adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

Mrb kızlar bişey var kafama takılan ben geçen ay 5 gün gecikince idrar testi yapmıştım. O zaman bende sadece bir çizgi çıktı ve oda çok silikti baya bekledikten sonra belirdi ama gene çok silikti bu tek çizgi. Ama ikinci çizgi yoktu. Ben gebelik olduğunu düşünmüyorum amabu idrar testeride hormon ölçülüyor acaba bir dengesizlikmi vardıda testte böyle çıktı zaten düzgün regl olamıyorum bu aralar.

slm kızlarrr aklımı kurcalayan bişey var sitede bakdım böğürtlen kökü hamile kalmakda işe yarıyormuş bu doğrumudur yoksa şehir efsanesimi deneyen var mı acaba cevap yazarsanız sewinirim ...
canım ben ilk kez duyuyorum.. bu tarz şeyleri iyi araştırmak gerekiyor....

canım işl hamilesindir... ama klomenden ve iğneden dolayı hamilelik ve regl belirtisi aynı oluyor..... bende bu ay ikinci kez klomen kullanıyorum... bugün gittim doktora overin birisi 14 diğeri ise 12 mm olmuş... 8. gündeyim....

slm arkadaşlar nasılsınız ben çok heyecanlıyım gelmesini istemediğim adetime 8 günüm var listeden baktım da aymuel ve ebrumu sizinle sat aynı sizin ne gibi belirtileriniz var benim kasıklarım ağrıo içimden bu ay da tutmadı die geçio ama neyse ... canlarım öpt hepinizi

canım puan vermısısn sğl benım ahkkım yok bugunluk :)
amamsj sayınaz oldugu için gelmedı puanın

Arkadaşım benim regl tarihim 19 ocak ama benimde içimden bi ses bu ayda olmadı diyo

Ümitsiz olmak da istemiyorum bakalım allahtan hayırlısı.

İnş. hamileyizdir...

Sen hiç test yaptınmı canım ??

reglime 5 gün var ama dayanamıcam eşime aradım gebelik testi getirrsin diye beklemek beni deli ediyo günüm gelince gene yaparım artak neolr bana dua edin

canım hiç belirtim yok benimde.geçen ay 3 gün gecikti akıntım fazlalaştı tamam bu sefer oldu dedim ama malesef. hiç bence belirtilere bakmamak gerekiyo.boşuna ümitleniyoruz.

Arkadaşım benim regl tarihim 19 ocak ama benimde içimden bi ses bu ayda olmadı diyo

Ümitsiz olmak da istemiyorum bakalım allahtan hayırlısı.

İnş. hamileyizdir...

Sen hiç test yaptınmı canım ??

inş hamileyizdir cnm yok ben test yapmadım bu kadar erken çıkmaz die düşünüorumsüprizzzzz

canım hiç belirtim yok benimde.geçen ay 3 gün gecikti akıntım fazlalaştı tamam bu sefer oldu dedim ama malesef. hiç bence belirtilere bakmamak gerekiyo.boşuna ümitleniyoruz.

haklısın cnm ya benimde geçen ay 2 gün gecikti tam test yapcaktım regl oldum:bbo:

--------------------------------------------------------------------------------

RABBİM KUCAKLARIMIZI MELEKLERİMİZLE DOLDURSUN İNŞALLAH.

ARALIK
61esra............................15 aralık
iremiss...........................16aralık
reyyan86........................16 aralık
ravzanur..........................18 aralik
gülbahçesi......................18 aralık
meleqq............................20 aralık
esin123...........................24 aralık
prettyteacher...................25 aralık
destny87.........................26 aralık
HDUYGU........................27 aralık
BFG...............................28 aralık

OCAK
madlen............................2 ocak
hcgl_emilya.....................3 ocak
34semra21.....................5 ocak
gulsultan.........................5 ocak
burcusal.........................5 ocak
nesli...............................6 ocak
svlkbr.............................??????
papatyaaaa....................9 ocak
özge_844.......................10 ocak
tubayok...........................14 ocak
aymuel...........................18 ocak
eslemim..........................18 ocak
ebrumu...........................18 ocak
trackeki..........................19 ocak
oozlem...........................19 ocak
kdr_44............................22 ocak
nisasum.........................23 ocak
mhtp..............................23 ocak
şimal82...........................24 ocak
prettyteacher83................25 ocak
benssenb........................26 ocak
zeyhat............................28 ocak
BEYZA NUR....................30 ocak
tahmina38.......................31 ocak

ŞUBAT
Neskaya82......................1 şubat
bumuyani........................3 şubat
beyaz_34_melek..............2 şubat
hayat70.......................... 3 şubat
zeynebim_48...................4 şubat
funda216544....................5 şubat

KASIM HAMİŞLERİ
1-TUANNA01:::::::::::::::::::hamişş
2-asyacan7::::::::::::::::::::::hamişş
3-meltemkilic:::::::::::::::::::hamişş
4-dicco::::::::::::::::::::::::::::hamişş
5-sakaleynmaster::::::::::::::hamişş
6-sıla84:::::::::::::::::::::::::::::hamişş
7-arda_:::::::::::::::::::::::::::::hamişş
8-kayra42::::::::::::::::::::::::::hamişş
9_entelliye :::::::::::::::::::::::hamişş
10-istiridyem_incimsin ::::::hamişş
11-Elamis ::::::::::::::::::::::::hamişş

ARALIK HAMİŞLERİ
gelgit:::::::::::::::::::::::::::hamişş
başak35::::::::::::::::::::::hamişş
burko::::::::::::::::::::::::::hamişş
şeydam::::::::::::::::::::::hamişş
izmirli24::::::::::::::::::::::hamişş
candy5:::::::::::::::::::::::hamişş

2009 'un İLK MELEKLERİ
1.....................................
2....................................
SLM KIZLAR YİNE HEYCANLI BEKLEYİŞ DAHA AMA İÇİMDEN BİŞE YOK DİYO HERŞEYİN HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH DİYORUM 5 DE OLMAM GEREKİYODU AMA OLMADIM HALEN DAHA BELİRTİLERDE YOK HER AY AYNI ŞEY OLUYO GECİKME NEDENİNİ ANLAMIŞ DEĞİLİM Bİ DÜZENE GİREMEDİM EY BÜYÜK ALLAHIM BİZLERİ EVLAT HASRETLERİYLE TUTUŞTURMAYASIN BİZLERİ OGÜZEL KOKULARDAN MAHRUM ETMEYESİN AMİN

slm kızlar kimse yokmu sabah girdim bişecik yoktu kırmızılar maaalesef geldi bu ayda olmadı hayırlısı napalım darısı güzel haberler olur beklenler için inşallah senağlama senağlama senağlama

kızlar yumurtlama günümü hesaplayamıyorum
12 ocak enson adet günüm bir önceki
2 aralık ondan önceki
kasımda adet görmedim
20 ekim bu durumda ne olur
yardımcı olursanız sevinirim böyle olunca bi sonraki adetimi de saptayamıyorum karmakarışık oldum yaa evlilik adet düzenimi bozdu bi türlü düzelemedim 6 ay olacak evleneli bebeişte yok sabır allahım

reglime 5 gün var ama dayanamıcam eşime aradım gebelik testi getirrsin diye beklemek beni deli ediyo günüm gelince gene yaparım artak neolr bana dua edin

Benimde reglime 6 gün var bende dayanamıyorum ve eşime bende söyledim gelirken test alırmısın diye...1 tane vardı çekmecende bebeğim almamıza gerek yok ki dedi:jeyyar:

1 hafta önce onuda yaptım kocacım demedim diyemedimmmmmm:1no2:

Ne olacak bu halimiz takmıycam diyorum olmuyo olmuyo olmuyo offff

arkadaşlar bu yazıyı forumda buldum bu karışımı kimse uygulamadımı acaba bu siteden bir üye açmış bu soruyu bilen var mı bende uygulasam mı acaba böğürtlen kökünü hayatttttttttttttttt çok araşdırdım hep aynı şeyler yazıyor yanıltmaca olabalir mi acabaa

ilkay78 kullanıcısından alıntı
Arkadaşlar bundan 1,5 sene önce boş gebelik yaşamıştım.Hiçbir problem olmasına rağmen 1 sene hamile kalamadım.Sonra bitkisel bir karışımı önerdiler.Böğürtlen kökünü 1 bardak suyla kaynatıp günde 2 kere içtim. 21 günlük bir kürdü.Bunun yanında 2 bardak suyla inciri kaynayıp havuç parçaları ile soğutup içtim. 21 gün.İşe yaradı .Şu anda 18 haftalık hamileyim.Deneyin umarım sizdede işe yarar.Allah isteyen herkese versin.

inş hamileyizdir cnm yok ben test yapmadım bu kadar erken çıkmaz die düşünüorumsüprizzzzz

kızlar az önce test yaptım negatif moralimçok bozuldu.acaba erkenmi yaptım.5 gün önce öğrenenleri görünce gaza geldim.fikirlerinize ihtiyacım var:uhm:

kızlar az önce test yaptım negatif moralimçok bozuldu.acaba erkenmi yaptım.5 gün önce öğrenenleri görünce gaza geldim.fikirlerinize ihtiyacım var:uhm:

canım böyle moralini erkenden bozarsan olmazki bence erken daha hepimizde biliyoruzki adetten önce idrar testiyle öğrenmek çok düşük bi ihtimal adet belirtilerin var mı

Canım üzülme hemen bende senin gibiyim reglime 6 gün var ama dayanamıyorum..

Herkesin bir olmuyo ki yüzde yüz sonuç almak istiyosan ya beklenen adet gününde yada bi kaç gün geçtikten sonra idrarda belli oluyomuş..

İnş ikimizde hamileyizdir..bende senin gibi gaza gelmiştim ve 10 gün varken yapmıştım
Tabiki sonuç negatif...

Hiç üzülme moralinide bozma az daha bekle canım...

inşallah canım beklemek çok zor bakalım 2gün sonra bidaha yapıcam ilk idrarımla belki çıkar o zaman:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…