adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

arkadaşlar benimle birlikte olan varsa ben regl oldum dün üzgünüm ama canımı sıkmadım ağlamadımda haktan hayırlısı.

arkadaşlar benimle birlikte olan varsa ben regl oldum dün üzgünüm ama canımı sıkmadım ağlamadımda haktan hayırlısı.

canım üzülme ümidini kırma bende heray üzülüyordum ama sonra kendimi topladım ve şimdi hamişim Rabbim hakkımızda hayırlısını nasib etsin olur Allahın izni ile.. biz bazen bilemiyoruz demekki hakkında hayırlısı buymuış birdahaki aya inşallah. amin.a.s.

Kızlar bende regl oldum.. Yeni tarihim 02 Mart.. Umutlanmamıştım bu nedenle çok üzülmedim.. Ama bu 7. ay ve artık ne umut kaldı, ne bişiy.. Hayırlısı buymuş.. Doktorum hiçbir sorunumuzun olmadığı söyledi ancak buna rağmen olmuyor.. Biraz daha bekleyip tedaviye başlayacağız..

Ankarada ki bayanlar için Lina Kadın Sağlığı Merkezi'ni tavsiye ederim.. Doktorlar çok ilgili ve harika insanlar.. Üstelik hepsi bayan ve kapalı insanlar..

slms canım aynı gün olduk hadi hayırlısı diyorum üzülsem mi sewinsem mi bilemiyom bende adetimin son günü antibiyotik kullanacam soğan kürüde bakalım hayırlısı ikimiz içinde

Canım iki aydır hemen hemen ikimizde aynı tarihleri bekliyoruz.. Bu soğan kürünü bende düşünüyorum uygulamayı ama her gün soğan yemek zor olur herhalde ya.. Denesem mi bilmiyorum.. Bu arada antibiyotik neden kullanacaksın onu anlayamadım.. Faydalı mı oluyor ne oluyor içince canım?

Neskaya82 canım öncelikle dilerim Allah senin de dileğini versin tez zamanda ve hayırlısıyla..
canım yanlış anlamayacağın umudu ile bir eleştiride bulunmak istiyorum. Lina Kadın Sağlığı nı tavsiye etmen çok güzel bir paylaşım hepimiz için..hani erkek dr istemeyenlere bütün dr ların bayan olduğunu vurgulaman da aynı şekilde hoş..ama kapalı insanlar şeklinde övgüyle bahsetmeni yadırgadım açıcası..ben açık bir bayanım ve Allaha şükür ahlaki duygularımdan ve inancımdan asla ödün vermeyecek kadar da müslümanım elhamdülillah..lütfen bu tür cümlelerin altını çizerken biraz daha düşünelim diyorum. burası bebek isteyen annelerin topiği..amacımız bu bizim başka birşey değil
sevgiler

Son düzenleme:
arkadaşlar bende bu ay incir kürüne başlayacağım birde onu deneyeyim doktora gitmeyeceğim bu ay

[Bson 1 gun ..
ama karın a-grım başladı hafif hafif.acıkcası içten içe umıtlıydım buay rahım fılmı cektırdım doktorumda umıtlıydı belkıoyuzden ama gercı görmedım kırmızıalrı ama.heycan yok içimde.[/B]

son İKİ günüüüüm kaldıı noluur dua ediin allah isteyen herkeze nasib etsin dualarımızı geri çevirmesiiiiiin..

hayatcım günümüz aynıydı ya ama malesef ben yine günümden iki gün önce oldum yani 3 şubat yerine 1 şubatta[regl] oldum .bu durumda yeni tarihim 28 şubat .canım inş.senden güzel habarler gelir .:Saruboceq:

geçen ay doktora gitdiğimde altdan antibiyotik tedavisien başladık akıntı iltihap için adetim bitince kontrole gitdim bir tedavi daha uyguylayalım dedibir ilaç daha yazdı doktora sordum ilişkiye girdim genede kullanayım mı diye bana çok pahalı test verdi bir daha yapalım testi ondan sonra kullan diye bende kızdım bekledim bugüne kadar adetden sonra gene başlicam yedi kapsil bu arada incir ve böğürtlen köküne devam soğankürü yapacakdım ama incire başladım o yüzden ikisi bir olmuyormuş hayırlısı allahdan diyorum hepimiz için ....

gün bu gün arkadaşlr...kendımde azcık cearet bulsam teest yapcam ama yokk

Canım yazmış olduğum kelimeye dikkat edersen diyorki "üstelik hepsi bayan ve kapalı insanlar" orada kapalı oldukları için mükemmel insanlar demedim.. Yinede öz eleştirin için tşk ederim.. Haklısın burası bir paylaşım sitesi ve insanlar dilediklerini diledikleri gibi yazarlar ve eleştirirler..

Öyle bir yazmışsın ki sanki benim burada amacım insanları yönlendirmekmiş gibi.. Böyle bir amacım olsa idi eğer emin ol bu sayfada yazmazdım üstelik bende açık bir kadınım ve hepinizin olduğu gibi müslümanım..

Gereksiz bir tartışma konusu yarattığınız ve eleştiriniz için tşk ederim..

Canım yazmış olduğum kelimeye dikkat edersen diyorki "üstelik hepsi bayan ve kapalı insanlar" orada kapalı oldukları için mükemmel insanlar demedim.. Yinede öz eleştirin için tşk ederim.. Haklısın burası bir paylaşım sitesi ve insanlar dilediklerini diledikleri gibi yazarlar ve eleştirirler..

Öyle bir yazmışsın ki sanki benim burada amacım insanları yönlendirmekmiş gibi.. Böyle bir amacım olsa idi eğer emin ol bu sayfada yazmazdım üstelik bende açık bir kadınım ve hepinizin olduğu gibi müslümanım..

Gereksiz bir tartışma konusu yarattığınız ve eleştiriniz için tşk ederim..

Arkadaşlar merhaba ben bu ay hasta oldum ama tekrardan doktora g,demiyorum yani kişisel bi sorun olduğundan doktor her şey yolunda demişti bu ay gebe kalamadım
Sizce bu ay yine klomen ve folik asit kullansam mı ? geçen ay progestan folik asit +klomen vermişti doktorum bu ay yine kullansam mı diyorum aynılarından :uhm::a015::1shok:

sevgili neskaya "kapalı insanlar mükemmel" dediğini iddia etmedim..ancak bir sağlık kuruluşunu övüyorsun ve överken de bu özelliği üzerinde duruyorsun..ayrıca evet burası bir paylaşım sitesi ama "insanlar dilediklerini diledikleri gibi yazarlar ve eleştirirler" cümlesi yanlış canım..her sitede olduğu gibi bu sitenin de kuralları vardır ve dilediğimiz gibi yazamayız. insanları yönlendirmek değildir elbet niyetin ancak üzerinde durduğun konu amaca aykırı..tamam mesleklerini iyi icra ettiklerinden bahset, iyi bir kuruluş olduğundan ve insanların ilgili olduğundan bahset..ama dış görünüşünden bahsetmen konuyu saptırıyor..açıklamaların çok aydınlatıcı değil canım üzgünüm..
benim de amacım tartışma konusu yaratmak ya da kötü eleştiride bulunmak değildi asla..doğru olduğuna inanıyorsan yaptığının no problem..dostça bir eleştiri idi.

offf halen bekliyorummmm... test yapmıştım tek çizgi çıkmıştı acaba bi daha yapsammı diyorum.... nezaman idrarda çıkar ? bi bilginiz varmı kızlar? 10 gün diye bişey biliyorumda nedir? gögüslerim agrımaya başladı henüz.... HAYIRLISI ya ama artık böle beklemek hiç hoşuma gitmiyo... Kendimi kandırmakda İSTEMİYORUMM... üzülücem ya

KIZLAAAAAAAAAAAARrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr AZ ÖNCE YAPTIIMMMMM DAYANAMADIIMMM GENE GİTTİM ALDIIMMMM ÇİFT ÇİZGİİİİİİİİİİİİİİİ.......... YRN GİDİCEM KAN TAHLİLİ YAPTIRICAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…