adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

canim prolaktin (sut hormonu) artmis olabilir...dr a gorun bence...adetin ikinci gunu kan testi oluyorsun, ac karina....ins biseyin yoktur

bızdede 4 ytl aynı zaten heryerde hemen hemen ama bazı yerler var 3.50 satıyor :) yok yapmadım daha normalde herguın kac kez gelen ıdraraımdan tık yok kesıldı :) sımsı cıpsle kola ıcıyom ayıptır solemsı belkı gelır dıye :)

hamura, en az 4 saat tut ve idrarini oyle yap bence...gerci silik de olsa cikmissa tebrik ederim...hamissin...darisi olmayanlara :) sevgiler

madem yarın sabh ilk idrarınla yap canım snede nasılsa bugun bıttı sayılır hem daha net sonuç alırısn:CüvCüv:

ay ınsalla kzılar ya vallah bılmıyorum annem için aslında cok ıstıyorum ben bunu 1 yıldır kanserle bogusuyordu neyse skur tedavısı oldu kurtardık allahın ıznıyle ama moralı bıtmıs vazıyette bu ılk torunu degıl ablamın var 2 tane ama onlar yurtdısında daha gormus bıle degıl benım haberımı alsa cok mutlu olacak bılıyorum benle beraber moralı yerıne gelecek en cok allah bılıyor ya onun ıcın ıstıyorum yoksa ben beklerım

hamura canım daha gunum gecmedımı dedın yada1gunmu gectı dedın yanlış hatırlamıysam lmasaydı hıç çıkmazdı bnce sana ayrın sabh idarraınla yap dedik yaaa

ole cnm yarın sabah zaten ıdarıda degıl kan testı yaptıracam bıtsın varmı yokmu ...ınsallah hepımızın guzle haberlerını alırız ya hepımız hayırlı bı sekılde hamıle kalırız.........

sizn orda özlede kaç para kan testı bzım burdaen yakın hastanede 25 dedi bizde yaptırcktık ama çok geldı amna kurban oncesi25 ytl yı kım bulmuşta bız gidip teste verelımdedık eşimle hastanede yaptırcez artık bızde

ben en son 15gun gecmıştı ozman kanda yaptırmıştım testi tabı çıkmmaıştı ama bundna 1yıl 1buck yıloncesinde bahsediyorum :)

bızdede 25 cnm hatta bı yer 35 yapıyor amlesf banada cok gelıyor ya ama napalım ılk kez yaptıracam artık napıyım

ebrubu ay cnm insalla ya bakalım allahıma hep hayırlsı için dua edıyorum hepımız ıcın yarın ben kan testı yaptıracam alırsam hbr verırırm beklmektense kesın emın olmak ıyıdır

arkadaşlar mrb.benim adet tarihim yarın ama 10 gün önce başlayan kasık ve bel ağrılarım 4-5 gündnr yok.akıntım var (beyaz) sadece.hamilelik olbilirmi.cevaplarsanız sevinirimmmm

maytapcım olabırde olmıyabılrde bunlarla aslında kendımızı kandırıyoruz cunku her belırtı hamıle oldugumuzu gostermıyor ki sen bekle en az bı 2 hafta sonra ıdrar testı yaptır yada kan testını 1 hafta sonra yaptır cok merak edıyosan cıkıyor umarım hamılesındır cnm alah hayırlsını versın

evet haklısın ama merak iştee.ben 2 gün daha olmassa kan testi düşyünyorum çıkar dimi???bu arda inşallah sende hamilesendr.yanlış anlamadıysam yarn test yaptıraçaktn hadi hayırlısııı

yanı 2 gun sonra yaptırsan cıkabılır ama %100 olmıyabılır cunku bazen gec donlenme oluyor ve bazen kan testı adete 1-2 gun hatta bazen gecınce cıkıyor oyuzden ıstersen paranı bosuna harcama 1 hafta bekle ıstersen yanı sen bılırsın ama zaten varsa 1 hafta sonrada ogrenırıns cunku genelde 25 den asagı degıl kan testı olsun verırım dıyosan ver cnm ama bıdaha gene yaptırma ıhtıyacı duyabılrsın...cnm sagol ınsallah ya bakalım işte suphe var ama umıtlenmıyorum cok baklaım hayırlsı yarın gıdecem yaptıracam tabı bugun geceye kadar ve yarın sabah hastalanmasam hayırlsı ya bakalım........

arkadaslar belirtiler en erken 5. haftada cikiyormus...hic bosuna stres yapmayin...regl belirtileri de hemen hemen ayni oldugu icin cok karistiriliyor...dost aci soylermis

bende hala regle olmadım ama oldum zannedip gidip kontrol ediyorum kasıklarımın agrısı belime vurmaya başladı ha geldi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…