canım ben de özledim seni bi de hep merak içinde dualar ettim ama maalesef adet olmuşsun
bu ay klomen işe yarar inşallah. stres yapma sakın güzelim bak benim kisti strsten diyo doktor (hoş onlar herşeye stresten diyolar ama...)
neyse Allah'a şükür kistim geçmiş ama bu ay da tedbir olsun diye yumurtlamamam gerekiyomuş o yüzden bi daha verdi d.kontrol hapını. vardır bunda da bi hayır belki de bu 2 ay ara vermek daha iyi olur bizim için.
kocaman öptüm canım Şeniz
canım kan testinde çıkması gerekir çünkü 14 gün geçmiş..... sen bence doktora git ihmal etme .belki baka bir problem vardır....
kızlarrrrr iki gündür doktordayım kan testi yaptırdım yumurtlama testi bide adetimin ikinci günü rahime bakdılar herşey normal iltihap var ufakda yara vardı iltihap akıntı yaptığı için sancı oluyormuş bugün adetn4 günündeyim maydonuz suyu içmeye başladım yarın bitecek adetim buharda yapacam bir zararı olur mu bilen var mı acaba arkadaşlar sizlerde olmasanız valla içimi kime dökecem bende bilmiyorum şeyma ,hayat buralaradamısınız arkadaşlar
çok rahatladım ama kist yada büyük bir yara var sandım doktorum bana 21 gün test yaparsınız ilerde dedi ama artık düşünmüyorum çok yıpratıyor[/QUOT
canım senin adına sevindim. rahatlamış olmak güzel..... rabbim gönlüne göre versin....yara ve iltihap için tedavi uygulanacak mı?
kızlarrrrr iki gündür doktordayım kan testi yaptırdım yumurtlama testi bide adetimin ikinci günü rahime bakdılar herşey normal iltihap var ufakda yara vardı iltihap akıntı yaptığı için sancı oluyormuş bugün adetn4 günündeyim maydonuz suyu içmeye başladım yarın bitecek adetim buharda yapacam bir zararı olur mu bilen var mı acaba arkadaşlar sizlerde olmasanız valla içimi kime dökecem bende bilmiyorum şeyma ,hayat buralaradamısınız arkadaşlar
çok rahatladım ama kist yada büyük bir yara var sandım doktorum bana 21 gün test yaparsınız ilerde dedi ama artık düşünmüyorum çok yıpratıyor[/QUOT
canım senin adına sevindim. rahatlamış olmak güzel..... rabbim gönlüne göre versin....yara ve iltihap için tedavi uygulanacak mı?
evet çarşamba günü gidecem tekrardan hastalığım bitsin zaten geçen ay bana aldan kullanmam için antibiyotik verdi 6 gün kullan dedi gel demiş tekrar ama ben adetin ikinci günü gel kısmını anladım o yüzden biraz geç gitdim ama son durumuna çarşamba günü bakıp tekrar ilaç verecek altdan antibiyotik kullanınca benim kaşıntı yanma acıma gibi şikayetlerim oldu o zaman gitmem gerekiyormuş ama gidemedim şimdi çarşambayı bekliyorum rahim agzında iltihap vardı bakalım inş ilaç yaramışdır tedaviye devam edecem
maydonuz çok iyi diyorlar bilgin var mı hayatcım ...
senle konuşmak çok iyi geliyor bana çok tşkkür ederim walla çok iyisin iyiki varsın canım benim ...
ZEYNEBIM_48 aynı memleketlıyız buarada ...ilgimi çektin birden...en kısa zamanda hamiş kalman dılegıyle bıtanem...bu ay olmadı bırdaha aya inşalllahhh...bırde kızlar pisikolojı cok onemlı,kendınızı hamıle kalmak için şartlamayın,koywerın gıtsın...benım koywerdıım anda geldı oglusum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?