adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

merhaba kızlarrrrrrrr ben hala beklemedeyim ama hamile de değilim kan testi yaptırdım çıkmadı ama yanlış olma ihtimali var mı acaba?? 14 gün geçti adetimden hiç bu kadar geçmemişti ama ne olabilir sizce????(((

canım kan testinde çıkması gerekir çünkü 14 gün geçmiş..... sen bence doktora git ihmal etme .belki baka bir problem vardır....

evet canım regl oldum.... şu anda tekrar kullanıyorum işte klomeni...canım kistinin geçtiğine sevindim... belki de bu tedaviden sonra hamile kalacaksın kim bilir ......yaaaa aslında çok stres değilim.... buradaki yazıları okuyorum benden daha panik olan çok....hayırlısı diyorum canım.... öpüyorum seni...özletmeeeeee.....

canım kan testinde çıkması gerekir çünkü 14 gün geçmiş..... sen bence doktora git ihmal etme .belki baka bir problem vardır....

Canım doktora gittim ultrasonda da baktısengözlerimebaksanab birşey yok gayet sağlıklı dedi ama ne biliyim hala olmayınca bende bi ihtimal olabilir mi die düşünüyorum da( Kistim vardı kistimde gitmiş artık yok:))) çok şükür ama nie olmadım ki?? dr endometriumda kalınlaşma var dedi 1 hafta içinde olmazsa gel dedi:):uhm:

yok canım daha dolmadı dün gittim 14 ünde gidicem bidaha artık:) ne zor iş değil mi kadın olmak

kızlarrrrr iki gündür doktordayım kan testi yaptırdım yumurtlama testi bide adetimin ikinci günü rahime bakdılar herşey normal iltihap var ufakda yara vardı iltihap akıntı yaptığı için sancı oluyormuş bugün adetn4 günündeyim maydonuz suyu içmeye başladım yarın bitecek adetim buharda yapacam bir zararı olur mu bilen var mı acaba arkadaşlar sizlerde olmasanız valla içimi kime dökecem bende bilmiyorum şeyma ,hayat buralaradamısınız arkadaşlar

çok rahatladım ama kist yada büyük bir yara var sandım doktorum bana 21 gün test yaparsınız ilerde dedi ama artık düşünmüyorum çok yıpratıyor

canımm sende iii ki varsın..... birtanem sakın tedavini yarıda kesme ve devam ettir...
maydonoz konusuna gelince iltihapı yok edici özelliği olduğunu duymuştum..... benim bir arkadaşım idrar yolları enfeksiyonu olduğu zaman maydonoz suyu içiyorum derdi....
ama sen iyice araştır güzelim....inşl iii haberlerini alırızz...

RABBİM KUCAKLARIMIZI MELEKLERİMİZLE DOLDURSUN İNŞALLAH.

ARALIK
61esra............................15 aralık
iremiss...........................16aralık
reyyan86........................16 aralık
ravzanur..........................18 aralik
gülbahçesi......................18 aralık
meleqq............................20 aralık
esin123...........................24 aralık
prettyteacher...................25 aralık
destny87.........................26 aralık
HDUYGU........................27 aralık
BFG...............................28 aralık

OCAK
madlen............................2 ocak
hcgl_emilya.....................3 ocak
34semra21.....................5 ocak
gulsultan.........................5 ocak
burcusal.........................5 ocak
nesli...............................6 ocak
svlkbr.............................??????
papatyaaaa....................9 ocak
özge_844.......................10 ocak

tubayok...........................14 ocak
aymuel...........................18 ocak
eslemim..........................18 ocak
ebrumu...........................18 ocak
trackeki..........................19 ocak
oozlem...........................19 ocak
kdr_44............................22 ocak
nisasum.........................23 ocak
mhtp..............................23 ocak
şimal82...........................24 ocak
prettyteacher83................25 ocak
benssenb........................26 ocak
zeyhat............................28 ocak
BEYZA NUR....................30 ocak
tahmina38.......................31 ocak

ŞUBAT
Neskaya82......................1 şubat
bumuyani........................3 şubat
beyaz_34_melek..............2 şubat
hayat70.......................... 3 şubat
zeynebim_48...................4 şubat
funda216544....................5 şubat

KASIM HAMİŞLERİ
1-TUANNA01:::::::::::::::::::hamişş
2-asyacan7::::::::::::::::::::::hamişş
3-meltemkilic:::::::::::::::::::hamişş
4-dicco::::::::::::::::::::::::::::hamişş
5-sakaleynmaster::::::::::::::hamişş
6-sıla84:::::::::::::::::::::::::::::hamişş
7-arda_:::::::::::::::::::::::::::::hamişş
8-kayra42::::::::::::::::::::::::::hamişş
9_entelliye :::::::::::::::::::::::hamişş
10-istiridyem_incimsin ::::::hamişş
11-Elamis ::::::::::::::::::::::::hamişş

ARALIK HAMİŞLERİ
gelgit:::::::::::::::::::::::::::hamişş
başak35::::::::::::::::::::::hamişş
burko::::::::::::::::::::::::::hamişş
şeydam::::::::::::::::::::::hamişş
izmirli24::::::::::::::::::::::hamişş
candy5:::::::::::::::::::::::hamişş

2009 'un İLK MELEKLERİ
1.....................................
2....................................

Son düzenleme:
slm kızlarrrr...
Rabbım bıran once hepınızın kucaklarını mınık meleklerle doldurur inşşşşalllahhhh:Saruboceq:nasıl heycanlı bır bekleyiştir bilirim...ama umudunuzu hiç tuketmeyın..tedavınızı yarıda kesmeyın..bende tedavıyle basladım bu yola...klomen...çatlatma iğnesi...derken...drumuzun gıtmesıyle bıraktık tedawıyı...weee ılk bebişimi kaybettım ama umıdımın bıtıp bebişi erteleıgım bır zamanda surprız yaptı mınık tosunum....Allahım herkeze bır melek nasip etsinnnn....en kısa zamanda mıde bulantısı,kusma yla baslayan bır hamişlik diliorum hepınıze...:Saruboceq::Saruboceq:sewgılerrrr

ZEYNEBIM_48 aynı memleketlıyız buarada ...ilgimi çektin birden...en kısa zamanda hamiş kalman dılegıyle bıtanem...bu ay olmadı bırdaha aya inşalllahhh...bırde kızlar pisikolojı cok onemlı,kendınızı hamıle kalmak için şartlamayın,koywerın gıtsın...benım koywerdıım anda geldı oglusum...

Evet canım çok teşekkür ederim bu güzel dileklerin için.... Çok sevindim aynı memleket ne güzel!.. İnşallah canım. Senin bebişin kaç yaşında?Allah analı babalı büyütsün inşallah Görüşmek üzere canım.

seydam iyi dileklerin için teşekkürler canım kusura bakma topiği inceleme fırsatım çok olmadı şimdi biraz geçmişe bakınca yazdıklarını gördüm:)) 16 gün geçti artık ama hala yok canım benim ya kan tahlilide yaptırdım ama yok hala dr 1 hafta daha olmazsa yine gel dedi bakalım perşembe günü gidicem tekrar olmazsam tabi:))) senin nasıl gidiyo hamileliğin umarım rahat geçiyordur canım Allah sağlıklı bir gebelik geçirdikten sonra kucağına almayı nasip etsin inşallah:)))

Selam kızlar benimde adetime 5 gün kaldı.Bu ay pek umutlu değilim.Akıntım ve kasık ağrım var.Umarım hepimiz o hayırlı haberi alırız..

slm kızlarrr aklımı kurcalayan bişey var sitede bakdım böğürtlen kökü hamile kalmakda işe yarıyormuş bu doğrumudur yoksa şehir efsanesimi deneyen var mı acaba cevap yazarsanız sewinirim ...

slm arkadaşlar benim gecen ay 16 sında odum genelde günümden önce olurum bu ay klomen ve prengyl şgne vuruldum son haftamdayı cok heyecanlıyım hamilelik belirrtileri taşıyorum ama ümitlenmekte istemiyorum şaşırdım kaldım inanılmaz limon yiyorum halsizim belim agrıyo güslerinm inanılmaz acyıo hamilemiyim acaba cevap yazın

slm kızlarrr aklımı kurcalayan bişey var sitede bakdım böğürtlen kökü hamile kalmakda işe yarıyormuş bu doğrumudur yoksa şehir efsanesimi deneyen var mı acaba cevap yazarsanız sewinirim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…