evettt kaldı 4 günnn ama ben bugün dayanamadım kızlar test aldım yarın sabah yapacağım size sonucu bildiririm kimisi çıkar dedi kimisi çıkmaz dedi ben de bi şansımı deneyceğim inşallah hayırlısıyla olur ya yarın inşallah hayırlı haberlerle gelirim siteye .:Saruboceq::çok üzgünüm:
ocak ayı boşmu çıkıyo ilginç çok şaşırdım CADIARZU hayırlısı mevlamdanRABBİM KUCAKLARIMIZI MELEKLERİMİZLE DOLDURSUN İNŞALLAH.
OCAK
madlen............................2 ocak
hcgl_emilya.....................3 ocak
burcusal.........................5 ocak
nesli...............................6 ocak
svlkbr.............................??????
özge_844.......................10 ocak
tubayok...........................14 ocak
ebrumu...........................18 ocak
trackeki..........................19 ocak
oozlem...........................19 ocak
kdr_44............................22 ocak
nisasum.........................23 ocak
mhtp..............................23 ocak
prettyteacher83................25 ocak
benssenb........................26 ocak
karamel33.......................26 ocak
zeyhat............................28 ocak
BFG................................29 ocak
BEYZA NUR....................30 ocak
tahmina38.......................31 ocak
ŞUBAT
Neskaya82......................1 şubat
bumuyani........................3 şubat
beyaz_34_melek..............2 şubat
hayat70.......................... 3 şubat
34semra21.......................3 şubat
zeynebim_48...................4 şubat
funda216544....................5 şubat
destny87.........................11 şubat
papatyaaaa......................10 şubat
aymuel...........................13 şubat
eslemim........................14 şubat
şimal82...........................21 şubat
gulsultan.........................22şubat
2009 'un İLK MELEKLERİ
1.....................................
2....................................
Canım ikinci çizgi mi silik çıktı yoksa tek çizgimi?kızlar adetime 5 gun var.3 subatta olmam gerekio. bugun 2 test yaptım 2 sindede silik cıktı. sizce dogrumudur
Canım sen testi çok erken yapmışsın ama.. hani kan testi yaptırmış olsan tamam diyeceğim ancak idrar testinde diğer arkadaşımında dediği gibi bu kadar erken çıkması imkansız.. Reglin en az 3 - 4 gün geçmiş olmalı.. Acele etmişsin, moralini bozmaya gerek yok.. Bekle derim..günüm daha geçmedi canım ya şubat 2 de olacağım test yaptım negatif çıktı
Beyaz Melek bu bahsettiğin incir kürü nedir? Ayrıca yine hemen hemen aynı tarihleri bekliyoruz seninle.. Hadi bu sefer olsun artık diyorum.. Ben ümitli değilim ama sende ışık var gibi gözüküyor.. :)) Ocak ayının ilk meleğini kim verecek bakalım? :))kızlarrr benim ,için dua edrmisiniz adetime 4 gün var incir kürü uyguluyorum umarım bir faydasını görürürüm dualarınıza ihtiyacım var(((
kızlar adetime 5 gun var.3 subatta olmam gerekio. bugun 2 test yaptım 2 sindede silik cıktı. sizce dogrumudur
Beyaz Melek bu bahsettiğin incir kürü nedir? Ayrıca yine hemen hemen aynı tarihleri bekliyoruz seninle.. Hadi bu sefer olsun artık diyorum.. Ben ümitli değilim ama sende ışık var gibi gözüküyor.. :)) Ocak ayının ilk meleğini kim verecek bakalım? :))
neskayacım ağzından bal damlıyor sanki umarım diyorum bu incir kürünü okudum hamile kalmakda yararlıymış dr saraçın sitesinde okudum uygulayanlarda varmış bakalım bende başladım ama bu aymı bir dahaki aymı etki eder bilemiyorum dün itibariylede eşime keçiboynuzu kürü hazırlıyorum sabah akşam aç karınla bir bardak zorla içiriyorum:=) pes ederse sütlaç vs tatlılarada ilave edecem artık canıma tak dedi birde bunları deneyecem allah kısmet ederse umarımda işe yarasın ...şimdi karın ağrım bel ağrım var ama incir kürü içince sancılarımda kesiliyor bende şaşkınım sancıyada çok iyi geliyor hayırlısı diyorum kendine iyi bak umarım bu ay ikimizede bir süpriz çıkar...
slm arkadşlar 3subat adetım sabırsızlanıyorumm:)
2 3gundurde akıntım var gunu yakalsan ve akıntısı olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?