canim benim adetim sasirdi bu ay.ayin 4 kasimda gelmesi gerekiyordu 15 gun sonra geldi geldiginide anlamadim zaten cunku hep sadece pembe akinti geliyor 1 kac sefer 1,2 damla kirmizi geldi simdi hala pembe akinti seklinde geliyor,sadece wcye gittikce,1 haftadirda gogusumden sivi geliyor anlamdim sebebini bir bilgisi olan varsa yardimci olmalarini istiyorum, senin regelin gelmismiydi ,gecenlerde gelmedi diyordun bir seyler varmi sende insallah vardir canim allahim herkesleri sevindirsin,icinde benide amin:Saruboceq:
bızdede 4 ytl aynı zaten heryerde hemen hemen ama bazı yerler var 3.50 satıyor :) yok yapmadım daha normalde herguın kac kez gelen ıdraraımdan tık yok kesıldı :) sımsı cıpsle kola ıcıyom ayıptır solemsı belkı gelır dıye :)
maytapcım olabırde olmıyabılrde bunlarla aslında kendımızı kandırıyoruz cunku her belırtı hamıle oldugumuzu gostermıyor ki sen bekle en az bı 2 hafta sonra ıdrar testı yaptır yada kan testını 1 hafta sonra yaptır cok merak edıyosan cıkıyor umarım hamılesındır cnm alah hayırlsını versın
evet canım daha olmadım bekliyorum....haytcım sen regl olmadın inş daha dimi diğer topıkte beklemedesınde bıde burdn bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?