adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kaç gün oldu canım geçeli.... ne gibi değişiklikler var. yadavar mı?

canım daha 5 günüm var ama çok kasık ağrılrım var gerçi her adet döneminde olur biliyorum ama az öncede ilk defa istifra etmek üzerydim başkada bi belirti yok merkla bekliyorum sadece acaba adetmi bebekmi diye:çok üzgünüm:

kızlar iyi akşamlar ben bu gün yaptım test bozuk çıktı hiç çizgi çıkmadı üstünde bi kaç saat sonra baktım iki çizgi vardı ama 10 dakkadan sonra ki sonuçlar geçersiz dio 5 gün oldu hala tık yok tekrar test yapmak için aldım sabah yapacam ama daha kesin sonuç veriomuş ne diosunuz

hep dediğim gibi canım benim bütün belirtiler adet oolacağım gibiydi sadece her ay adete bir hafta kala göğüslerim şişer ve acırdı bu ay adet günüm geçtikten sonra hassaslaştı ve acısı çok farklı ama kasık ağrılarım vardı ve ikide bir ıslaklık hissedip wcye gidiyorum adetim geldi die ama şu ana kadar gelmedi hayırlısı diyorum sen ne alemdesin belirtiler falan

benim arkadaşım tek çizgi die testi çöpe atı iki saat sora çöpü boşlatırken ikinci çizginin çıktın gördü ve hamile şimdi 1 saat sonrada çıksa doru oluyo

canım sabah da yapsan olur, 3- 4 saat israrını tutup yapsan da olur. ama tabi daha kesin sonuç için yarın sabah yap derim ben. inş. hamilesindir canım benim

ayy kızlar kendimi kaptırmak istemiyorum sabaha kadar yok gibi telkin ediyorum kendi kendime rabbim banada sizede hepimize o mutlu sonucu göstersin inanın pazar günü çok önemli bi sınavım var yükselme sınavı ama kitapların yüzüne bile bakamıyorum inşallah allahım duymuştur sesimizi

bende beklemedeyim çok merak ediyorum heveslenmim diim ama az önce işten gelirken otobüsde istifra ediyodum zor tuttum kendimi sabırla bekliyorum haftayı

tatlım eğer bu belirtiler bebek belirtileriyse testte çıkabilir. gerçi henüz adetin geçmemiş ama belirtileri varsa testte de çıkar. yapmayı düşünmüyo musun?

kızlar ben az önce hepimiz için dularımı ettim sağlıklı bebişlere sahip olalım diye:Saruboceq:

tatlım eğer bu belirtiler bebek belirtileriyse testte çıkabilir. gerçi henüz adetin geçmemiş ama belirtileri varsa testte de çıkar. yapmayı düşünmüyo musun?

düşünüyorum ama işten çıktım satte eczaneler kapanmış oluyor test alamıyorum o yüzden c.tesi günü alıp yapmayı dşünüyorum bi yandan da adetimi beklesemmi diye düşünüyorum CADIARZU

inşallah sınava bebişinle birlikte girersin canım.. sınavda başarılar Allah yardımcın olsun

rabbim duysun sesini cnm bu siteye girdiğimden beri bende hepimiz için dua ediyorum inşallah bizi fazla bekletmez bebişlerimiz

ayyy ne kadar bebek duskusunuz kızlarrr saka saka bende bekleyenlerenım daha dogrusu 3 kere yarım guldu sans hayırlısı olsun ne yapalım canım bende merak ettım ya sımdı senı 5 gun gectıyse kesın sonuc verıır ıns hamıssındır hemen yapsana yaaaa

iyiyim hayatım. bi durum yok ama gelişme de yok. yarın doktora gidicem bakalım kısmetse. artık olumlu ya da olumsuz haberleri veririm

hadi günü geçenelr yapın testi ben şimdi bişi yokken doğarcam merakdankaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…