Canım inşallah düşüncelerin doğru çıkar ama benim pek ümidim yok.Herşeyin hayırlısı diyorum.Benim reglimin renginde bir değişiklik yok.Sadece cuma günü kahverengi akıntım olmuştu.Cumartesi günüde ara ara devam etti.Sonra bildiğimiz kırmızı kanamam oldu.Sadece kıvam olarak diğerlerinden çok farklı ve az.Bilemiyorum bekleyeyim bir dahaki ayı bakalım neler olacak.günaydın canım komşumda aynı senin gibi olmuşş ama hamiş kalmış onun anlatmasına göre kahverengimsi kanaması olmuş fazlada sürmemiş oda üzülmüş hamiş değilim diye sonra test yapmış hamişş çıkmış hayırlısı olur inşallah hakkında
Arkadaşlar öncelikle günaydın herkese.Beni listeden silebilirsiniz.Ben cumartesi günü regli oldum.Yanlız bu reglim diğerlerinden çok farklı.Çok az regli oluyorum dünden beri sadece bir ped değiştirdim.Bilmiyorum ama hamile değilim sanırım.Allah bebek bekleyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasıp etsin.Darısı bizim başımıza inşallah.
inşl. canım benim..... bu ateş olayı ne oluyor ki ben tam anlamadım.. geçen gün ölçtüm ateşim 36.3 çıktı bu neye işaret şimdi... bu foruma takılalı yeni yeni şeyler öğreniyorum:)
merhaba arkadaşlar.off ya ben siteye girmeyeli gerçekten çok olmuş gerileri oku oku bitmedi valla bütün haberlerinizi alayım diye hepsini kaçırmadan okuyayyım istedim.arkamızdan gelen hamişler hoş geldiniz aramıza.valla kasım ayı biraz ağırdan başladı ama sonu güzel oldu çok şükür.Rabbim sabırla bekleyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin..özlemcim beni merak etmişsin sağolasın.haftasonu eşim yanımdaydı sizi biraz ihmal ettim kusura bakmayın lütfen.Kayra her an telefonumun ucunda biliyorum sağolsun onun desteğiyle herşey daha güzel.cuma günki değerim çok güzel artmış ama keseyi göremeyiz dedi doktor ve bu salıya randevum var inşallah bi sorun olmadan keseyi görürüz ya hamile kalmakla bitmiyomuş herşey şimdi daha tedirginim Allahım acısını yaşatmasın diye dua ediyorum.sizler de dualarınızı esirgemeyin lütfen.
selam arkadaslar,size bir sey danismak istiyorum gogusten su gibi bir sivinin gelmesi neye isarettir bir bilginiz varmi,
başıma gelmedı canım nekadr var gunune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?