selammm kızlar. yArın doktora gideceğim... bakalım neden regl olmadım belli olacak.....
aşkolsun canım benim yazını farketmedim sana nasık küseyim olur mu öğle şeyŞenizŞenizselammm kızlar. yArın doktora gideceğim... bakalım neden regl olmadım belli olacak.....
herkese iyi akşamlar.....uzun süredir sizleri takip edemedim ama hamişlerimiz artıyor bayağı....ben bu ay kendime söz verdim hamilelik fikrini kafamdan çıkarıcağım diye ayrıca kayracığımın tavsiyesiyesidir bu...siteye uğramamın nedenide aklımdaki hamilelik düşüncelerini uzak tutmak.inşallah olumlu olur.siteyi şöyle bir gezerken gene ardacığımın (bana göre) gereksiz vesvelerini okudum ve çok üzüldüm.kayracığım sen de ne güzel cevaplar yazmışsın ardaya inşallah moral olur.bence ardacığımızın psikolojisi biraz hassaslaştı.ardacım allahın izniyle bebeğin doğacak üzülme bitanem....bu arada sen naılsın kayracım?
inşallah dediğin gibidir kayracım.... hayırlısı bakalımbelki ve inşallah hamilesindir.belki geç döllenme olmuştur o yüzden testte çıkmıyordur.
kayracım,başından beri yaşadığın acıyı biliyorum ve hep sana dua ettim.allahın izniyle şimdide sağlıklı bir gebelik geçirmen için bebeğinin sana sıkıca tutunup bırakmaması için dua ediyorum.:Saruboceq:rabbim dualarımızı kabul eğlesin.canım sende acabamı diyerek kafana takma ne olursun?ağrılarım var özlem hala.resmen bilmesem hamile olduğumu adet olacağım diyorum.yarın doktora gideceğim ilk ultrasonumuza.ama yaşadığım olayı biliyorsun çok korkuyorum.duanı şimdide bebeğim için istiyorum senin duanı allahım duyuyor.aynı şeyleri yaşayacağım diye ödüm kopuyor.bu arada hep aklımda hergün dualarımdasın.valla düşünme uygulayıp haklı çıkan biri olarak söylüyorum...
hayatcım,adet olduğun belirtilernle şimdi yaşadığın durum birbirine benziyormu.çünkü benimde son anda kasıklarımda ağrı başlamıştı ve 2 gün sonra(35.gün)hastalandımbenim bugün 37. günüm... ve sanki yen regl olmuşumda olmama daha varmış gibi..... tek anormal olan şey akıntım var.....
ağrım yokla var arasında bu uzun zamandır böyle.... sadece 15 gün önce 4 gün boyunca şiddetli kasık ağrım olmuştu... şu anda da akıntım var baya....adet olacağımda benim karnım şişer ve kilo artışım olur 1 kilo gibi....şu anda bu yok.. dedim yaaa sanki yeni adet olmuşumda daha çok vargibi.....
inşallah önemli sorun çıkmaz ve sen hamilesindir ....herkese sevinçli haberini veririz.....evet canım yarın gideceğim inşl.. umarım ciddi br problem yoktur.....
kayracım, 4 haftan doldumu senin şimdi?
ağrım yokla var arasında bu uzun zamandır böyle.... Sadece 15 gün önce 4 gün boyunca şiddetli kasık ağrım olmuştu... şu anda da akıntım var baya....adet olacağımda benim karnım şişer ve kilo artışım olur 1 kilo gibi....şu anda bu yok.. Dedim yaaa sanki yeni adet olmuşumda daha çok vargibi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?