selam kızlar son 1 gün ama hiç adet sancım yok 2 tane test yaptım negatif ani harakat edince bazen tek taraflı kasıgıma ani bir batma oluyor nefes bile alamıyorum geçen ay adetim 2 gün erken gelmişti bakalım yarın neler olacak hayırlısı
ateş ölçme yöntemiyle yumurtlama gununu öğreniyorsun canım.birde adet olacağın gun ateşin düşüyor.eğer düşmezse hamilelk için şüphelenme ve test faslı başlıyor.tabı sabah aynı saatlerde ölçmek gerekiyor.
benim ateşim 36. 3 bu ne demek adet olmayacağım demek mi?
ardacım ben de cuma günü öğrendim hamileliğimi beta hcg 231 çıktı herkese sordum ama sanada sorıyım doktor biraz canımı sıktı adeti 5 gün geçtikten sonra bu değer çokmu düşük senin kaçtımerhaba arkadaşlar.off ya ben siteye girmeyeli gerçekten çok olmuş gerileri oku oku bitmedi valla bütün haberlerinizi alayım diye hepsini kaçırmadan okuyayyım istedim.arkamızdan gelen hamişler hoş geldiniz aramıza.valla kasım ayı biraz ağırdan başladı ama sonu güzel oldu çok şükür.Rabbim sabırla bekleyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin..özlemcim beni merak etmişsin sağolasın.haftasonu eşim yanımdaydı sizi biraz ihmal ettim kusura bakmayın lütfen.Kayra her an telefonumun ucunda biliyorum sağolsun onun desteğiyle herşey daha güzel.cuma günki değerim çok güzel artmış ama keseyi göremeyiz dedi doktor ve bu salıya randevum var inşallah bi sorun olmadan keseyi görürüz ya hamile kalmakla bitmiyomuş herşey şimdi daha tedirginim Allahım acısını yaşatmasın diye dua ediyorum.sizler de dualarınızı esirgemeyin lütfen.
Arkadaşlar öncelikle günaydın herkese.Beni listeden silebilirsiniz.Ben cumartesi günü regli oldum.Yanlız bu reglim diğerlerinden çok farklı.Çok az regli oluyorum dünden beri sadece bir ped değiştirdim.Bilmiyorum ama hamile değilim sanırım.Allah bebek bekleyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasıp etsin.Darısı bizim başımıza inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?