adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

canım daha çok erken test için yapmışsın gerçi ben 1 gün kala yapmıştım çıkmadı sana tavsiyem en az 3-4 gün geçmeden yapma sonra üzülürsün benim testim negatif çıktı ama hamişmişim yaaa erken davranma... idrarda çıkması için kanda baya yükselmesi lazım ... acele etme...a.s.:uhm:

kızlarrr benim ,için dua edrmisiniz adetime 4 gün var incir kürü uyguluyorum umarım bir faydasını görürürüm dualarınıza ihtiyacım var(((

kızlar adetime 5 gun var.3 subatta olmam gerekio. bugun 2 test yaptım 2 sindede silik cıktı. sizce dogrumudur

ocak ayı boşmu çıkıyo ilginç çok şaşırdım CADIARZU hayırlısı mevlamdan

günüm daha geçmedi canım ya şubat 2 de olacağım test yaptım negatif çıktı
Canım sen testi çok erken yapmışsın ama.. hani kan testi yaptırmış olsan tamam diyeceğim ancak idrar testinde diğer arkadaşımında dediği gibi bu kadar erken çıkması imkansız.. Reglin en az 3 - 4 gün geçmiş olmalı.. Acele etmişsin, moralini bozmaya gerek yok.. Bekle derim..

kızlarrr benim ,için dua edrmisiniz adetime 4 gün var incir kürü uyguluyorum umarım bir faydasını görürürüm dualarınıza ihtiyacım var(((
Beyaz Melek bu bahsettiğin incir kürü nedir? Ayrıca yine hemen hemen aynı tarihleri bekliyoruz seninle.. Hadi bu sefer olsun artık diyorum.. Ben ümitli değilim ama sende ışık var gibi gözüküyor.. :)) Ocak ayının ilk meleğini kim verecek bakalım? :))

slm arkadşlar 3subat adetım sabırsızlanıyorumm:)
2 3gundurde akıntım var gunu yakalsan ve akıntısı olan varmı?

buket canım kesin olmasada olma ihtimali çok yüksek dikkat et canım inşallah allah gönlüne göre versin

neskayacım ağzından bal damlıyor sanki umarım diyorum bu incir kürünü okudum hamile kalmakda yararlıymış dr saraçın sitesinde okudum uygulayanlarda varmış bakalım bende başladım ama bu aymı bir dahaki aymı etki eder bilemiyorum dün itibariylede eşime keçiboynuzu kürü hazırlıyorum sabah akşam aç karınla bir bardak zorla içiriyorum:=) pes ederse sütlaç vs tatlılarada ilave edecem artık canıma tak dedi birde bunları deneyecem allah kısmet ederse umarımda işe yarasın ...şimdi karın ağrım bel ağrım var ama incir kürü içince sancılarımda kesiliyor bende şaşkınım sancıyada çok iyi geliyor hayırlısı diyorum kendine iyi bak umarım bu ay ikimizede bir süpriz çıkar...

Kolay Hamile Kalmak için İncir Kürü
Eki 31, 2008 Author: admin | Filed under: Hamilelik, Hamilelik Donemi, Kadın Sağlığı
Hamile kalmak isteyen bir cok bayanin aklina ilk gelen soru nasil kolay hamile kalabilirim sorusudur, bu sorunuzun yanitlarindan birisini bugun sizlerle paylasacagiz.

İncir kürü Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafindan doktor muayenesi sonucundan tamamen saglikli bulundugu halde hamile kalmasi geciken bayanlarimiz icin. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bir bitki bilimci, ve bitkilerden faydalanilarak cesitli rahatsizliklarimiza cozumlerde bizlere yardimci oluyor. Iste bu seferde kolay hamile kalmak icin doktorumuz İncir kürü tavsiye ediyor. Peki İncir kürü nedir? Nasil yapilir? Simdi sizlere bununla ilgili biraz bilgi vermek istiyoruz.

İncir Kürü:
7-8 tane kuru incir, yarım litre suda 5-10 dk haşlanacak. Daha sonra süzülüp suyu 1 gün içinde tüketilecek (İncirlerin yenmesine gerek yokmuş). Her gün taze hazırlanacak. 21 gün süreyle uygulanacak.

Bu kürün daha etkili olması için, bu küre başlamadan önce 15 gün süreyle soğan kürü uygulanması gerekiyormuş. O da şöyle;

Soğan Kürü
Her gün yumurta büyüklüğünde bir kuru soğan, üzerine 2-3 çay kaşığı sumak eklerek yenilecek. 15 gün bu kürü uyguladıktan sonra incir kürüne başlanabilir.

Umariz kolay hamile kalmaniz icin bu yontem ise yarar ve guzel haberleri bizlerle de paylasirsiniz.

Hamilelik ve Doğum

kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyorum inlallah hepiniz hamişsinizdir....

kırmızı hat göründü(((((((((((((((((((((((((((((((((((((

yeni tarih 28 şubat((((((((((((((((((

kızlar ben hala görmedim kırmızı kart.... ama bilemiyorum yani idrar testi yaptım gene bu sefer tek çizgi gayet net çıktı.... ve hala ne gögüslerimde bi agrı var nede başka bi yerimde.... offf

slm arkadşlar 3subat adetım sabırsızlanıyorumm:)
2 3gundurde akıntım var gunu yakalsan ve akıntısı olan varmı?

meraba canım benim de 6 şubat...bende de akıntı var..her gün çamaşır değiştiriyorum..bir de karnım ağrıyo ya:çok üzgünüm:..adet olabilirim yani..ama üzülmiycem her şeye hazırladım kendimi..belki bi kaç damla göz yaşı..
hayırlısını versin Rabbim cümlemize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…