adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

canım akıntı hamilelik belirtisi olabiliyo ama bunun dışında iltihaptan ya da yaradan dolayı da akıntı olabiliyo. inş seninki bebişten kaynaklanıyodur.

inşallah canım ama birkaç gün önce test yaptım negatifti iltahap oldugunuda zannedmiyorum geçen ay devamlı dr kontrolündeydim olsa söylerdi buay gitmedim artık bıktım vajinal ultrasona girmekten diye üf ya adeti beklemekte son günlerde gerçekten zor oluyor

canım bence akıntın çok rahatsız ediyosa ve devam ederse doktoruna anlat. bende sürekli vajinal ultrasona giriyodum ama eski doktorum bende yara olduğunu söylememişti. şimdiki doktorum ise kızdı hiç mi alttan muayene olmadın dedi. niye önemsememiş senin yaranı dedi. ve hemen dondurdu yarayı. inş. sen de böle bişey yoktur ama devam ederse de ihmal etme canım.

sagol canım bende adetim yaklaşıyor ondanmıdır diye tam anlam verememiştim inşallah adetim erken gelmez sanki belirtiler başladı gibi ama tam olmadanda emin olamam

kızlar bendede yara vardı çok önemsememişti dr sorun olur mu acba
ben çıkıyorum yarın hayırlı haberler olur inş iyigeceler

canım yaranın büyüklüğüne bağlı.. bazı yaralar düşük ya da erken doğum yapıyormuş. hatta bana doktor belki de bu yüzden olmuyor çocuk görcez bakalım bu ay dedi.

son 1gun benımdee yarın test yapmayı dusunuyorum kaç aydır yapmıyorum test

Bu sayfalara bakmayalı heralde bi 10 gün olmuştur, aman ne kadar çok ilerlemişsiniz ya
Başım döndü dolanırken oraya bak buraya bak :1shok:
Arda ve Kayra'yı da tebrik ediyorum, çok sevindim ikiniz adına da :teytey:
Yüce Rabb'im kucağınıza da almayı nasip eder inşallah
Bu ay ilk denemizdi bizim ama erkenden kırmızı kartı gördük
Ben de içimden demiştim ki; daha yeni başladık du bakalım bu ay olmadı başka aylara
Sonrada gönlümden siz ikinizi geçirmiştim Allah'ın bu ay şu iki can dostun dualarını kabul et inşallah elbet bizim de sıramız gelir diye.
Ne mutlu siz ikinize ve sizin için dualarını esirgemeyen tüm herkese...

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

KASIM HAMİŞLERİ:
1-TUANNA01..................hamişşş
2-asyacan7.....................hamişşş
3-meltemkilic..................hamişşş
4-dicco...........................hamişşş
5-sakaleynmaster............hamişşş
6-sıla84..........................hamişşş
7-arda_...........................hamişşş
8-kayra42........................hamişşş

KASIM:
gulbahçesi...................4 kasım
brnsrk...........................5 kasım
sweetbaby....................6 kasım
serdi............................8 kasım
alacalak........................8 kasım
istiridyeyim_incimsin.......8 kasım
kalimerom...................15 kasım
görkemli......................15 kasım
zeyhat.........................15 kasım
beyz@........................17 kasım
MY.ANGEL..................18 kasım
huysuzprenses.............20 kasım
gulsultan......................21 kasım
_BERAY_....................21 kasım
ravzanur......................22 kasım
shinmina.....................22 kasım
svlkbr..........................22 kasım
tahmina38...................22 kasım
entelliye......................24 kasım
hayat70.......................24 kasım
ebrubu.........................25 kasım
nergis55.......................25 kasım
şimal82........................26 kasım
Aybala42.....................26 kasım
benssenb.....................27 kasım
bumuyani.....................28 kasım
PARLAYANYILDIZ........30 kasım

ARALIK
Neskaya82....................1 aralık
biozard..........................1 aralık
başak35........................1 aralık
burcusal.........................3 aralık
dj_sinem........................5 aralık
Defhne...........................6 aralık
margot_fonteyn..............10 aralık
nbm2358.......................11 aralık
nisasum.........................11 aralık
papatyaaaa...................12 aralık
zeynebim_48.................12 aralık
61esra..........................15 aralık
reyyan86.......................16 aralık
tubayok.........................16 aralık
aymuel...........................19 aralık
meleqq...........................20 aralık
prettyteacher83...............21 aralık
esin123..........................24 aralık

slm kızlar..
ben adet oldum..yeni adet tariim 27 aralık..gördüğüm rüyalara çok inanmıştım ama maalesef yine olmadı senağlamasenağlama

arda kayra ve diğer güzel hamiş:CüvCüv: arkadaşlar çok sevindim tebrik ederim bayağı olmuştu buraya bakmayalı kendim hamiş olmuş gibi sevindim allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kendinize ve bebeklerinize çok ama çok iyi bakın dualarınızda bizide unutmayın rabbim çok büyük ne güzel sevindirdi sizi hiç beklemediğiniz anda çok mutlu oldum bende bu ay çok farklı oldu bu liste allahım bizede nasip et ne olur :Saruboceq:

günaydın sevgili arkadaşlar ,umarım herkes gayet sağlıklı ve iyidir.bu ay kimimizin hamilelik beklentileri gerçekleşti kimimizin gerçekleşmedi.kah sevindik kah üzüldük.yüce mevlam neylerse güzel eğler sözünden yola çıkarak inançlarımla birlikte rabbime sığınıyorum.bu ay kafama takılan bir husus oldu. ben ki şu yaşıma kadar düzenli adet görürken bu ay 7 gün geç oldum .belitilerim hamilelik belirtileriyle çok özdeşti.sürekli acıkma,akıntı,kahverengi lekelenme....gibi.doktora da gitmedim.şayet adet kanamamın miktarı az olsaydı üstünemi gördüm diyecektim ama normal seyrinde devam ediyor.özellikle yeni hamişlerimizden kayra cımla ardacığıma soruyorum?bunun nedeni ne olabilir?ha bu arada nasılsınız doktora gittiniz mi?canınız bir şeyler çekiyor mu?hamile kalamayanlara bilimsel önerileriniz varmı?her şey bir yanada sizin anne olmanız bizleri çok mutlu etti.ardacım bu arad benim yeni adet tarihim 24 aralık ekleyebilirsen sevinirim.herkesi öpüyorum

Benim de yeni tarihim 10 aralık, listeye eklerseniz sevinirim
Tam da bayram günü, bakalım bu bayram bize neler getirecek? :)

Bu arada kasım hamişleri listemizde eksik var, 'Temmuz anne adayları' sayfasında gezinirken farkkettim
"istiridyeyim_incimsin.......8 kasım" şuan tam 6w+4 günlük hamişmiş :CüvCüv: :ecrin_bebek:
Bir güzel haber daha, umut olur hepimize inşallah hihoyyyt

slm kızlar..
ben adet oldum..yeni adet tariim 27 aralık..gördüğüm rüyalara çok inanmıştım ama maalesef yine olmadı senağlamasenağlama

şimalcim üzülme canım gördüğün rüyalar bir gün gerçek olcak Allahın izniyle. en azından şöyle düşün adetin gününde geliyo ve benimgibi sanki hamileymiş gibi dolaşmıyosun ortalıklarda :) Allah hakkımızda hayırlısını versin diye dua ediyoruz madem, demek ki hayırlısı böyleymiş..

bu arada arkadaşlar neden benim adım listede değil senağlama beni de yazarmısın ardacım 21 kasım beklemedeyim hala..

kızlar acil yardım test yaptım dayanamdım adet 4 gün gecikmişti ya hiç çizgi çıkmadı hiç yok noluyo yani şimid

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…