kaç gün oldu canım geçeli.... ne gibi değişiklikler var. yadavar mı?bende beklemedeyim çok merak ediyorum heveslenmim diim ama az önce işten gelirken otobüsde istifra ediyodum zor tuttum kendimi sabırla bekliyorum haftayı
kaç gün oldu canım geçeli.... ne gibi değişiklikler var. yadavar mı?
kızlar iyi akşamlar ben bu gün yaptım test bozuk çıktı hiç çizgi çıkmadı üstünde bi kaç saat sonra baktım iki çizgi vardı ama 10 dakkadan sonra ki sonuçlar geçersiz dio 5 gün oldu hala tık yok tekrar test yapmak için aldım sabah yapacam ama daha kesin sonuç veriomuş ne diosunuz
kızlar iyi akşamlar ben bu gün yaptım test bozuk çıktı hiç çizgi çıkmadı üstünde bi kaç saat sonra baktım iki çizgi vardı ama 10 dakkadan sonra ki sonuçlar geçersiz dio 5 gün oldu hala tık yok tekrar test yapmak için aldım sabah yapacam ama daha kesin sonuç veriomuş ne diosunuz
bende beklemedeyim çok merak ediyorum heveslenmim diim ama az önce işten gelirken otobüsde istifra ediyodum zor tuttum kendimi sabırla bekliyorum haftayı
tatlım eğer bu belirtiler bebek belirtileriyse testte çıkabilir. gerçi henüz adetin geçmemiş ama belirtileri varsa testte de çıkar. yapmayı düşünmüyo musun?
ayy kızlar kendimi kaptırmak istemiyorum sabaha kadar yok gibi telkin ediyorum kendi kendime rabbim banada sizede hepimize o mutlu sonucu göstersin inanın pazar günü çok önemli bi sınavım var yükselme sınavı ama kitapların yüzüne bile bakamıyorum inşallah allahım duymuştur sesimizi
kızlar ben az önce hepimiz için dularımı ettim sağlıklı bebişlere sahip olalım diye:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?