Merhaba arkadaslar. Izmirli24 benimde tarihim seninkiyle ayni 25 Aralikti. Az once test yaptim. Veee benimkide seninki gibi cikti yani ikinci cizgi silik. Bu konuda tecrubeleri olanlar paylasabilir mi arkadaslar. Cok merak ediyorum simdii. Kan tahlili yaptirip bu supheden kurtulsam mi veya biraz daha mi beklesem ne dersiniz?
izmirli ve candy, ikinizi de tebrik ediyorum. Aman öyle mi böyle mi demeyin ikiniz de hamilesinizhihoyyytŞimdi sizi 2009 Eylül anneleri topiğine bekliyoruuuuuz:teytey:
canım değiştirdim tarihini...
kırmızı hatta olan arkadaşlar nerelerdesiniz....
haber yok mu?
slm canım nasılsın kırmızı hatlara bakarken sen gozume takıldın ınsallah yenı yıla bebısınle gırersın opt canım bıkmak yok calısmalara devam:)
kızlar 1- 2 gun adet duzensızlıklerı hamıslıgın belırtısı derler uzulmeyınn ısallah bızde hamıs olacaz hamıs arkadslarada hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın
ekeldim canım senide...
NASIL YANİ ANLAYAMADIM KONUYU BİRAZ AÇARMISIN 1 2 GÜN GEÇ OLUNCA DİĞER AY HAMİLE KALMA ŞANSI ARTAR MI _?:uhm::uhm::uhm:
Herkese slm 25 aralıktı benim hala gelmedi ama sanırım bende hormonal bir dengesizlik başladı
test yaptınmı canım ya ıns hamıssındırdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?