canlarım bi yardım ltfn test yaptırdım kanda 231 çıktı ççokmu düşük ne bu şimdi
Öncelikle teşekkürler listeye eklediğin için.ekledım canım ayy ıns hamıssındır canım ıdrar testı yapsana ya merak ettım...
ya çok özür dilerim umut sevgimm!! ben hep ey hayat diye yazdım nicini ama idare et canım çok yeniyim..
Öncelikle teşekkürler listeye eklediğin için.
Adet tarihimi beklemek istiyorum.4. ayımdayım hep hayal kırıklıgı yaşadım.Testler negatif çıktı.Şimdide korkuyorum.Üstelik idrar testiyle çıkmayabilir günüm geçmediği için bayrama kadar regli olmazsam bayramdan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum.
nesssli henüz hamilemiyim bilmiyorum bile ama 26 kasımda regl olmadım çok umutluyum ama belirtilerden bir kaçını araştırmıştım göğüslerde büyümeden dişlerdeki sızlmaya kadar ve herkeste olmasada beyaz idrarla birlikte gelen tortular..allah gönlüne göre versin canım
Çok doğru söylemişsiniz.Ama elimde olmadan stres yapıyorum.Allah sağ salim ve hayırlı evlatlar versin hepimize en önemlisi bu tabi.Teşekkür ederim verdiğiniz moralden ötürü..arkadasim hosgeldin, Insallah hamilesindir ama olmasan da bunda streslik bir durum yok. ilk dort ay inan hicbir sey. kendini bosuna uzme, burda bizler 10;12; 15 ay bekleyenleriz nerdeyse!! Allah sana aratmasin hemencik kavus bebegine Insallah. sadece bosuna kendini simdiden uzme, daha cok normal, ancak birkac aya kalirsin demek istiyorum. hatta belki bak dorduncesinde basarmissindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?