sğl canım senıde tebrık edıyoruz canım senın kaç ay sonra geldı melegın
canım yok bitanem arda gayet iyi ve çok mutlu.akşam telefonla konuştuk.bu hafta sonu için kocası geldi sanırım bebeği kutluyorlardır.sağol bitanem merak etme.[/QUOT
demek ögle ya ....bende burda acaba doktor keseyi göremedi demişti. bunu mu kafaya takıyor diye düşünüp duruyordum.ço şükür ya....demek eşi geldi ohh ne güzel mutluluk allah nazardan saklasın.:asigim:
işte arda bu deli...135 gibi bir rakamla gitmiş keseyi görmeye.ben ona değerin 1200 olmadan gözükmez dedim sakalım yokki lafım geçsinkaydirigubbakcemile3bugün doktora beraber gitmişiz ama ikimizde kese için 1 hafta daha bekleme kararı aldık.allah razı olsun özlemim.sen mükemmel bir kadınsın ve dualarımın vazgeçilmezisin...
bılmıyorum kayracım nese aklına getırdıgımiçin uzgunum
inş bukez melegın sneınle olur
bana dua eden yokmuuu :(((
işte arda bu deli...135 gibi bir rakamla gitmiş keseyi görmeye.ben ona değerin 1200 olmadan gözükmez dedim sakalım yokki lafım geçsinkaydirigubbakcemile3bugün doktora beraber gitmişiz ama ikimizde kese için 1 hafta daha bekleme kararı aldık.allah razı olsun özlemim.sen mükemmel bir kadınsın ve dualarımın vazgeçilmezisin...
canım benim ya benide burda güldürdün....ben de bizim kıza dedim henüz erken kese gözükmez diye ama o gene de keyifsizdi.canım ya duların için allah razı olsun.sağol canım benim...:1hug:
selam ben 22 kasımda adet olmam gerekirdi olmadım bu gün doktora gittim . kist oluşmuş büyükmüş çok kötü oldum. doğum kontrol hapı verdi . geçer dedi doktor. bakalım inşallah gerçekten önemli bir şey değildir.beklemedeyim artık. dularınızı eksik etmeyin.....
selam ben 22 kasımda adet olmam gerekirdi olmadım bu gün doktora gittim . kist oluşmuş büyükmüş çok kötü oldum. doğum kontrol hapı verdi . geçer dedi doktor. bakalım inşallah gerçekten önemli bir şey değildir.beklemedeyim artık. dularınızı eksik etmeyin.....
kayracım sana birşey sorucam.biliyorsun ben 11 seneden sonra 2. gebeliğim için 7 aydır uğraşıyorum.genel bir kontrol içim doktora gitmiştim.simirde ve rahimde herhengi bir problem çımadı.biliyorum herşyin vakti zamanı var ama acaba yanlış zamanlar da mı eşimle beraber oluyoruz.yoksa eşim şeker hastası kullandığı ilaçlardan sperm sayısımı düşük acaba?
selam kızlar kadriyecim hadi bakalım inşallah hamilesindir canım
kayracım sana bir sorum olucak bir arkadaşımızın yazısında okudum sordum ama yanıt alamadım hamileligin belli olmadan önce idrarında beyaz küçük tortular oldumu ben birsüredir takip ediyorum devamlı tortulu oluyor baloncuk gibi birde gece çok lavaboya kalkıyorum inan şaka gibi birgece 5 kere kalktım biliyorsun birkaç gün önce yaptım test negatifti ama adet olana kadar bir umuttur gidiyor içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?