adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kızlar bu gün doktora gittim kan değrim 4226 olmuş. Tam 5 haftalık olmuşum ve kesemizide gördük .

kızlar bu gün doktora gittim kan değrim 4226 olmuş. Tam 5 haftalık olmuşum ve kesemizide gördük .

canım tebrikler çok güzel bi rakam bu.keseyi de görmüşsünüz ne güzel.bende adetimden 5 gün önce kanda baktırmıştım 135 çıkmıştı.dün adet günümdü ve bugün doktora gittim bir ümit belki bende keseyi görürüm diye ummuştum ama göremedik.tekrar kan tahlili verdim yarın yine gidicem.sen adetinden kaç gün sonra keseyi gördün?

ardacım,yazını okudum ve bence henüz çok erken olduğu için kese gözükmemiş olabilir.sakın moralini bozma sabırla yarını bekle.hem zaten adet gününden önce kanını vermiştin.henüz kesenin gelişimi için erken olduğunu düşünüyorum.

özlemcim nasılsın?canım yazılarını okuyorum ve inan çoğuna cevap veremediğim için de mahcup oluyorum.umarım iyisindir.evet adertimden önce yapmıştım kan testini ve 135 çıkmıştı ama bunun üzerinden 5 gün geçti ve değer daha fazla artmıştır belki kese de oluşmuştur diye ümit etmiştim işte.bugün üstten ultrasonla bakıldı ve keseyi göremedik ama yine kan değerlerime bakılması için test verdim.inşallah yarı güzel haberlerle burda olrum.nolur duanızı esirgemeyin.

canım,hepimiz günlük yaşamın koşuşturmasından fırsat budukça yazılarımızı takip ediyoruz.bu konuda hiç mahçup olma.keza bende sizi ne kadar yakın bulur ve severim güzel haberlerinizi en geç duyanlardan biri de ben oldum.biz birbirimizi anlıyoruz.o neden canını hiç sıkma.ardacım dualarım seninle...inşallah bebeğin sana sıkıca tutunmuştur ve 9 ay boyunca seni bırakmaz...amin.ardacım,sevgili kardeşim hayatta herşey insanoğlu için sevinmekte var üzülmekte.mühim olan inancımızla birlikte sabretmekte.ki siz yani kayra ve sen bu konuda hayata dair yaşadıklarınızda güzel bir örneksiniz.o yüzden lütfen sakın umutsuzluğa kapılma..çok çok öptüm

canım bu aralar kendine daha çok dikkat et ben çok hareket ettim bebek çok aşağı yerleşti genelde dinlenmeye çalış tamam mı? ayaklarını yukarı kaldır yat

sakaleynmaster tebrik ederim seni.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.darısı bizimde başımıza

Arda ve Kayracım uzun zamandır okuyorum ama hamiş haberlerinizi görünce yazmak istedim.. ÇOK MUTLU OLDUM.. Bu bir mucize olmalı. İkinizde aynı anda hamişsiniz.. Allah kucağınızda görmeyi de nasip eder inşallah
bu nazar boncukları sizin için..
Darısı tüm anne adaylarına olsun inşallah.. Benimde 3 günüm kaldı sayılır.. Hadi hayırlısı bakalım, inşallah bende sizlerin arasına katılırım.. Sürekli dua ediyorum yüce rabbime..
İkinizi de tekrar tekrar tebrik ederim...

ardacım üzülme canım daha erkendir heralde en kısa zamanda göörürsün inşallah. sonunda bebişine kavuştunya canım o da olur Allahın izniyle..

ardacım benim adetten 4 gün sonra ilk kan değerim 65.51 di canım 48 saat içinde bu değere ulaştı ve bu gün keseyi gördüm.yarın hayırlı haberini alırsın merak etme canım.ALLAH hepimizin gönlüne göre versin.

hamınlar hiç hamiş yok mu en son arda ile kayra idi.... hadi bakalımmmm bekliyoruzzz... bu haftayı iki kişi ile mi geçircez......

hamınlar hiç hamiş yok mu en son arda ile kayra idi.... hadi bakalımmmm bekliyoruzzz... bu haftayı iki kişi ile mi geçircez......

canımm yok dimi gelen giden :) bu hafta senin süprizini duyarız inşallah. hıı ne dersin :CüvCüv:

bende beklemedeyim çok merak ediyorum heveslenmim diim ama az önce işten gelirken otobüsde istifra ediyodum zor tuttum kendimi sabırla bekliyorum haftayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…