adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

YA BENDE NİYE BUNLAR CEVAP VERMİYOR DEDİM BİLGİSAYARIM DONMUŞ MEĞERkaydirigubbakcemile3.CANIM 37 GÜNLÜK OLDUK.6.HAFTAYA AZ KALDI ŞEKERİM
41 değil binlerce kez maşallah............. ve 40 haftayı da allahın izniyle görüceğiz inşşallaahben de diyorum bu kız niye ses soluk vermiyor...arada bir donmaması için sayfayı yenilemek lazım yoksa boş boş bekliyoruz tren bekler gibi:roflol:

valla hamişlerin böyle birbirlerini tebrik etmesi kıskandım mı ne....inşallah allahım bana da nasip eder....

ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM.SENİN VARLIĞIN MUHTEŞEM BİR DUYGU.SABAHTAN BERİ MAL MAL SAYFAYI YENİLİYORUM MEĞER SAYFA ATLAMIŞ:roflol:kaydirigubbakcemile3BÖN BÖN BAKIYORUM...
ÖZLEMCİĞİM DARISI BAŞINA TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA İNŞALLAH

inşallah kayracım...bende yaşarım ikinci kez sizin yaşadıklarınızı..bu arda ardayla konuştun mu bu akşam nasıl keyfi?

kayracım inşl dediğin gibi olur....ama testte .çıkmadı... çıkması gerekir değil mi? yarın olsada neyse bell olsa.....

ben ona küsüm konuşmayacağım onunla..ama mesaj attım daha iyi çok şükür...

küsme günah.... sen ondan daha vakur ve sabırlısın.belki senin nazarında hata yapmış olabilir ama sen ona başından beri destek oldun.hata da yaptıysa kendisini toparlayınca özür dileyecektir...sakın ondan elini ayğını çekme yoksa yıkılır.psikolojisi onon bu ara iyi değil bence stres yapıyor anlayışlı olmak lazım... görüşürsen de benden selam söyle...azıcık moral versin kendine.....

bende hala adet olmadım 2 gün geçti sadece sabırla bekliyorum adet olcağımı düşünüyorum ama emin değilim adetimden önce daynamyıp test yapmıştım tabi negatif çıkmıştıfisfisfis

üç gündür aramıyorum düzeltmek için uğraştı.ya özlem aradı beni nasıl ağlıyordu sonrada telefonu toptan kapalı.saatlerce ağladım ona ve bebişe birşey olacak diye.ertesi gün yine ses yok ta kocasına ulaştımda hatun haber verdi.merak etme çok boş bırakmıyorum mesaj atıyorum sürekli.onu çok seviyorum ama çok kızgın bir o kadarda kırgınım...üç gündür uyumadım o kadar stres yaptımki ona anlatamam.neyse canım iyi olsunda sorun değil...

bende hala adet olmadım 2 gün geçti sadece sabırla bekliyorum adet olcağımı düşünüyorum ama emin değilim adetimden önce daynamyıp test yapmıştım tabi negatif çıkmıştıfisfisfis

olsun negatif çıkması hamile olmadığını göstermez.adetten önce testte çıkacak diye bir kaidede yok.adet olmadığın sürece umut var.olacak inşallah...

inanki senin yaşadığın duyguları ben de hissettim ve burda gözlerim dolu dolu oldu..seni anlıyorum.aslında dedim ya sen ondan daha olgunsun.sakın böyle diyorum diye bana da alınmasın ama öğle...ben ardayı da çok seviyorum ama duyguları karışık ve stresli olduğu için etafındakileri kırıyor sen onu bence bir süre daha alttan al...kayracım,sen de bu gibi durumları kafana takıp kendini çok üzme sağlığına dikkat et.zaten okulda yoruluyorsunuz.nasıl olsa kendisini toparlayınca düzelicektir..sen gerçekten çok iyi bir insansın kendini üzme..her zaman yanında :1hug:ve tüm arkadaşlarımın yanındayım..

evet canım ya düşük tehlikesi atlattı.şimdi daha iyi çok şükür rabbime.valla birbirimize dua edelim allah bebişlerimizi korusun...ona emanet.

amin canım Allah meleklerimizi sağlıkla hayırla bize kavuştursun istyen arkadaşlarımızıda meleklerine tabi ardann tehlikeyi atlatmış olmasına sevindim rabbim orkutmasun hiçbirimizi

evet canım ya arda işte atsam atamamki...yüreğimin bir köşesine oturdu munzurluklar yapıyor.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok ağır çok.sadece onun için korktum yanında olamadığım için elim kolum bağlı olduğu için kızdım kendime dedim ya o kadar üzüldümki ağrılarımbaşladı.şu günleri bir atlatsın hayırlısıyla geçer bekelım.allah kimseyi üzmesin.biliyorum bitanem yanımda olduğuna defalarca tanık oldum hele duaların asla asla unutmam.seni seviyorum o deliyide seviyorum...

Son düzenleme:
amin canım Allah meleklerimizi sağlıkla hayırla bize kavuştursun istyen arkadaşlarımızıda meleklerine tabi ardann tehlikeyi atlatmış olmasına sevindim rabbim orkutmasun hiçbirimizi
nasılsın canım?allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin....hamileliğin nasıl gidiyor?umarım sıkıntısız ve rahat geçer inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…