adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kızlar az kalsın bebişim beni terkediyodu.nazarlara geldik herhalde diyorum.geçen pazar akşamı lekelenmem oldu hemen doktora gittim ve düşük tehlikesi var dendi ertesi gün raporumu aldım şimdi evde dinleniyorum.ama çok korktum bu arada kayraya da haber veremedim gelişmeleri ve bana küstü.artık konuşmuyo benle.senağlama

hayat şimalin sözlerine katılıyorum nasıl dayanıyorsun yaa yaptırsana kan testi artık bizde çatlıcaz bu kadar gecikme olmazki

canim benim de basima geldiginde cok sasirmistim...insallah degilsindir...yuksek oldugunda yumurta olusumunu dolayisiyla gebeligi onluyor...ben tedavi oldum, dostinex kullandim...105 lerde idi simdi 24 te...yine de sinirdayim...en buyuk dusmanim stres...bu hayatin icinde ol sonra gel de stres yapma şakkıdı ..bence tum hormon testlerini yaptir...hsg cektirmediysen cektir...sevgiler

canim buyuk gecmis olsun...progesteron verdi mi dr, yoksa sadece dinlenme mi...aman dikkat et...fazla hareket etme, stres yapma canim....

kizlar yazmayi unuttum benim yeni tarih - ve de insallah hayirlisiyla son liste tarihimdir- 27 Aralik....herkese bol ve keyifli calismalar

kızlar ben test yaptım tek çizgi... hamile kalsaydım belli olurdu çünkü bugün son adetimin ilk günüden bu güne 37 gün oldu(bir bebiş kendi ni bu kadarsaklamaz ki)...... bayramdan sonra doktora gidecem artıkk.. acaba hsg den dolayı gecikmiş olabilir mi?amannn canım iyice sıkıldı yaaa....

KASIM HAMİŞLERİ:
1-TUANNA01..................hamişşş
2-asyacan7.....................hamişşş
3-meltemkilic..................hamişşş
4-dicco...........................hamişşş
5-sakaleynmaster............hamişşş
6-sıla84..........................hamişşş
7-arda_...........................hamişşş
8-kayra42........................hamişşş
9_entelliye ......................hamişş
10-istiridyem_incimsin .....hamişş
11-Elamis .......................hamişş

KASIM: (kızlar meraktayız)
brnsrk...........................5 kasım
alacalak........................8 kasım
kalimerom...................15 kasım
görkemli......................15 kasım
zeyhat.........................15 kasım
beyz@........................17 kasım
MY.ANGEL..................18 kasım
huysuzprenses.............20 kasım
_BERAY_....................21 kasım
shinmina.....................22 kasım
svlkbr..........................22 kasım
tahmina38...................22 kasım
hayat70.......................24 kasım
Aybala42.....................26 kasım
PARLAYANYILDIZ........30 kasım

ARALIK
sweetbaby................... 1 aralık
hamura..........................1aralık
Neskaya82....................1 aralık
biozard..........................1 aralık
başak35........................1 aralık
burcusal.........................3 aralık

serdi............................ 4 aralık
krispi..............................4 aralık
chrıstına .........................4aralık
gelgit............................. 5 aralık
dj_sinem........................ 5 aralık
Defhne........................... 6 aralık
madlen............................9 aralık
margot_fonteyn.............. 10 aralık
smurfie81...................... 10 aralık
nbm2358....................... 11 aralık
nisasum.........................11 aralık
papatyaaaa................... 12 aralık
zeynebim_48................ .12 aralık
61esra......................... .15 aralık
reyyan86....................... 16 aralık
tubayok......................... 16 aralık
aymuel...........................19 aralık
eslemim.........................19 aralık
meleqq...........................20 aralık
prettyteacher83...............21 aralık
ravzanur..........................23 aralık
oozlem...........................24 aralık
esin123..........................24 aralık
şimal82........................ 26 aralık
benssenb.................... .27 aralık
ebrumu...................... .27 aralık

OCAK
funda216544..................1 ocak
BEYZA NUR.................1 ocak
bumuyani.....................3 ocak
gulsultan.......................5 ocak

ARALIK HAMİŞLERİ
1............................
2...........................

canım üzülme ama niye bayramdan sonrayı bekliyorsun bu hafta mutlaka gitmelisin stres nedeniyle de gecikmiş olabilir ama sen yinede önnlemini al git doktoruna

Merhaba arkadaşlar,Ben Banu.
Bende sabırsızlıkla 07 aralık adet tarihimi bekliyorum.İnşallah bu ay hamile kalmışımdır,Allah ın izni ile.
Ben ve benim gibi anne olmak isteyen arkadaşlarıma Allah evlat sahibi olmayı nasip etsin,birbirimize dua edelim.:CüvCüv:

ardacım çok geçmiş olsun dikkat et canım stres çok tehlikeli birde bol bol dinlenmelisin .

gecmis olsun canim sanada,evet ya bende cok sasirdim sizden duyunca ve sinirlerim bosaldi aglamaya basladim,korktum,insallah oyle bir problem yoktur,valla stres yapmamak elde deyil dedigin gibi canim,bu ay oyle stresliydimki regelim 15 gun gectikten sonra geldi ve cok az pembe akinti seklinde geliyor,15 gundurde devam ediyor,okadar stres oldumki hamilemiyim,deyilsem niye gelmiyor diye moralimi cok bozdum,allah kimseye dermansiz dert vermesin,birde bir sey sormak istiyorum hcg cektirmediysen cektir demissin ya o ne oluyor,rahim filmimi? rahim filmimi gecen sene cektirmislerdi hersey iyi demislerdi,3 sefer asilama oldum,1 seferde tup bebek uyguladik bu yil ama maglesef tutunmadi,tedaviyi buraktim ara verdim,cunku piskolojim acayip bozuldu,hic birsey yapmak istemiyorum,ama iste gene umut ediyorum allahim dilerse olur diyorum nasibimizde varsa hayirlisindan versin allahim,:Saruboceq:

saol canım progestan verdi şimdi onu kullanıyorum.umarım bişey olmaz.

gecmis olsun ardacigim,aman ne olur kendine dikkat et,yat dinlen hic bir is yapma,allahim nasip etti insallah tamaminada erdirir hayirlisiyla eline almayida nasip eder,allaha emanet olun sende bebisinde canim.

gecmis olsun ardacigim,aman ne olur kendine dikkat et,yat dinlen hic bir is yapma,allahim nasip etti insallah tamaminada erdirir hayirlisiyla eline almayida nasip eder,allaha emanet olun sende bebisinde canim.

sağolasın canım.ben dikkat ediyorum ama Allaha sığındım veren O.İnşallah ümitle ve sabırla bekleyen arkadaşlar sizlerin de haberlerinizi bekliyorum dualarım hep sizlerle.Rabbim çok büyük er ya da geç hiç ummadığınız bir anda size de bu mutluluğu taddırsın.ve sağlıkla kucaklarımıza da almayı nasip etsin.

selam kızlar ben hala adet olmadım beklemek çok zor hamile degilim test yapmıştım negatif birde adet sancılarım var kasıklarım agrıyor gerçi ısım aynı ama 36.5 yinede heran olacakmışım gibi geliyor içimi tamamen umutsuzluk kapladı hamile kalamadım birde neden gelmedi diye kafama takıyorum şimdide

kizlarr coktandir nete giremiydumm hamis lerii gorunce masallah masallah cektimmbenimm gunum yanlis yazilmistii onu duzelttim. yeni hamis olan arkadaslara hayirlii uzun omurluu evlatlarinii kucaklarina alsin diyorumm:1hug:

deli ne olacak.gece aradın kanamam var dedin doktora git dedim arkandan saatlerce ağladımsenağlama.annem bi taraftan üzülme hamilesin diyor diğer taraftan ara şu kızı ne oldu diyor ararım telefon kapalı:1no2:.sabaha kadar uyumadım en son utana sıkıla kocanı aradım.ve aynı gün stresten ağrılar başladı..iki gündür devam ediyor.yüreğim ağzımda gezdim.senağlama
okulda ararım ses yok deli oldum.korktum.sesin ağlaman kulağımdan gitmiyor.kızgınlığım ondan.hem ben sana küsüm bebişe değil gıcık şeynaniknanik.bırak işleri saçmalama.bir kadın çağır o yapsın zaten riskli..bende yarın gideceğim.ama kalp atışlarını duyana kadar bu stresim devam edecek.rabbim onları bize bağışlasın inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.

özlem sen bana küstünmü?ne zaman girsem buradasın ama selam sabah yok...bişeymi yaptım farkında olmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…