adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

iumarım öle olur canım:)

entelliye canım hayırlı olsun. Rabbimize sonsuz şükürler olsunki, bebek hasreti çeken bir arkadaşımız daha sonunda bebişine kavuşucak. tekrar tebrikler canım Allah sağlıklı hamilelik ve sağlıklı evlat nasip etsina.s.

benide ekleyin kızlar bende yeni katıldım 3 yıldır evliyim ve 5 aydır denıyoruz ...adetime 3 gün kaldı .....bende listede olmak istıyorum

herkese iyi akşamlar....acele acele yazıları okuyarak takip ettim.aramıza yeni hamileler ve arkadaşlar katılıyor bu beni çok mutlu ediyor.bu arada entelliye yi de tebrik ederim...darısı bize inşallah..kayracım sen arada bir gözüküyonda ardacık nerde allah aşkına.?çok şükür test sonuçlarıda maşşallah güzel...çok mu yoğun?

canım hoş geldin aramıza. inşallah bu site uğurlu gelir ve inşallah seni de hamişler listesine ekleriz..

kayracım,arda nın canı sıkkın felan değil dimi....sanki kafası karışık gibi.bence allahın izniyle herşey yolunda gidicek.

beyzanurcum canını sıkma:) rabbimin dediği oluyor....

Canım elbetteki Rabbimin dediği oluyor ama ne bilim kist lafını duyunca çok korktum. üstelik de baya büyükmüş ya inş. yumurtaların çatlamamasından dolayı oluşan bi kisttir ve adetle birlikte geçer inş.(doktor bu şekilde olabilir dedi)

sen de yok dimi bişi :) anladın sen onu.. hamilesiiii hamilesiiiin :dance: :teytey:

merhaba kızlar bgunde gectı sayılr bakalım hafta sonunuda atlatırsam regl olmazsam pazrtesi test yapıcam

ayyy canım ağzından bal damlıyorrrr........ama sanki bugün adet olacqakmışım gibi hissediyorum....muhtemelen klomen kullandın ya ondan oluşmuştur.. çünkü yan etkisi kist oluyormuş bu hapların... canım canını sıkma rabbim şifası olmayan rahatsızlıklar vermesin.

kayracım,arda nın canı sıkkın felan değil dimi....sanki kafası karışık gibi.bence allahın izniyle herşey yolunda gidicek.

canım yok bitanem arda gayet iyi ve çok mutlu.akşam telefonla konuştuk.bu hafta sonu için kocası geldi sanırım bebeği kutluyorlardır.sağol bitanem merak etme.

sizde bakın bi
hazıran 22
tmmuz 21agustos 22eylul24 ekım 26
buay da 27sınde olmamlazımdımı
aslınd abenim böle yazdıgıma bakmayın ben belirti bekelyen ayy buay oldumukı test yapsmmı dıyen bırı değilim çunku oyle uzun zamn oldukı bekleyelı alıştım artık ay içinde hıç umıdım yoktu ama sımdı içim bıhoştest yapmaayda cesaretımyok

bana dua eden yokmuuu :(((

ben ediyorum canım eskiden bir defa ediyorsam şimdi on defa ediyorum.allahıma sığınarak hamilelerin duası kabul olur sözüne inanarak hergün ellerimi kaldırıp hepinize yüreğimle dua ediyorum.allahım kabul edecek inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:

sğl canım senıde tebrık edıyoruz canım senın kaç ay sonra geldı melegın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…