamişşş
4-dicco...........................hamişşş
5-sakaleynmaster............hamişşş
6-sıla84..........................hamişşş
7-arda_...........................hamişşş
8-kayra42........................hamişşş

KASIM::Saruboceq:
gulbahçesi...................4 kasım
brnsrk...........................5 kasım
sweetbaby....................6 kasım
serdi............................8 kasım
alacalak........................8 kasım
istiridyeyim_incimsin.......8 kasım
kalimerom...................15 kasım
görkemli......................15 kasım
zeyhat.........................15 kasım
beyz@........................17 kasım
MY.ANGEL..................18 kasım
huysuzprenses.............20 kasım
gulsultan......................21 kasım
_BERAY_....................21 kasım
ravzanur......................22 kasım
shinmina.....................22 kasım
svlkbr..........................22 kasım
tahmina38...................22 kasım

entelliye......................24 kasım
hayat70.......................24 kasım
ebrubu.........................25 kasım
nergis55.......................25 kasım
şimal82........................26 kasım
Aybala42.....................26 kasım
benssenb.....................27 kasım
bumuyani.....................28 kasım
PARLAYANYILDIZ........30 kasım

ARALIK :Saruboceq:
Neskaya82....................1 aralık
biozard..........................1 aralık
başak35........................1 aralık
burcusal.........................3 aralık
dj_sinem........................5 aralık
Defhne...........................6 aralık
margot_fonteyn..............10 aralık
nbm2358.......................11 aralık
nisasum.........................11 aralık
papatyaaaa...................12 aralık
zeynebim_48.................12 aralık
61esra..........................15 aralık
reyyan86.......................16 aralık
tubayok.........................16 aralık
aymuel...........................19 aralık
meleqq...........................20 aralık
prettyteacher83...............21 aralık
esin123..........................24 aralık

özlemcim duanın gücüne inanırmısın?son zamanlarda kendimi unutup arda nın derdine düşmüştüm al rabbim onun acısını yüreğinden ,sil gözündeki yaşı diye dua ediyordum.en büyük hayalimiz dilimizden düşmeyen duamızdı aynı anda hamile kalmamız.evet sitede tanıdım ardayı.henüz yaram çok tazeydi.mesajlaşma derken baktımki çok salıyor kendini hayat ona bana yaptığı gibi kötü davranıyor.sarıldık yüreklerimizle birbirimize.yeri geldi saatlerce telefonda konuştuk.çok şükür rabbim hediyemizi öğretmenler gününde yolladı.tuhaftır aramızda 1 gün var.adet sancıları içinde 1 gün aralıklarla test yaptık silik çizgimiz aynı.
özlem senin dualarını asla unutmayacağım.sen yüreği öyle büyük bir kadınsınki...öyle güzel öyle yücesinki gözümde.sana kelimelerle ifade edemeyeceğim şekilde borçlu hissediyorum kendimi.seni seviyorum ve sende benim için çok farklısın.rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah...amin...hep dualarımdasın...

slm kayra hamile olduğuna çok sevindim tebrik ederim.Erken öğrenmişsin ya ne güzel.Kandamı baktırdın?Benim adet tarihim 29 kasım ama 1 haftadır ağrılarım var ayrıca bazen kahverengi lekelerde oluyo çok korkuyorum sence yolunda gitmeyen birşeylermi var?Ardanın msjlarındada rastladım bu belirtilere ama nedense hamile olduğumu düşünemiyorum çok uzak geliyor bana.7 ay oldu ya sanki artık imkansız gibi geliyo.

sen yüreğimin acemi elleri arasında umutsuzlukla sarıldığım değil misin?sen değilmisin ağlarken yılmak yok beraberiz diyen...seni seviyorum,bu site seni ve bebeğimi kazandırdı bana. ve ben yüreğimle duamla sonsuza dek yanındayım....

kayracım burda buldum seni şimdi gebelik takvimi yapmaya çalışıyorum becerebilirsem sana anlatıcam

teşekkür ederim.canım adete 1 hafta kala idrar tahlili yaptık ardayla.eczaneden almıştık.silik çıktı çizgilerimiz.dün kan testi yaptırdım ardada cumartesi günü yaptırdı ve hala adetlerimize 3 ve 4 gün var.ağrılara gelince bizde adet sancıları çektik adet olcaz dedik ama bebişler gelmiş meğer.evet ardanın lekelenmeleri vardı ama bak yerleşme kanamasıymış.aklına güzel şeyler getir olumlu olsun.sabret gelecek meleğin ve hatta inşallah hamilesindir inşallah arda gibi bebeğin yerleşiyordur.

evet oldu.Baby Gaga: Free Pregnancy Tickers that count-down your Pregnancy Due-Date! adresinden
Configure your Pregnancy Ticker! yazan yerde due date var oraya muhtemel doğum tarihini yaz.sonra aşağıda beğendiğin şeklin yanındaki get my ticker a bas. sonra yes i know cordon blood vs. şeye tıkla aşağıda kod çıkıyo bunu kopyala ve paneldeki imza bölümüne bunu yapıştır canım

kayracım burda buldum seni şimdi gebelik takvimi yapmaya çalışıyorum becerebilirsem sana anlatıcam

seni arayacaktım kocam anahtarı evde unutmuş kaldıkmı dışarıda sözüm ona arabanın kaskosunu yaptırıp azıcık araba sürecektim.küsme tamam mı?

canım adetimden bir hafta önce benim de lekelenmem olmuştu kahverengi ve yine beraberinde şiddetli karın ağrılarım.bende çok korkmuştum ve hala karın ağrılarım ara ara da olsa devam ediyo.sen de sonucu öğreninceye kadar hamile olduğunu düşünemiceksin ama ben öğrendiğim halde hala inanamıyorum.canım inşallah meleğin gelmiştir..

kızlar iyi akşamlar arda kayra ya nasıl bi sürpriz böle ikiniz aynı anda hamiş tebrik ediyorum aynı zamanda sağlıkla alın kucaklarınıza göbişlerinizi tokuşturacaksınız dimi :) benimde dün adet olmam gerekiyordu ama olmadı testte yapmadım çünkü göğüslerim feci acıyor dokunamıyorum ayrıva hafif kasık ağrılarım azar azar beyaz akıntım var ikide bir banyoya gidiyorum oldum dimi ama şu ana kadar yok gelmek üzere hissediyorum napalım hayırlısı

entelliye sennle aynıyız... ama bende hiç bir şey yok.....belirti değişiklik....sadece az az kasık ağrısı var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…