merhaba, heyecan yapma be guzelim...o guzel bunyene yazik
ben kirmizi karti gordum 18 Ocak yeni tarih...ekleyip eklememek size kalmis, ben artik cok yoruldum sanirim
merhaba, heyecan yapma be guzelim...o guzel bunyene yazik
ben kirmizi karti gordum 18 Ocak yeni tarih...ekleyip eklememek size kalmis, ben artik cok yoruldum sanirim
Selam kizlar. Benim regl gunum bugun. Henuz olmadim ama karnimda ara ara agrilar oluyor. Tamamiyle umidimi kaybetmesemde bu agrilar hic hosuma gitmedi(((
sevgili kayracım ve ardacım allah sizin iyiliğinizi versin emi...ne de güzel çekişirlermiş.vallahi iki olgun insanın sevgi üzerine böyle küsüşmelerimi hoşuma gitmedi desem yalan olur.siteye vallahi renk veriyorsunuz...kaydirigubbakcemile3canlarım ya aslında kızlar bende siteye girdiğimde kimseyi bulamıyorum ve sıkılıyorum.o yüzden arasıra bakmakla yetiniyorum...arda cım allah aşkına içini rahat tut.rabbim bebeğini zaten korur.doktorunun dediklerini dinleyip yaptıktan sonra allaha emanet zaten.kendini üzme ve bence arada bir de olsa bizleri ihmal etme ve haber et.kayracım seni sevmemek mümkün değil.dualarımı biliyorsun.ama ardaya bulunduğun o tatlı atıfın hoşuma gitmedi değil.demekki arkadaşını ne kadar sevmişsin ki onula ilgili herşeyi merak edip öğrenmek istiyorsun?ikinizide kocaman öpüyorum Şenizsitedeki tüm hamişlerimizi rabbim korusun.allah,bebek bekleyenlerinde muradını kabıl eylesin inşallah...:Saruboceq:canım sağolasın inşallah bebişim bu kez beni bırakmaz.ardada dün bebişinin kalp atışlarını gördü iyiler çok şükür.nete girmiyor artık sanırım soğudu.valla eskisi gibi görüşemiyoruz.sanırım hamileliğini sadece eşiyle yaşamak istiyor ne diyelim iyi olsunda sorun değil.kendine iyi bak bitanem....
şimalcim ben de seni bekliyordum... mesajını görünce sevindim... hayırdır neden uğramıyorsun? çektirdin mi hsg ? beyzanurda gelmiyor... ben evet başladım tedaviye .. klomen kullandım ve çatlama iğnesi oldum... şimdi ise bekliyoruzzzz... hayırlısı inşallaahhhh....
merhaba kızlar 25 aralık dı reglı tarıhım lıstede var gunum geçtı test yaptım ama ikinci çizgi hafıf pembe bılemedım hamılemıyım neyse ben bıraz daha bekleyeyım size haber verırım olursa hamıleler lıstesıne eklersınız
selam kızlar ben 23 aralık ta adet oldum yeni tarihim 25 ocak , bu ay çok umutlanmıştım ama olmadı yine çok üzgünüm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?