arkadaşlar benimle birlikte olan varsa ben regl oldum dün üzgünüm ama canımı sıkmadım ağlamadımda haktan hayırlısı.
Kızlar bende regl oldum.. Yeni tarihim 02 Mart.. Umutlanmamıştım bu nedenle çok üzülmedim.. Ama bu 7. ay ve artık ne umut kaldı, ne bişiy.. Hayırlısı buymuş.. Doktorum hiçbir sorunumuzun olmadığı söyledi ancak buna rağmen olmuyor.. Biraz daha bekleyip tedaviye başlayacağız..
Ankarada ki bayanlar için Lina Kadın Sağlığı Merkezi'ni tavsiye ederim.. Doktorlar çok ilgili ve harika insanlar.. Üstelik hepsi bayan ve kapalı insanlar..
Kızlar bende regl oldum.. Yeni tarihim 02 Mart.. Umutlanmamıştım bu nedenle çok üzülmedim.. Ama bu 7. ay ve artık ne umut kaldı, ne bişiy.. Hayırlısı buymuş.. Doktorum hiçbir sorunumuzun olmadığı söyledi ancak buna rağmen olmuyor.. Biraz daha bekleyip tedaviye başlayacağız..
Ankarada ki bayanlar için Lina Kadın Sağlığı Merkezi'ni tavsiye ederim.. Doktorlar çok ilgili ve harika insanlar.. Üstelik hepsi bayan ve kapalı insanlar..
son İKİ günüüüüm kaldıı noluur dua ediin allah isteyen herkeze nasib etsin dualarımızı geri çevirmesiiiiiin..
Canım iki aydır hemen hemen ikimizde aynı tarihleri bekliyoruz.. Bu soğan kürünü bende düşünüyorum uygulamayı ama her gün soğan yemek zor olur herhalde ya.. Denesem mi bilmiyorum.. Bu arada antibiyotik neden kullanacaksın onu anlayamadım.. Faydalı mı oluyor ne oluyor içince canım?
Canım yazmış olduğum kelimeye dikkat edersen diyorki "üstelik hepsi bayan ve kapalı insanlar" orada kapalı oldukları için mükemmel insanlar demedim.. Yinede öz eleştirin için tşk ederim.. Haklısın burası bir paylaşım sitesi ve insanlar dilediklerini diledikleri gibi yazarlar ve eleştirirler..Neskaya82 canım öncelikle dilerim Allah senin de dileğini versin tez zamanda ve hayırlısıyla..
canım yanlış anlamayacağın umudu ile bir eleştiride bulunmak istiyorum. Lina Kadın Sağlığı nı tavsiye etmen çok güzel bir paylaşım hepimiz için..hani erkek dr istemeyenlere bütün dr ların bayan olduğunu vurgulaman da aynı şekilde hoş..ama kapalı insanlar şeklinde övgüyle bahsetmeni yadırgadım açıcası..ben açık bir bayanım ve Allaha şükür ahlaki duygularımdan ve inancımdan asla ödün vermeyecek kadar da müslümanım elhamdülillah..lütfen bu tür cümlelerin altını çizerken biraz daha düşünelim diyorum. burası bebek isteyen annelerin topiği..amacımız bu bizim başka birşey değil
sevgiler
Canım yazmış olduğum kelimeye dikkat edersen diyorki "üstelik hepsi bayan ve kapalı insanlar" orada kapalı oldukları için mükemmel insanlar demedim.. Yinede öz eleştirin için tşk ederim.. Haklısın burası bir paylaşım sitesi ve insanlar dilediklerini diledikleri gibi yazarlar ve eleştirirler..
Öyle bir yazmışsın ki sanki benim burada amacım insanları yönlendirmekmiş gibi.. Böyle bir amacım olsa idi eğer emin ol bu sayfada yazmazdım üstelik bende açık bir kadınım ve hepinizin olduğu gibi müslümanım..
Gereksiz bir tartışma konusu yarattığınız ve eleştiriniz için tşk ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?