Bi cvb yazmıycakmısınız kızlar bana.daha dün katıldım aranıza ve hayalkırıklıgı yaşıyorumm
Hayatcım merhaba.. listeye baktım da ikimizde aynı gün bekliyoruz.. Allah'ım inşallanh bebişlerimizle beraber yeni yıla gireriz.. biz 5 aydır deniyoruz ama ısrarla olmuyor.. Her ay ümitleniyorum ama yok olmuyor.. Kim bilir bekli kayra ve arda gibi bizde beraber hamiş haberlerini veririz, ne dersin?
Ya benimde 5 günüm kaldı ama sanki adet sancıları gibi agrı var.ve alt karın kısmım şiş .acaba o şişlik bebeişmi.çünkü hiç şişmezdi böyle
Bi cvb yazmıycakmısınız kızlar bana.daha dün katıldım aranıza ve hayalkırıklıgı yaşıyorumm
Hayatçım, nedendir bilmiyorum ama bu ay çok umutsuzum ben.. Eskiden beklediğim gün gelmezdi bir türlü, acaba hamilemiyim diye bekler dururdum.. Umudum kırıldı, sanki olmayacakmış gibi geliyor bazen.. Dua etmekten başka çare yok şu anda sanırım..ay inşallah canım yaaa.. biz 1 yıldır istiyoruz.... rabbim hayırlsını verisn....az kaldı sositososito
adet olacagım tarihmi?27 aralık canımcanım senin tam tarihin neyy ekleyeyim listeye...
Mrb.yeni girdim bu siteye.sen nezamadır bekliyosun bebeiş
şimalcim ben de seni bekliyordum... mesajını görünce sevindim... hayırdır neden uğramıyorsun? çektirdin mi hsg ? beyzanurda gelmiyor... ben evet başladım tedaviye .. klomen kullandım ve çatlama iğnesi oldum... şimdi ise bekliyoruzzzz... hayırlısı inşallaahhhh....merhaba kızlar..uzun zamandır giremiyorum siteye.nasılsın hayatcım, tedavi süreci nasıl gidiyo? ben adet oldum yineeee..listeye sen devralmışsın sanırsam, bi dahaki adet tarihim 21 ocak..inşaallah senden ve diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız..öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?