adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

herkese iyi akşamlar.....uzun süredir sizleri takip edemedim ama hamişlerimiz artıyor bayağı....ben bu ay kendime söz verdim hamilelik fikrini kafamdan çıkarıcağım diye ayrıca kayracığımın tavsiyesiyesidir bu...siteye uğramamın nedenide aklımdaki hamilelik düşüncelerini uzak tutmak.inşallah olumlu olur.siteyi şöyle bir gezerken gene ardacığımın (bana göre) gereksiz vesvelerini okudum ve çok üzüldüm.kayracığım sen de ne güzel cevaplar yazmışsın ardaya inşallah moral olur.bence ardacığımızın psikolojisi biraz hassaslaştı.ardacım allahın izniyle bebeğin doğacak üzülme bitanem....bu arada sen naılsın kayracım?

ağrılarım var özlem hala.resmen bilmesem hamile olduğumu adet olacağım diyorum.yarın doktora gideceğim ilk ultrasonumuza.ama yaşadığım olayı biliyorsun çok korkuyorum.duanı şimdide bebeğim için istiyorum senin duanı allahım duyuyor.aynı şeyleri yaşayacağım diye ödüm kopuyor.bu arada hep aklımda hergün dualarımdasın.valla düşünme uygulayıp haklı çıkan biri olarak söylüyorum...

kayracım,başından beri yaşadığın acıyı biliyorum ve hep sana dua ettim.allahın izniyle şimdide sağlıklı bir gebelik geçirmen için bebeğinin sana sıkıca tutunup bırakmaması için dua ediyorum.:Saruboceq:rabbim dualarımızı kabul eğlesin.canım sende acabamı diyerek kafana takma ne olursun?

hayatcım ,geçen ay benimde adetimden 7 gün geçmişti ve düzenli olduğum için çok ümitliydim ama 35.gün adet oldum.umarım seninki geç döllenmedir ve inşallah hamilesindir

benim bugün 37. günüm... ve sanki yen regl olmuşumda olmama daha varmış gibi..... tek anormal olan şey akıntım var.....

benim bugün 37. günüm... ve sanki yen regl olmuşumda olmama daha varmış gibi..... tek anormal olan şey akıntım var.....
hayatcım,adet olduğun belirtilernle şimdi yaşadığın durum birbirine benziyormu.çünkü benimde son anda kasıklarımda ağrı başlamıştı ve 2 gün sonra(35.gün)hastalandım

ağrım yokla var arasında bu uzun zamandır böyle.... sadece 15 gün önce 4 gün boyunca şiddetli kasık ağrım olmuştu... şu anda da akıntım var baya....adet olacağımda benim karnım şişer ve kilo artışım olur 1 kilo gibi....şu anda bu yok.. dedim yaaa sanki yeni adet olmuşumda daha çok vargibi.....

o zaman geç mi döllendi acaba? doktora gitmiş miydin? pardon ama fırsatın olmuyordu galiba...umarım sağlıkla ilgili bir sıkıntın yoktur.önemli olan sağlık varsın bebişin geç gelsin mühim olan senin sağlığın:1hug:

kayracııımmmmm nerdesin? azıcık dertleşelim dedim ama sesin soluğun çıkmıyor...bak birazadan yaprak dökümü başlıcak kaçırmamam lazım.çok mühim ya ferhundenin şeytanlıkları ama....genede seviyorum diziyi...

hayatcım okuduğumda inanamadım.aynıyız seninle.bende adet olacağım zaman karnım şişer,bu ay sancılarımda vardı ama akıntı tuhaf geliyordu.karnımda şişmedi hiç .ve dedimki kesin hamileyim ama test yapmaya korkuyordum.
Hayatcım bence sen hamilesin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…