adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

Canım inşallah düşüncelerin doğru çıkar ama benim pek ümidim yok.Herşeyin hayırlısı diyorum.Benim reglimin renginde bir değişiklik yok.Sadece cuma günü kahverengi akıntım olmuştu.Cumartesi günüde ara ara devam etti.Sonra bildiğimiz kırmızı kanamam oldu.Sadece kıvam olarak diğerlerinden çok farklı ve az.Bilemiyorum bekleyeyim bir dahaki ayı bakalım neler olacak.

canim gunaydin...rahim duvarin normalden ince oldugunda da adet kanaman az olabiliyor..altinda bircok sebep olabilir..bence dr unla konusup, muayene ol istedigi zamanda

selam kızlarr..... nasılsınız?? bakalım bu ay kaç hamilemiz olacak... ve ilk hamilemiz kim olacak? sabırla bekliyoruz......
rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuştursun bizi.....

Allah tüm arkadaşlarımıza bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin. Bebeklerini kucaklarına almayı bekleyen arkadaşlarımız adına çok seviniyorum.a.s. Duydukça bende heyecanlanıyorum. Bakalım benimde regl günüme 3 gün var. 5 gün kala test yaptım negatifti. Çok fazla kafaya takıp düşünmek istemiyorum ama olmuyor hergün test alıp yapasım geliyor. Herşey regl belirtisi gibi fakat bu sefer ilk defa çenemde 2 gündür sivilcelenmeler var bu konuda fikri olan var mı? CADIARZU

haytcım sen regl olmadın inş daha dimi diğer topıkte beklemedesınde bıde burdn bakayım dedim

inşl. canım benim..... bu ateş olayı ne oluyor ki ben tam anlamadım.. geçen gün ölçtüm ateşim 36.3 çıktı bu neye işaret şimdi... bu foruma takılalı yeni yeni şeyler öğreniyorum:)

canım ateşini hersabh yatktan kalkmadan olcceksın not et bıyere yumrtma gunlerınde ateşın düşer sonra yıne yukselır adet gunlerınde yıne dusuer eger düşme olmadıysa adet olmucaksın demktır canım istersen yarın sabh yataktan kalkmadan olç ateşini sağlıklı bı sonuç olmasada yınede bı veri olur elınde

benim daha 2 haftam var öğrenmek için ve kafam biraz karışık çünkü ilk denememiz doktorum doğum kontrol hapı kullandığım için ilk 3 ay olmayabilir dio bakalım bekliycem sat 16 sabırsızım galiba.ben bu sitede yeniyim inşl ALLAH herkesin gönlüne göre veriri

cnm ben şimdi gördüm hamiş olduğunu maşallahh sana allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin arkadaşımm

kızlar slm bugun benım adet gunum olmadım daha ayyyy kafam cok karısık yanı kendıme bakıyorum allahım coook akıntım var goguslerım sıstı damarlandı karnım altı sıstı karnımda kasılmalar batmalar oluyor belım agırıyor ayyy kendıme dıyorum dınleme kendını ama yok ayyy bugun test yaptım 15 dakka sonra sılık cıktı ama 15 dakka sonra yanı

ee bıda yapsana test silikte olsa vardır ınş git bida test alda yap hadı hamura

bumuyani ama 15 dakka sonra ya cıktı genelde 10 dakka sonrası gecersız derler ya ayy aldım testı zaten sımdı ıdarımı beklıyorum of vallah işkence bu ya kadınlar ne çileli bu hayatta ya calıs cocuk yap dogur aman dert bıtmıyor:)

selam arkadaslar,size bir sey danismak istiyorum gogusten su gibi bir sivinin gelmesi neye isarettir bir bilginiz varmi,

kız zaten eczacimişin ya elnın altındadır test senın bıtanede bana yolla :)
su içi bol bol :)

ya bı suru var zatende esım bana dıyor zaten sermayenden yıyosun alıp alıp yapıyom arkadaslarıma dagıtıyom oo gorsen vallah vereyım sanada cnm ıstedıgın kadar :)

ahh ahhh yakın olsa sendne alırdık zaten ama ben ole çok test ayapn biri değilim sneın gibi olsma yaaprım tabı 4ytlburda test sizde kaç ytl :) ee yapmadınmı bida test

başıma gelmedı canım nekadr var gunune

canim benim adetim sasirdi bu ay.ayin 4 kasimda gelmesi gerekiyordu 15 gun sonra geldi geldiginide anlamadim zaten cunku hep sadece pembe akinti geliyor 1 kac sefer 1,2 damla kirmizi geldi simdi hala pembe akinti seklinde geliyor,sadece wcye gittikce,1 haftadirda gogusumden sivi geliyor anlamdim sebebini bir bilgisi olan varsa yardimci olmalarini istiyorum, senin regelin gelmismiydi ,gecenlerde gelmedi diyordun bir seyler varmi sende insallah vardir canim allahim herkesleri sevindirsin,icinde benide amin:Saruboceq:

kızlar bu gün sabah kahverengi lekem geldi hemen kocişle doktora gittik ama aması var önce korkacak bişey yokmuş kese haftasıyla uyumlu ve normal ama bebişi görmek için erken dediler.lekelenmeden dolayıda doktor alttan bakmadı.şimdi amaya gelelim.tam bir saat o hastane o klinik gezdik.bir saat sonra anca muayene olabildim.birinde ultrason doktoru yok 4 de gelecekmiş.birinde doktor yok öğleden sonra izinliymiş.bu arada bu dediğim koca etlik araştırma hastanesi ya inanmıyorum .delirecektim.şimdilik iyiyim ama çok korktum bi boş gebeliğim ve düşüğüm var kızlar bana dua edin.

gulbahcesi test yapmadınmı canım yapsaydınya idrar testi?
sut hormonalrıylamı ilğisi var yoksa bnde geeln giden yok daha 27 28iydi gunum temmuzdn berıde geçmiyordu gunumeşim carsambadan sonra evde.perş cuma hastanede kan testı yaptırcaz tabı kartı yemezsem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…