adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

Ben bu reglle kafayı yiyecem artık her ay bir çeşit oluyor. Bu ayda daha farklı bişey yaşıyorum. Ayın 28 inde regl olmam gerekli. Ama benden ayın 19 unda bir kkaç damla kahverngi kan geldi. 23 ünde daha açık kahve leke geldi. Akşam bir iki damla kırmızı. Şu an ise hiç bir şey yok anlamıyorum. :bbo:

kırmızı hatttaki kızlarrrr....... nerdesiniz yahuuu... bu topic ne kadarda sessizleşti.......hadi canlandıralım.....

özlemciğim duyarmısın sesimi okurmusun yazımı nerdesin çok merak ediyorum seni...uğrarda okursan bana haber ver ağustos sayfasından.inşallah iyisindir...arkadaşım sana ihtiyacım var....

canlar ben günü gününe açık renli azar azar kanamam geldi ve bugün öğleden sonra yani 3gün içinde bitti..ağrılar şişkinlik devam...delircem...eğer bu adetse yeni tarih 23 şubat...

kızlar merhaba adetinizde bi değişiklik olunca gebelik testi yapın benim buay tam adet günümde leklenmem oldu sonra kesildi kendimden şüphelendim kanda gebelik baktırdım 98 çıktı yani hamişmişim hemen doktora gittim düşük tehlikesi dedi ilaç verdi dikkatli olun bence şimdi 7+5 günlük hamişim ama ara ara lekelenme oluyo tehlike devam ediyor benim için dua edin kızlar. Rabbim isteyen herkeze sağlıklı evlatlat sağlıklı hamilelikler nasib etsin amin.

selam yeniden herkese, ben de tam günüm de regl oldum yeni tarihim 27 şubat, ya ben artık anne olmak istıyorum buradaki her kadın gibi, inşallah Allah hepimize şubat ayında bu müjdeyi çevremizdeki bütün sevenlerimizle paylaşmayı nasip etsin, sevgiyle kalın...

özlemciğim duyarmısın sesimi okurmusun yazımı nerdesin çok merak ediyorum seni...uğrarda okursan bana haber ver ağustos sayfasından.inşallah iyisindir...arkadaşım sana ihtiyacım var....
canım benim ya...merak ettiğini tahmin ediyordum ama biliyorsun son bayramdan beri eşimle aramda limonilik vardı ve bebek düşüncesini biraz erteledik...yani 2 aydır korunuyor.bu durum beni üzüyor ama hayırlısı allahtan.beni boşver de hayırdır neden gene tedirgin hallerin var.bebişinin ulturoson resmini gördüm ve çok mutlu oldum.gayet yerinde huzurlu ve mutlu gözüküyor umarım ters bir durum yoktur.canım bak rabbim bu bebeği hayırlısı ile tamamına erdirecek.lütfen psikolojini bozma..biliyorsun ki yer gök duaların üzerine. sakın kendini üzme...se. şahsen tanımasamda hayırlı bir dost olduğunu bildiğim için seni seviyorum.allaha emanet ol:1hug:

şükürler olsun allahıma seni gördüm yazını okudum.afalladım seni görmeyince.özlem çok yalnız hissediyorum yokluğun çok belli.ne olur açma arayı.evet berbatım sonra anlatırım uzun uzun.seni çok özledim.iyiki yetiştin iyiki geldin....

çok merak ediyorum. hiç bişey hissetmiyorum ne olucakmışım gibi nede olmucakmışım gibi...(( çok heycanlıyım.. ya kendimi tutamayıp test yaparsam.. bana yardım edinn oyalayın beni ....

merhabalarrrr arkadaşlar benimde adetime 6 gün var heycanla bekliyorum şubatın 1ni of yaaa çok kötüyüm kafamı baya taktım ben inşallah olur sol kasığım ağrıyor birde sol göğsümün ucu inşallah hayırlısıyla bu ay hamile kalırım çünkü bu ay çok hap kullandım klomen + progestan + folbiol+antibiyotik bakalım bunların faydası katkısı olacakmı hamile olamazsam yine doktorun yanına döküleceğim of ya

bugunde sabırla bekledim.... offf off... allah yardımcımız olsun inşallah hamiş olalımmm...

ya bende şubatın 1 ine bekliyorum adetimi ve inşallah olmamda hamileler kervanına katılırım hayırlısı ile......

Mrb Canım, bende şubatın 1'ini bekliyorum.. aynı şekilde benimde sol göğsüm çık ağrıyor ama regl önceside ağrırdı o yüzden pek ayıramıyorum.. 4 gün kaldı reglimize.. İnşallah olmayız.. ne kadar zamandır deniyorsunuz siz.. çünkü klomen kullanmışsın, benim doktorum 1 yıl geçmeden olmaz diyordu.. Mesala benim önümüzdeki 3 ay boyunca bebek olmazsa reglimin 2.günü doktorum gelmemi istedi.. ne yapacak bilmiyorum.. İnşallah gerek kalmazda hamile olurum bu süre zarfında.. Gerçi hiç umudum yok bu ay.. Olursada olmazsada hayırlısı diyeceğim.. Çünkü artık beklemekten yoruldum.. Bu ay tam 7. ayım beklemekten bunaldım.. Takmıyorum yani.. Sadece folbiol kullanıyorum.. İnşallah hamile haberlerini alırız senin.. Çok heyecan yapma.. Kendine dikkat et..

Hayatcım başladık yine geriye doğru saymaya.. Biliyor musun artık hiç umudum kalmadı.. Olursa olur olmazsa Allahın takdiri diyeceğim.. Sende durumlar nasıl?

evettt kaldı 4 günnn ama ben bugün dayanamadım kızlar test aldım yarın sabah yapacağım size sonucu bildiririm kimisi çıkar dedi kimisi çıkmaz dedi ben de bi şansımı deneyceğim inşallah hayırlısıyla olur ya yarın inşallah hayırlı haberlerle gelirim siteye .:Saruboceq::çok üzgünüm:

ben yaptım test dayanamadım allahda istemiyo heralde henüz bilmemikaydirigubbakcemile3 hiç bişey çıkmadı ne negatif ne pozitif bom boş bişi... :1rolleyes: sevinimi üzülimi bi kaç gün sora tekrar denicem ... inşallah seninkinde pozitif çıkar cnm...

Kızlar gebelik.org-->hafta hafta ve ay ay hamilelik dönemi, doğum - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kağan (Kaan) Kocatepe diye web sayfası var.. Burada hafta hafta gebelik ve anne adayındaki, bebekteki değişiklikler anlaşılır bir şekilde resimli olarak anlatılmış.. İsteyen girip incelesin derim.. Hem aklınızdaki birçok sorunun da yanıtını burada alabiliyorsunuz..

dayanamadım yaptım bugün negatif kızlar of yaaa canım sıkıldı :1no2: yine yokkk yaaa
kısmet artık öbür aya inşallah ama ben üzülmeyceğim ağlamayacağımda sabırla bekleyeceğim
Rabbim hayırlısını versin ölümden nikah şaşmaz derler ya Allahım herşeyin iyisini bilir onunda zamanı vardır diyorum

yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…