adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

dur bakalım daha erken biraz daha bekle inşallah hamlesindir canım.batmalar belirti diyorlar ama bilmiyorum.hayal kırıklına uğramanı istemem canım.

Evet beklemek en iyisi zaten hamile isem muhtemelende adet olmam dananın kuyrugu yarın kopar diye düşünüyorum ama gecikme ihtimalinide göz ardı etmemek lazım
bumuyaniden haber yok degilmi kızlar merak ediyorum adet olmadı acaba test yaptımı diye burda bir kişinin hamileligi bile bizi mutlu ediyor

canım dun test yapmıstı negatif cıkmıs ama hala adet olmamıstı bugunde girmedi bilmiyorum kırmızılar geldimi gelmedi ama gelmemişse yarın sabah bidaha yapacaktı

bende tam anlamış değilim ateş ölçme yöntemini valla herşeyi burda öğeniyorum benimde adetime 3 gün var ama gripim zaten ateş son safhada bakalım ilaçda almıyorum nolur nolmaz diye beklemekden başka seçenek yok sanırım

ateş ölçme yöntemi diye bir topic var ben de ordan bakıyorum daha yeni ölçmeye başladım.sanırım ateşin düşükken birden yukselince yumurtlamıs oluyorsun.adet olacağına 1 gun kala yada o sabah düşüyor ateşin sanırım.

ateş ölçme hakkında bi bilgim yok ama ilk adetime yakın haftada yandım ateş gibi çok ateş basmıştı beni.Isı artışıda gebelik belirtileri arasında sanırım.

slm kızlar ben de hala adet olmadım.ama lekelerim devam ediyo.yarın kan testi yapıcam en azından yoksa bileyimde umutlanmayayım.Hiç böyle olmamıştım ya ne bu şimdi anlamadım.1 haftadır leke görüyorum.Korkmaya başladım acaba başka bişey mi var ya?

hayat70 sevındımadet olmadıgına bnde olmadım daha :) kocişte hadı kan testı yaptıralım hastaneye gidelımdiyo

hayat umarım bebişin vardır da testte çıkmamıştır daha yarın niye yaptırmıyosun çıkar aslında

hamileliği kesinleşenler farklı belirtileriniz varsa yazabilirmisiniz
benim 2 aralık adet tarihim inşallah olmam

merhaba arkadaşlar.off ya ben siteye girmeyeli gerçekten çok olmuş gerileri oku oku bitmedi valla bütün haberlerinizi alayım diye hepsini kaçırmadan okuyayyım istedim.arkamızdan gelen hamişler hoş geldiniz aramıza.valla kasım ayı biraz ağırdan başladı ama sonu güzel oldu çok şükür.Rabbim sabırla bekleyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin..özlemcim beni merak etmişsin sağolasın.haftasonu eşim yanımdaydı sizi biraz ihmal ettim kusura bakmayın lütfen.Kayra her an telefonumun ucunda biliyorum sağolsun onun desteğiyle herşey daha güzel.cuma günki değerim çok güzel artmış ama keseyi göremeyiz dedi doktor ve bu salıya randevum var inşallah bi sorun olmadan keseyi görürüz ya hamile kalmakla bitmiyomuş herşey şimdi daha tedirginim Allahım acısını yaşatmasın diye dua ediyorum.sizler de dualarınızı esirgemeyin lütfen.

ardacım ben de cuma günü öğrendim hamileliğimi beta hcg 231 çıktı herkese sordum ama sanada sorıyım doktor biraz canımı sıktı adeti 5 gün geçtikten sonra bu değer çokmu düşük senin kaçtı

ardacım dularımız seninle allah sağlıkla kucağına almayı nasip edicek işallah dularımız hepimiz için benim gibi hamile olmayı bekleyen bebeklerinin doğmasını bekleyenler Allah herkese hayıırlısını yaaştsın:Saruboceq:

Arkadaşlar öncelikle günaydın herkese.Beni listeden silebilirsiniz.Ben cumartesi günü regli oldum.Yanlız bu reglim diğerlerinden çok farklı.Çok az regli oluyorum dünden beri sadece bir ped değiştirdim.Bilmiyorum ama hamile değilim sanırım.Allah bebek bekleyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasıp etsin.Darısı bizim başımıza inşallah.

günaydın canım komşumda aynı senin gibi olmuşş ama hamiş kalmış onun anlatmasına göre kahverengimsi kanaması olmuş fazlada sürmemiş oda üzülmüş hamiş değilim diye sonra test yapmış hamişş çıkmış hayırlısı olur inşallah hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…