adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

merhaba ben aranıza yeni katıldım ve site hakkında hiç bişey bilmiyorum ama çok ii bişey var bilmenizi istedim bende kasımın 26 sında adet olmalıydım ama hala olmadım günüm asla geçmezdi hala olmadım sanırım hamileyim ama test yapmayada korkuyorum..tek çizgiden hiç hoşlanmıyorum :) yaradan kimseye aratmasın..ama çok heyecanlıyımm!!

ekledım canım ayy ıns hamıssındır canım ıdrar testı yapsana ya merak ettım...
Öncelikle teşekkürler listeye eklediğin için.
Adet tarihimi beklemek istiyorum.4. ayımdayım hep hayal kırıklıgı yaşadım.Testler negatif çıktı.Şimdide korkuyorum.Üstelik idrar testiyle çıkmayabilir günüm geçmediği için bayrama kadar regli olmazsam bayramdan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum.

benide ekleyin bende gun sayıyorum aralık 9 da olucam ,olucam dememe bakmayın dua ediyorum
inş olmam diye son: 11 gun

ey hayat canım..ben daha evvel bu siteye bekarken üye olmuştum ama şimdi artık evliyim ve istanbuldayım ordaki bilgilerimi düzelttim umarım doğrudur ama sanırım benide listeye eklersin demi canım..

maşallah hamişleremizeeee nazar değmesin darısı tum ısteyenlere........

KASIM HAMİŞLERİ:
1-TUANNA01..................hamişşş
2-asyacan7.....................hamişşş
3-meltemkilic..................hamişşş
4-dicco...........................hamişşş
5-sakaleynmaster............hamişşş
6-sıla84..........................hamişşş
7-arda_...........................hamişşş
8-kayra42........................hamişşş
9_entelliye hamişşşşşş
10-istiridyem_incimsin hamiş
KASIM:
gulbahçesi...................4 kasım
brnsrk...........................5 kasım
sweetbaby....................6 kasım
serdi............................8 kasım
alacalak........................8 kasım
istiridyeyim_incimsin.......8 kasım
kalimerom...................15 kasım
görkemli......................15 kasım
zeyhat.........................15 kasım
beyz@........................17 kasım
MY.ANGEL..................18 kasım
huysuzprenses.............20 kasım
gulsultan......................21 kasım
_BERAY_....................21 kasım
ravzanur......................22 kasım
shinmina.....................22 kasım
svlkbr..........................22 kasım
tahmina38...................22 kasım
entelliye......................24 kasım
hayat70.......................24 kasım
ebrubu.........................25 kasım
nergis55.......................25 kasım
Aybala42.....................26 kasım
elamis..........................26 kasım
bumuyani.....................28 kasım
PARLAYANYILDIZ........30 kasım
EYHAYAT....................30 KASIM

ARALIK
Neskaya82....................1 aralık
biozard..........................1 aralık
başak35........................1 aralık
burcusal.........................3 aralık
gelgit............................. 5 aralık
dj_sinem........................ 5 aralık
Defhne........................... 6 aralık
madlen............................9 aralık
margot_fonteyn.............. 10 aralık
smurfie81...................... 10 aralık
nbm2358....................... 11 aralık
nisasum.........................11 aralık
papatyaaaa................... 12 aralık
zeynebim_48................ .12 aralık
61esra......................... .15 aralık
reyyan86....................... 16 aralık
tubayok......................... 16 aralık
aymuel...........................19 aralık
meleqq...........................20 aralık
prettyteacher83...............21 aralık
oozlem...........................24 aralık
esin123..........................24 aralık
şimal82........................ 26 aralık
benssenb.................... .27 aralık

elamiss test yapasan cıkar canım ya bence yap merakınıda gıder ıns hamısıındırrrr

nesssli henüz hamilemiyim bilmiyorum bile ama 26 kasımda regl olmadım çok umutluyum ama belirtilerden bir kaçını araştırmıştım göğüslerde büyümeden dişlerdeki sızlmaya kadar ve herkeste olmasada beyaz idrarla birlikte gelen tortular..allah gönlüne göre versin canım

ey hayat erken değil demi yapsam çıkar yani öyle heyecanlıyım ki anlatamam!!ayrıca listede ismimi görünce çok duygulandım canım benim teşekkür ederim :)

arkadasim hosgeldin, Insallah hamilesindir ama olmasan da bunda streslik bir durum yok. ilk dort ay inan hicbir sey. kendini bosuna uzme, burda bizler 10;12; 15 ay bekleyenleriz nerdeyse!! Allah sana aratmasin hemencik kavus bebegine Insallah. sadece bosuna kendini simdiden uzme, daha cok normal, ancak birkac aya kalirsin demek istiyorum. hatta belki bak dorduncesinde basarmissindir.:CüvCüv:

canım idrarda gelen beyaz tortular hamilelik belirtisimi gerçekten ?ben devamlı adrarımı takip ederim son günlerde devamlı içerisinde beyaz cok ince tortular oluyor yani gözle görülebilir şekilde eger öyleyse yani hamilelik belirtisi olabilirse umutlanmalımıyım acaba adtime 3 gün var gerçi ama herşeyi kendimize yorar olduk valla bu gidişle kafayı yemessem iyidir :roflol:

Çok doğru söylemişsiniz.Ama elimde olmadan stres yapıyorum.Allah sağ salim ve hayırlı evlatlar versin hepimize en önemlisi bu tabi.Teşekkür ederim verdiğiniz moralden ötürü..

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 1.5 yıllık evliyim ve bu ay ovulasyon dönemi hesabı yaparak korunmadım. Önceki yazılanlardan okuduğum kadarıyla bendeki belirtiler iştahsızlık, göğüslerimin yanlarında ağrılı büyüme ve karnımın içinde hafif sancılar oluyor. Regl günüm 4 aralık benide listeye ekleyebilir misiniz?

kızlar merhabalar.biliyorsunuz arda ve ben adetimize bir hafta kala idrar testi yapmıştık ve silikte olsa çift çizgiyi görmüştük.adetimizden 5 gün öncede kan tahlili yaptırmıştık.ve sonuçlarımız pozitifti.kan tahlillerimizi yineledik ardacığımın 135 ten 2069 a,benimde 183 ten 1450 ye çıkmış ve çok şükür herşey yolunda.ardayla aramızda birgün var bilirsiniz listeden.o benden önde gidiyor.bebişide benimkinden 1 gün daha büyük.merak edip dua edenler,haber verin diyen arkadaşlar çok teşekkür ederiz.dualarımız sizlerle.rabbim en kısa zamanda kucağınızı doldursun.

canlarım bi yardım ltfn test yaptırdım kanda 231 çıktı ççokmu düşük ne bu şimdi

canım allah sana bağışlasın.tahlilini tekrarlattır ama şu sonucuna göre 2 haftalık hamilesin.benim 1450 çıktı doktor 4+4 dedi.korkma ama değerin fırlar rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…