EN ACİLEMİNDE................kızlar lütefen acilen cvp yazın az önce duş aldım üzerimi giyinirken aynadan göbeğimin altından aşağıya kadar olan bölümde belirgin kahverengi çizgi var ya ne olduğunu biliyorum yani yengem yiğenime hamileyken çıkmıştı ama benim adetime 5 gün var olabilirmi lütfen çok çok heycanlandım olabilirmi sizce cvp yazarsanıoz sevinirim...
yumurtlama tarihinden anlayan bana açıklar mı hangi güne denk geliyor adet tarihlerini yazsam hesaplayıp bana söyleye bilirmisiniz bana açıklayıcı bilgi verirmisiniz lütfennn cevapp çok mutsuzum
agustos 20
eylül 14
ekim 9
kasım 14
aralık 10
ocak 6 da oldum 5 gün bitiyor tarihler bunlar lütfen biri hesaplar mı çok ihtiyacım var
evet kızlarrr...... listede kırmızı hatta olanlar ne alemdeler....[/
yeni tarih 2 şubat..(((((
Canım ben internetten bir sayfadan verdiğin bilgileri hesaplattım.. Aşağıda şekilde bir sonuç çıktı.. Adetlerinin tarihleri son üç aya göre hesaplanıyor ve böyle bir sonuç çıktı.. Allah'tan ümit kesilmez.. Dene bakalım.. Yani ayın 13 ile 18'i arasında bayağı çalışman lazım diyor.. Bende kendiminkini bu hesaptan takip ediyorum.. Bu ay hariç hiç regl tarihini şaşırtmadı.. Dediği zamanda regl oluyorum ama hamile kalamıyorum.. :)) Şanş birazcıkta sanırım.. Umudunu yitirme.. Sevgiyle kal..
Girdiğiniz verilere göre sikluslarınız yaklaşık 27 gün sürüyor ve bir sonraki adetiniz muhtemelen 01.02.2009 tarihinde başlayacak.
Gebe kalmanız açısından şansınızın en yüksek olduğu günler: 13.01.2009 ile ovulasyon gününüz olan 18.01.2009 arasıdır.
kırmızı hattakiler durumunuzdan haberdar edin...
merhaba beyzacımm.. ben seni özledim bayadır yoktun bende artık gelmiyor dmiştim. nasılsın canım kist ne alemde? umarım gelişme vardır.... benim ilk klomen denemem başarısız oldu.... bu cumartesi regl oldum...klomen ve çatlama iğnesi bu ay işe yaramadı... şimdi tekrar başladım klomene... dün almaya başladım.... bakalım hayırlsı diyorum....tabi ilk olduğum da stres yaptım ama şu anda gayet iimmm... Rabbim vermek için zamanını bekliyor diyprum..... en güzel zamanda gelecek bebeğim bana......seni çok öpüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?