--------------------------------------------------------------------------------
YÜREĞİMİ ALIP GÖTÜREN YAVRUM YARISINI KARDEŞİYLE GERİ GÖNDERDİ...
bilen bilir yaşadığım acıyı ızdırabi.16 temmuzda erken doğum yapıp 20 temmuzda meleğimi kaybettim.27 haftalıktı oğlum.sahip olduğum herşeyi alıp götürdü.masa üstünde boynu bükük kaldı yavrumun cicileri.elimde kalan gözyaşı,acı,yavrumun giyemediği kıyafetler,ultrason resimleri ve ona yazdığım mektuplar...hayallerimi,umutlarımı,neşemi alıp götürdü kuzum.124 gündür birkez gülmedi yüzüm.gizli gizli ağladım.hep dua ettim.rüyalarımda elini uzatıyor tutamıyordum.beraber hamile kaldıklarım bir bir doğurdu,bir ben kalmıştım.hastaneye iki kişi girip tek çıkmanın,doğum odasında doğum yapan herkesin bebeği yanındayken boşalan karnımı tutmam çok acıydı.hala ciğerim yanıyor acım asla azalmadı...oğlumu meleğim diye severdim kanatlanıp uçtu.ben seni unutmayacağım sende beni unutma kuzummmm.
tam adetime bir hafta kala deli dostum ardayla karar verdik idrar testi yapmaya.çünkü duamız beraber hamile kalmaktı.silikti çizgilerimiz.ama umut işte.üç test yaptım arka arkaya.bugün 24 kasım öğretmenler günü rabbim sen ver dedim hediyemi,yaşadım emanetini aldın benden.yenisini ver sevindir dedim.kızlar bugün kan testi yaptırdım.183 değerim.çok şükür rabbime yavrumu kaybetikten sonra kolum kanadım kırıldı dert yüreğime indi.dişlerimi sıktım tırnaklarımı etime batırdım sustum ama şu an öyle karışığımki....dualarımın rabbimin katında kabul olması rabbime mahcup etti utandırdı beni.öyle aciz kulumki.
ardam dostum bitanem sen bana,ben sana dua ettim.aynı anda kalmayı ne çok istiyorduk.yüreğime sıcacık dokunduğun için bu kadar kısa zamanda canımdan can QUOTE]
canım kayracım şu an hüngür hüngür ağlıyorum.haberini şu an aldım ve hem ağlıyorum hem de duygularımı ifade etmeye çalışıyorum.yüce rabbim bu sevinci,muradı sana nasip ettiği için binlerce kez şükürler olsun.kayracım,rabbim demek ki istediği zaman dileklerimizi yerine getiriyormuş.canım,kalbinin bir tarafı hep kırık ve üzgündü ama şimdi duaların ve dualarımızla dimdik ayaktasın...kayracım bundan sonra yapacağın en önemli iş bebeğine ve kendine çoook ama çooook iyi bakmak.bu arada o güzel rabbim ardacığımızla,kayracığımıza öğretmenler günü hediyesi olarak bayağı torpil yapmış.ne de güzel yapmış...hamdolsun rabbimize.kayra ve ardacım kalbimde sizin yeriniz bambaşka çünkü samimiyetiniz, içtenliğiniz duygularıız bana sıcacık geldi...sitedeki diğer arkadaşlarımıda seviyorum tabiki ama herkesin sevgisi ayrı....
canım sizleri ve tüm hamile arkadaşlarımı nazardan, kazadan, hastalıktan korusun inşallah...kayracım,sormayayım diyorum ama soramadan edemicem... siz ardayla tesadüfün böylesi dedirtecek kadar aynı anda hamile kalmanız? yoksa farklı kimseye söylemediğiniz hamile kalmak adına farklı buluşlar mı var... tabiki bu işin espirisi..bu durum allahın hikmetine güzel bir örnek..canım seni çok çok tebrik ediyorum.yanaklarından öpüyorum.allah seni,ardayı,ve diğer tüm hamişlerizi sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.....:1hug:
--------------------------------------------------------------------------------
bilen bilir yaşadığım acıyı ızdırabi.16 temmuzda erken doğum yapıp 20 temmuzda meleğimi kaybettim.27 haftalıktı oğlum.sahip olduğum herşeyi alıp götürdü.masa üstünde boynu bükük kaldı yavrumun cicileri.elimde kalan gözyaşı,acı,yavrumun giyemediği kıyafetler,ultrason resimleri ve ona yazdığım mektuplar...hayallerimi,umutlarımı,neşemi alıp götürdü kuzum.124 gündür birkez gülmedi yüzüm.gizli gizli ağladım.hep dua ettim.rüyalarımda elini uzatıyor tutamıyordum.beraber hamile kaldıklarım bir bir doğurdu,bir ben kalmıştım.hastaneye iki kişi girip tek çıkmanın,doğum odasında doğum yapan herkesin bebeği yanındayken boşalan karnımı tutmam çok acıydı.hala ciğerim yanıyor acım asla azalmadı...oğlumu meleğim diye severdim kanatlanıp uçtu.ben seni unutmayacağım sende beni unutma kuzummmm.
tam adetime bir hafta kala deli dostum ardayla karar verdik idrar testi yapmaya.çünkü duamız beraber hamile kalmaktı.silikti çizgilerimiz.ama umut işte.üç test yaptım arka arkaya.bugün 24 kasım öğretmenler günü rabbim sen ver dedim hediyemi,yaşadım emanetini aldın benden.yenisini ver sevindir dedim.kızlar bugün kan testi yaptırdım.183 değerim.çok şükür rabbime yavrumu kaybetikten sonra kolum kanadım kırıldı dert yüreğime indi.dişlerimi sıktım tırnaklarımı etime batırdım sustum ama şu an öyle karışığımki....dualarımın rabbimin katında kabul olması rabbime mahcup etti utandırdı beni.öyle aciz kulumki.
ardam dostum bitanem sen bana,ben sana dua ettim.aynı anda kalmayı ne çok istiyorduk.yüreğime sıcacık dokunduğun için bu kadar kısa zamanda canımdan can QUOTE]
canım kayracım şu an hüngür hüngür ağlıyorum.haberini şu an aldım ve hem ağlıyorum hem de duygularımı ifade etmeye çalışıyorum.yüce rabbim bu sevinci,muradı sana nasip ettiği için binlerce kez şükürler olsun.kayracım,rabbim demek ki istediği zaman dileklerimizi yerine getiriyormuş.canım,kalbinin bir tarafı hep kırık ve üzgündü ama şimdi duaların ve dualarımızla dimdik ayaktasın...kayracım bundan sonra yapacağın en önemli iş bebeğine ve kendine çoook ama çooook iyi bakmak.bu arada o güzel rabbim ardacığımızla,kayracığımıza öğretmenler günü hediyesi olarak bayağı torpil yapmış.ne de güzel yapmış...hamdolsun rabbimize.kayra ve ardacım kalbimde sizin yeriniz bambaşka çünkü samimiyetiniz, içtenliğiniz duygularıız bana sıcacık geldi...sitedeki diğer arkadaşlarımıda seviyorum tabiki ama herkesin sevgisi ayrı....
canım sizleri ve tüm hamile arkadaşlarımı nazardan, kazadan, hastalıktan korusun inşallah...kayracım,sormayayım diyorum ama soramadan edemicem... siz ardayla tesadüfün böylesi dedirtecek kadar aynı anda hamile kalmanız? yoksa farklı kimseye söylemediğiniz hamile kalmak adına farklı buluşlar mı var... tabiki bu işin espirisi..bu durum allahın hikmetine güzel bir örnek..canım seni çok çok tebrik ediyorum.yanaklarından öpüyorum.allah seni,ardayı,ve diğer tüm Hamilelerizi sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.....
ardam dostum bitanem sen bana,ben sana dua ettim.aynı anda kalmayı ne çok istiyorduk.yüreğime sıcacık dokunduğun için bu kadar kısa zamanda canımdan can olduğun için sana yüreğimle bin ömür borçluyum.
yüce rabbim sen vardan yok eden yoktan var edensin.yumurtaya can verensin.elhamdilüllah benide mutlu ettin.
özlem,meltem,aybala,asyacan,nur 84,gülbahçesi ve ismi aklıma gelmeyen tüm dostlar dualarınız için çok teşekkür ederim.
giderken yüreğimin tamamını götüren oğlum,efem,annem,minik kuzum kardeşinle yarısını geri gönderdin.şimdi sen meleklerle oyna kuzum.rahat ol artık annen çok muttttttttttllllllluuuuuuuuuuuuuu...kocam ve ailem iyiki varsınız.
şimdi dualarım sizlerle kızlar.5 vakit dua edeceğim.allah muradınızı versin inşallah.
canım arkadaşım bitanem benim.hayattım boyunca unutamıcağım bir dostluğa merhaba dedim senle.bundan bir ay önce başlayan dostluğumuz bir ömrü yaşattı sanki bize.ikimizinde tükendiği anda rabbim bizi birbirimize kazandırdı.sen elimden tuttun ben sana sımsıkı sarıldım.kimseyle payaşamadıklarımı senle paylaştım en dar anımda yine sen uzaktada olsan desteğinle sevginle yanınmdaydın.Rabbime hep beraber dua ettik.hatırlıyomusun bi akşam ezanı vaktinde bana dua ettiğini söylemiştin.ben de tam o sırada dua ediyodum ve aynı anda dua ettiğimizi farkedip nasılda hayretler içinde kalmıştık.o kadar çok dua ettik ki birbirimize bu sitede sağolsun arkadaşlarımz bila ortak oldular derdimize onlarda bizler için dualarını esirgemediler.Hep Allahım bizi bir sevindir dedik dualarımızda.Rabbim çok büyük boş çevirmedi avucumuzu.şimdi dileğim burda sabırla bekleyenlere de nasip et Allhım.ve kayramla sağlıkla bebişlerimizi doğurup kucağımıza da almayı nasip et.canım aerkadaşım tekrar tebrikler.ben sana ne dedim beraber hamiş kalıcaz çok şükür hayallerimiz gerçek oldu.
slm kayra hamile olduğuna çok sevindim tebrik ederim.Erken öğrenmişsin ya ne güzel.Kandamı baktırdın?Benim adet tarihim 29 kasım ama 1 haftadır ağrılarım var ayrıca bazen kahverengi lekelerde oluyo çok korkuyorum sence yolunda gitmeyen birşeylermi var?Ardanın msjlarındada rastladım bu belirtilere ama nedense hamile olduğumu düşünemiyorum çok uzak geliyor bana.7 ay oldu ya sanki artık imkansız gibi geliyo.
kayracım burda buldum seni şimdi gebelik takvimi yapmaya çalışıyorum becerebilirsem sana anlatıcam
slm kayra hamile olduğuna çok sevindim tebrik ederim.Erken öğrenmişsin ya ne güzel.Kandamı baktırdın?Benim adet tarihim 29 kasım ama 1 haftadır ağrılarım var ayrıca bazen kahverengi lekelerde oluyo çok korkuyorum sence yolunda gitmeyen birşeylermi var?Ardanın msjlarındada rastladım bu belirtilere ama nedense hamile olduğumu düşünemiyorum çok uzak geliyor bana.7 ay oldu ya sanki artık imkansız gibi geliyo.
seni arayacaktım kocam anahtarı evde unutmuş kaldıkmı dışarıda sözüm ona arabanın kaskosunu yaptırıp azıcık araba sürecektim.küsme tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?